💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 218
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 200
Е то тези жени, ако ще ги отнесе мрежичката за хващане, или не могат да се затичат леко да хванат топката, къде са тръгнали?? Егати тотал щетата. Разбирам, че не може всички да са еднакво силни и способни, ама трябва да има някакъв минимум на уменията, егати..

# 1 201
Аз се чудя на водещите къде ги видяха амазонките в този сезон.
Ако Неделчо трябва да разчита на умения в игри, различни от пъзел и плуване, загива прав. Снощи и той беше трагичен, но пък Милена е виновна. И Кремена. И Стоян (който дори вече не е в предаването).

# 1 202
  • Испания
Ниското ниво на женския каст е заложен от продукцията. Трябват им конфликтни личности, не добри играчи. Затова и "чистят" първо жените. А когато някоя от тях си е попаднала на мястото, като Красима, продукцията услужливо ще направи всичко възможно да се освободи от нея, защото не участва в конфликти и не създава такива. Колко силни са били други, така и не разбахме, защото бяха за кратко в предаването. Трябваше да се създаде работа на Симеон, за да ги елиминира, после на Мартин, за да разчисти пътя на най-комплексната и най-богатата, но за сметка на това най-злобната, т. е. най-нужната на продукцията. Герой! - както каза Димо снощи.

Сценарий, к´во да го правиш!

# 1 203
Борис беше трагичен на снощната игра - мисля, че не хвана нито една топка.
А Мани ... тя май хвана една топка...

# 1 204
Борис беше трагичен на снощната игра - мисля, че не хвана нито една топка.
А Мани ... тя май хвана една топка...

Борис и той хвана една

# 1 205
Сините са отвратителни, по точно жълтото им допълнение им свали много нивото.Борис: ще ми ядете....., табаните на Симеон  и Рабухчиев върху масата с маймунските им тъпотии, държанието им  в битките, бляк. Много анти.

# 1 206
  • London
Поли се чуди къде е попаднала

На това му се вика да нямаш чувство за хумор. Момчетата се забавляват и изпускат парата ....🤗

# 1 207
  • Испания
Някои по рождение са оперирани от чувство за хумор.

Все едно са загинали.

# 1 208
  • София
Малко факти от снощната много интересна игра (този тип игри са ми любимите).

Нито една жена не хвана топка!
Това казва всичко и мисля, че секва всякакви коментари относно стратегията на Неделчо и Бойците. И отново да кажа, че за мен Милена не биеше лошо дузпите, просто е трудна за жена да вкара дузпа на мъж. Толкоз. Освен ако жената не е Гал Гадот (истинската амазонка). 😏

и пак за дузпите:
професионалния хандбалист Горилата: 3 от 5 (60%)
игралата на аматьорски начала в НСА, Милена: 1 от 3 (33%)
Ами не е огромна разликата...

Кои хванаха топки и колко на брой:
Морунов 3
Андрей 3
Вальо 3 (едното хващане със страхотен плонж, спасяването на вечерта!)
Стратимир 3
Неделчо 2
Симеон 2

Борис е издънката, защото не хвана нито една топка. И добре, че сигурно после пак щеше да се изцепи,
'някой да ми яде...'

Кои направиха 2 от 2 аса (два директни гола):
Поли (с което реши и битката за 11-9) 1
Мани 1
Елизабет 1
Кремена 1
Борис 1
Симеон 1

Никой няма два пъти подобна успеваемост, а само тези са 'отличниците'

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 14:31 от Diavolo

# 1 209
  • София
Мисля, че отмениха гласуването, защото зрителите гласуваха против държанието на Юлиян. А той май беше гласен от продукцията за победител, вота развали плана Grinning
Ако беше гласен, нямаше изобщо да има гласуване на зрителите или щяха да дадат други резултати. За мен този елемент трябва да се върне. Trollface

# 1 210
Колко голям е шанса Милена да улови нещо на терена. Тази ракета нея трябва да носи, а не състезателката уреда. Срещу Рабухчиев всеки от бойците си е обречен на дузпи. Но отвратителното им грухтене е обида за приматите.

Чак пък обречени.Добър е Рабухчиев, вижда се че е тренирал, но пропусна две дузпи, не е като да ги е вкарал всички.

# 1 211
Скачане по масата ,на която ядеш е простащина ,не чувство за хумор. А Паулина се изрази снизходително - било позитивизъм Rolling Eyes

# 1 212
Видоизменен лакрос,топката се вкарва в игра от катапулт в поле отстоящо на 75метра. При топка в аут отбора посрещач получава право на изпълнение на наказателен удар с ръка.

Бойци - Приключенци 9:11
Рунд 1 Морунов - Симеон/Валентин  0:1 ( 1:0 АС, 1:1 вкарана дузпа от Рабухчиев,1:2 улавяне на Симеон )
Рунд 2 Андрей/Морунов - Борис 0:2 ( 0:1 АС, 1:1 улавяне на Андрей, 1:2 АС )
Рунд 3 Андрей - Стратимир/Мани  0:3 ( 0:1 улавяне на Стратимир, 0:2 вкарана дузпа от Рабухчиев )
Рунд 4 Елизабет/Неделчо - Валентин  0:4 ( 0:1 спасена дузпа бита от Милена, 1:1 улавяне на Неделчо, 1:2 АС )
Рунд 5 Неделчо - Борис/Паулина  1:4 ( 0:1 вкарана дузпа от Рабухчиев, 1:1 АС, 2:1 АС)
Рунд 6 Андрей/Кремена - Стратимир  2:4 ( 0:1 спасена дузпа бита от Милена, 1:1 улавяне на Андрей, 2:1 улавяне на Андрей )
Рунд 7 Елизабет - Симеон/Валентин  2:5 ( 0:1 улавяне на Симеон, 0:2 улавяне на Валентин )
Рунд 8 Неделчо/Морунов - Паулина  3:5 ( 1:0 улавяне на Морунов, 2:0 улавяне на Морунов)
Рунд 9 Кремена - Стратимир/Мани  3:6 ( 0:1 улавяне на Стратимир, 1:1 АС, 1:2 служебна точка )
Рунд 10 Кремена/Елизабет - Симеон  3:7 ( 0:1 АС, 0:2 АС)
Рунд 11 Морунов - Борис/Паулина  4:7 ( 1:0 АС, 2:0спасена дузпа бита от Рабухчиев )
Рунд 12 Кремена/Елизабет - Мани  4:8 ( 0:1 АС, 0:2 АС)
Рунд 13 Андрей - Симеон/Валентин 5:8( 1:0 АС, 1:1 улавяне на Валентин, 2:1 АС )
Рунд 14 Андрей/Морунов - Борис 5:9 ( 0:1 АС, 0:2 АС)
Рунд 15 Неделчо - Стратимир/Мани 6:9 ( 1:0 пропуск на Рабухчиев, 2:0 АС)
Рунд 16 Неделчо/Кремена - Валентин 7:9 ( 0:1 АС, 1:1 улавяне на Неделчо, 2:1 вкарана дузпа от Милена )
Рунд 17 Елизабет - Симеон/Валентин 8:9( 1:0 АС, 2:0 АС)
Рунд 18 Андрей/Елизабет - Стратимир 8:10 ( 0:1 спасена дузпа бита от Милена, 0:2 АС)
Рунд 19 Кремена - Борис/Паулина 9:10( 1:0 АС, 2:0 АС)
Рунд 20 Морунов/Неделчо - Паулина 9:11( 0:1 АС, 0:2 АС)

Точки за индивидуалното класиране
спечелени/максимално възможни
3 точки - Неделчо (3т/4.5т)
2 точки - Борис (2т/3.5т), Симеон (2т/3т), Валентин (2т/3.5т), Мани (2т/2.5т), Стратимир (2т/3т), Кремена (2т/4т)
1.5 точки - Андрей (1.5т/3т), Морунов (1.5т/4т), Рабухчиев (1.5т/2.5т)
1 точка - Елизабет (1т/4т), Паулина (1т/3т)
0.5 точки - Милена (0.5т/2т)

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 16:33 от Bengun

# 1 213
  • London
Всеки има слаби игри и такива, които не са неговите. Важно е цялостното представяне. Blush

Някой много хубаво вметна,че на кухненска маса и секс правят хората. 🤫

# 1 214
  • Испания
Мисля, че отмениха гласуването, защото зрителите гласуваха против държанието на Юлиян. А той май беше гласен от продукцията за победител, вота развали плана Grinning
Ако беше гласен, нямаше изобщо да има гласуване на зрителите или щяха да дадат други резултати. За мен този елемент трябва да се върне. Trollface

Напълно подкрепям. Нали от нас зависи рейтингът!

Общи условия

Активация на акаунт