💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 194
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 020
Пфффффф
Ралица към Неделчо - Умнико мой ...
Много долно ...

# 1 021
  • София
Ралица постоянно търси сметка на Неделчо, без значение дали е капитан или не, дали някой се е самопредложил или не. Кой е капитанът на Бойците тази седмица?

# 1 022
Все си мисля, че Елизабет няма накъде да дълбае повече. Неделчо продължава да говори глупости.

# 1 023
преди ми беше безразлична елизабет ама сега много ме дразни (плюс това с тия гащи много грозно)

# 1 024
  • Испания
Абе, нали чухме какво казаха и Милена, и Кремена. Какви глупости ръсят и лиглата, и Неделчо?

Неделчо пак показва колко е глупав и доказва това, което казах преди време: талантът му на аниматор не означава, че е умен, още по-малко интелигентен.

# 1 025
  • София
"Много лесно падам по гръб." Satisfied

# 1 026
Ахаххаха .. Браво Неделчо !
Много лесно падам по гръб, добре я засече Ралица.

# 1 027
Лесно падал по гръб Grinning душичка

Но защо искат сметка пак от него само? Елизабет е капитан тази седмица, не разпределя ли тя? Ей няма нищо по-неблагодарно от това да вземеш инициативата

# 1 028
Милена не е по-виновна от останалите от отбора за загубата. Но явно нито Неделчо, нито ЕлиЗъбета могат да приемат, че са виновни. Толкова си могат...

# 1 029
Най-комплексните, бе!

# 1 030
  • Където морето целува небето...
Лесно падал по гръб Grinning душичка

Но защо искат сметка пак от него само? Елизабет е капитан тази седмица, не разпределя ли тя? Ей няма нищо по-неблагодарно от това да вземеш инициативата
Вярно бе! И аз като Неделчо се заплеснах и ги обърках.

# 1 031
  • София
Ахаххаха .. Браво Неделчо !
Много лесно падам по гръб, добре я засече Ралица.
Тя толкова да се опитва да е забавна със заучените си шеги и реплики, а то може и с една реплика, ако човек мисли бързо.

# 1 032
Само аз ли имам усещането, че Ралица едва ли не ги подтиква да номинират Милена. Пет пъти каза колко зле е била.

# 1 033
На Неделчо все някой друг му виновен. Миналата игра точно това, че Красима не взе точка, им прецака играта. Днес точно щото Милена не вкарала 3 дузпи и заради нея е всичко. А това, че той нищо не прави не го отчита.

# 1 034
Интересен развой. В случая Милена щеше да има вина, ако Приключенците бяха решили да играят на сигурно и да правят аут удари. Поздравления за тях, че не поеха по този по-сигурен път, това е чиста игра.
При създалите се обстоятелства всеки от Бойците има вина за загубата, съответно за всяка изтървана точка. Глупаво е да се прехвърля цялата вина върху Милена, защото както тя пропусна удари, така и останалите от отбора пропуснаха точки.

Не мога да разбера Елизабет наистина - такова красиво, младо момиче, гледаш го слънце, а само една злост се лее ли лее от нея.

Не, Паулина сигурно е зодия лъв, няма други така самовлюбени като нас.

Общи условия

Активация на акаунт