💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 230
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 185
Раните по раменете на Борис май са от тази игра. Явно са снимали изказванията след това.

Тази част от играта с теглене се състоя в изминал епизод, в който Борис участва.

# 1 186
  • London

Не да се обръща сега гневна към хейтърите, а да го беше казала твърдо на племето си /тя измрънка нещо/ и на Ралица и да се беше защитила. Това сега е напъъъъъъъъъъълно излишно упражнение. Но ви казвам, че във формата играе нейна си роля.

А това, че е участвала в първенство на НСА и са били втори, изобщо не беше излъчено. Тя смотолеви, когато говореха кой на какъв пост ще е, че е играла хандбал в НСА. Това са много различни неща.
Възможно е продукцията да е изрязала малката, но съществена подробност.

Да де ама има разлика да играеш в женски отбор срещу жени и съвсем друга бира е да целиш срещу Симеон примерно.Joy Според мен изобщо не трябваше дава заявка, че е играла. По-добре да си беше мълчала.

# 1 187
Раните по раменете на Борис май са от тази игра. Явно са снимали изказванията след това.

Тази част от играта с теглене се състоя в изминал епизод, в който Борис участва.

Ама тук Борис е  в жълто, а в промото е в синьо.....или аз гледам друго предаване Joy

# 1 188
  • London
Предния път на този компонент Борис издържа с минута и половина повече от Горилата. Така че според мен си е много подходящ. Бобката ще държи сигурна съм.

# 1 189
Колко голям е шансът Милена да улови нещо на терена. Тази ракета нея трябва да носи, а не състезателката уреда. Срещу Рабухчиев всеки от бойците си е обречен на дузпи. Но отвратителното им грухтене е обида за приматите.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 14:25 от victoria vassileva

# 1 190
  • London
Не мога да се сетя защо в първи сезон гласуваха зрителите и тогава Юлиян остана втори. Миналата май не беше така
Мисля, че отмениха гласуването, защото зрителите гласуваха против държанието на Юлиян. А той май беше гласен от продукцията за победител, вота развали плана Grinning
Всякакви версии съм чел, но тази печели награда за оригиналност. Joy

Не съм гледала първи сезон, но според мен са го направили за да бъде основен компонент представянето ти в игрите, а не характер и това дали зрителя те харесва. Което реално е правилно до голяма степен особено, ако доминираш на 💯 процента както е било според легендите в първи сезон.

# 1 191

Скрит текст:

Ама тук Борис е  в жълто, а в промото е в синьо.....или аз гледам друго предаване Joy

Точно, снимките са от изминала игра, а белезите, за които се споменава са от нея, а не от предстоящата Smiley Вие сте обърнали внимание само на снимките, но не и на диалога.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 12:37 от ShoxXx

# 1 192
Е, колко пък да е трудно за жените да хващат топка в мрежичка?? Задължително трябвали мъже за този пост. И щооо??
Не знам колко е висока Елизабет, ама така като и гледам формите, за да тежи 45 кг, трябва да е 1.10 най много... Rolling Eyes

# 1 193
Поли се чуди къде е попаднала

# 1 194
  • Испания
Не е необходимо да се опъват чаршафи. Моля, слагайте снимките от цитатите в скрит текст!

# 1 195
Не съм разочарована от Милена, всеки напредва както може. През цялото шоу не е показала някакъв напън да е в конфликт с когото и да било. На нея ѝ личеше, че след отпадането на Вики няма да си намери място в лагерите, и не е глупачка за да смята, че само заради качествата си е разменена. Подозирам, че и тя ще се изненада от думите на Бети в синхроните, докато радостно са си разменяли чорапи.
Неделчо чак на съвета разбра правилата на играта. Rolling Eyes Но се самоуспокои, че пак нямаше да сработи "стратегията" му и Кремена е виновна!
Морунов мълчи като риба, добре, че е преоткрил Креми последната седмица, че днес ще трябва да се прости и с нея.
Андрей е като сбъдналите мечтите си, но останали неудовлетворени, сега няма кой да му е стимул за омраза и ненавист.

Моля те! Моля те! Искам номинация! Моля те! Disappointed Relieved

# 1 196
Сериозно ли питате защо мъже са нужни на играта вчера с хващането на топките. То колко улавяния на топката имаше вчера от жена да запише точка. Бойците жените им да не бяха играли щеше да е същата работа като точки. Елизабет защото е умна напълни племето си с дами, които са доста недакватни на игри и сега си носи последствията. То ако трябва да съм честен и тя е доста посредствена от когато се е върнала в племето. Ако не бяха Морунов и Андрей да им печелят предимства с преминаване по трасе с част с издръжливост и Неделчо с пъзелите щяха до сега не само победени да са всеки път, а направо унизени. Мен ми става смешно, как се говори непрекъснато какви амазонки са жените този сезон (вероятно заради сексизъм в изминалите сезони), но освен Красима и Паулина (с изключение 2-3 игри) другите дами са абсолютна трагедия на трасетата. Вижте как напомпаха самочувствието на Елизабет с тези изказвания, дори и Паулина е направиха крайно неприятна на зрителя, защото възхваляванията са на макс и тя се мисли за недостижима. Няма да е изненада за мен след 2-3 седмици Морунов и Андрей като станат индивидуални играчи да започнат да ринат наред конкуренцията, защото имат подготовката и качествата да са страшно силни индивудуални играчи и случи ли се така Неделчо и Валентин да отпаднат всички останали във формата са еднакво некадърни на пъзели.

# 1 197
Такива битки като днешната много ме напрягат. Все си мисля и се тревожа, че някой ще пострада сериозно.

# 1 198
Е, колко пък да е трудно за жените да хващат топка в мрежичка?? Задължително трябвали мъже за този пост. И щооо??
Не знам колко е висока Елизабет, ама така като и гледам формите, за да тежи 45 кг, трябва да е 1.10 най много... Rolling Eyes
Това може да го напише човек, който не е играл лакрос, тенис на корт или въобще някакъв топков спорт. А "уредът" им сам по себе си изглеждаше доста тежичък. Не е като да е от композит, графит или някакъв лек материал. Задачата на ловящите всъщност беше тежка.

# 1 199
Дано играта довечера да има повече компоненти и този, в който ги дърпат да не е решаващ. Борис миналият път се справи супер. Не очаквах.
Във вчерашната игра ми направи впечатление, че някак прашките на Елизабет са се смалили и отпред, а кърпата, която си беше вързала като жартиер на крака вече ме остави без дъх. Очаквах някой да й подмушне 1$
Точката, която загуби Кремена беше необяснима за мен. Не може да те предупредят 2 пъти и то докато си на позиция и ти пак да се издъниш. И на тази база да се коментира, че Милена била саботирала Wink Ако беше го направила Красима, смятам, че в реално време А+Е= Heart щяха да я закопаят на плажа. Та на Кремена даже й обясняваха как да държи това, с което ловяха топката.
Неприятен съвет, не само заради мотивите за номинация, а и заради цялата атмосфера. Наистина имах чувството, че малтретират някой, който не може да се защити.
Мани е върха! Блесна таз жена, разгърна си потенциала. Joy

Общи условия

Активация на акаунт