💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 154
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 080
Ясно е кой ще загуби утре и кой ще е номиниран утре. Някак си рязко зачестиха силовите игри след като в едното племе се събраха 4 яки мъже, а в другото един Морунов(доста отслабнал при това)

# 1 081
Като си помисля, че Борис ми беше фаворит. Какви са тези изцепки от него, откакто е в синьо?
Направо не се търпи. 🙄

# 1 082
  • Испания
Не ѝ е работа на Ралица да мачка и унижава. Работата ѝ е да води съвета. Ама пусто, явно, ѝ идва отвътре.

# 1 083
  • София
Гледах промото, защо Борис дърпат? Трябваше да е Симеон. Никакъв шанс да издърпат един борец. Груба грешка, но ще видим утре.
Все пак на такава игра е абсурдно да паднат приключенците.
90-10% за Приключенците е за мен!
Само им вижте мъжете и няма какво да се коментира.

# 1 084
Нека пак Бойците да са на съвет.

# 1 085
Неделчо пак се спаси, но наистина с тези умения на пъзелите за момента им е важен.

Бога ми, пак ли ще блъскат като животни? Това не го ли гледахме вече. Подобни дивашки битки, основани на сила са ми най-омразни.

# 1 086
  • София
Много грозна душа има Елизабет. Да не ти е близка в живота. Гнилоч.
Ето, че познах. Отмъкна я от Приключенците за да е бушон.
Грозно 'були' си е Елизбает. А при шампионите беше по-ниска и от тревата. Е, сега я видяхме що за стока е.
И Ралица я попита открито, тя отрече. Назидателният тон на Ралица, когато попита "Как се чувстваш да те поучава 21-годишно момиче?" беше безобразен. Все едно имат десет поколения разлика, а не четири години. Аз не съдя хората заради възрастта им и тя не ме кара да се чувствам по специфичен начин. Отделно, не приемам нищо, идващо от човек като Елизабет, сериозно, та никак няма да ме накара де се почувствам. Но ако Милена беше отвърнала по друг начин, щеше да е обидно за Елизабет. Един възпитан човек и не би отговорил на подобен тенденциозен въпрос.

# 1 087
Това племе го създаде Елизабет и бяха много щастливи, че ще мачкат наред.

# 1 088
Злобата на Елизабет се пръска на всички посоки, че май и Андрей ще е потърпевш.

# 1 089
  • София
Ясно е кой ще победи в утрешната битка Simple Smile
Радва ме, че сините пак ще ги бият!
Интересно с кой ще се оправдава Елизабет утре? Опс, и това е ясно - Кремена Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 23:06 от Елл

# 1 090
Пропуснала съм. Може ли пак?
П. П. Кой е дал точка за Андрей? 🤔
Милена гласува за Андрей днес.
Благодаря.
Относно спойлера
Скрит текст:
знае ли се от кого?
Според това, което съм чела:
Скрит текст:
Кремена явно ще отпадне от Милена Не отваряйте, ако не искате да знаете и за по-напред!
Скрит текст:
Следващата седмица Неделчо отпада от Мани, а после Мани от Поли

# 1 091
Утре нямат шанс Бойците на тази силова игра. Напълно тенденциозно избрана от Продукцията според мен.
Почти сигурно отново са на съвет и там ще го отнесе Кремена.
Дано Милена остане в играта след елиминацията в петък.

# 1 092
  • София
Злобата на Елизабет се пръска на всички посоки, че май и Андрей ще е потърпевш.
Веднъж и той да каже нещо вярно - че в състава, в който Елизабет завари Бойци, им беше необходим мъж, и тя му казва "пак говориш глупости".

# 1 093
# 1 094
  • София
Утре е ясна играта.
Въпросът е Неделчо или Кремена?
Морунов ще стреля по Кремена, Кремена по Дечо.
И зависи от двата бастуна. Като малкия бастун има 2 гласа.
В началото на днешния съвет Елизабет загатна, че имала стратегия, но няма да я приложи на този съвет и ще си остане за нея.
А според мен тази стратегия е да разкара Неделчо, заради пъзелите и логическите задачи, какво има в третата фаза. Тя не мисли за племето, а за собствения си з*дник и вече мислено е в обединеното племе.
Така че залагам на Неделчо.
Това от промото е подлъгващо, може да се заканва на Андрей, но едва ли ще го рискува. Но не изключвам и Андрей да отиде на елиминация. Таман да се бие в равностойна битка с момиче 40 килограма и да покаже колко е силен. Криииндж.

Общи условия

Активация на акаунт