💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 235
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 230

Ужас!!!  ИНДЕКС НА ТЕЛЕСНА МАСА: 15.9 //Поднормено тегло//Тежко недохранване

Joy

Повярвай ми, не е слаботелесна Simple Smile
Живее си съвсем нормално, ако не броим леката анемия, но тя е съвсем друга бира Simple Smile

Не всичко е описано в Гугъл Joy

# 1 231
Оххх заради подобни ''нормални'' килограми сума момичета страдат, комплексират се, не се хранят и дори да не страдат от анорексия си развалят стомаха, получават гастрит или даже им спира цикъла...
Не гугъл, а лекари казват, че идеалното тегло на жени до 40 год възраст е 110 кг минус височината. Факт е, че на едни килограмите седят по един начин, на други по-друг, едни са с едър кокъл и т.н.  Момичето може да е супер за тези килограми и ръст, но не е това нормата.

# 1 232
  • София
Голямо нищене на измамата на Борис, голямо чудо. Изобщо не го оправдавам, според мен трябваше просто да прекъснат играта. Но тук го изкарахте все едно е краят на света. Предвид всички глупости на продукцията този сезон, очевидно бутане и толериране на дадени играчи, липса на правила или такива според зависи - грам не се впечатлявам от шмекеруването на играчите. Изгорете Борис на клада и да се приключва.
Ми не си права, да знаеш... едно е да ти подарят цяла една игра и цял един сезон, съвсем друго е да напишеш 2-3 букви... даже са много либерални към Борис. Престъпник е, няма спор и си е направо за затвор. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 1 233
Неделчо бил играл добре снощи? Честно ли? Кога това? Когато Неделчо извади късмет, че Рабухчиев пропусна, а Неделчо се метна на земята? Или нещо съм пропуснала 😃

# 1 234
Да, вчера игра добре.
3 точки от начален удар, 2 улавяния записа като представяне.
Според статистиката събра най-много точки от всички играли вчера.

# 1 235
Ако гледаме гола статистика, Мани е най-добрият играч този сезон.
На Неделчо точките бяха чиста случайност. През цялата игра беше дроб на терена. Само Кремена беше по-зле от него.

# 1 236
Това също не е вярно.
Вчера най-зле беше Милена, следвана от Елизабет и Паулина.
Всъщност, отнесено към шансовета да запише точков актив Елизабет е била най-слабата на терен вчера.

# 1 237
Който както иска да гледа предаването. Мен снощи чак ме хвана срам да гледам играта на Неделчо, Кремена, отчасти и тази на Елизабет и Милена. Паулина си беше направо ок в сравнение с Най-комплексните.

# 1 238
  • София
Ами аз не съм видяла да отмъщава на някого. Как отмъщава? Какво им прави? Не съм я видяла да злобее. Но това са субективни усещания и всеки тълкува злобата по различен начин. Виждам в нея хъс, което може да се бърка със злоба.
А!?   

# 1 239
Който както иска да гледа предаването. Мен снощи чак ме хвана срам да гледам играта на Неделчо, Кремена, отчасти и тази на Елизабет и Милена. Паулина си беше направо ок в сравнение с Най-комплексните.
То ако трябва да сме честни Паулина и Мани поне направиха нещо за отбора си да допринесат за победата. Извън Морунов и Андрей другите си бяха жив зян от Бойците..

# 1 240
И аз съм на това мнение - само Морунов и Андрей бяха ок от Бойците.

# 1 241
и пак за дузпите:
професионалния хандбалист Горилата: 3 от 5 (60%)
игралата на аматьорски начала в НСА, Милена: 1 от 3 (33%)
Ами не е огромна разликата...
При Милена съотношението е 1/4 , 25%
Почти съм сигурен, че Кремена нямаше да се справи по-добре.

Отделно мисля, че тази промяна в правилата спрямо миналата година за дузпите беше наложена от присъствието на Рабухчиев на терена. Като цяло се справи добре, но 3/5 не е много добър атестат.

Рабухчиев сякаш се беше отпуснал на последните 2 хвърляния (които пропусна), тъй като точно тогава разликата в точките беше твърде голяма в полза на Сините. Учудих се като спря да ги бие със засилка и веднага си помислих дали Димо не му е направил забележка извън кадър, за да ги бие от място. Thinking

# 1 242
Андрей, Морунов и Неделчо вчера.

Актив :
Морунов - 2 точки от начален удар, 2 улавяния, 1 спасена дузпа
Андрей - 2 точки от начален удар, 3 улавяния
Неделчо - 3 точки от начален удар, 2 улавяния

Подаване :
Морунов - 2 точки от начален удар, 2 топки в аут, 1 уловена от противника топка
Андрей - 2 точки от начален удар, 1 топка в аут, 2 уловени от противника топки
Неделчо - 3 точки от начален удар,  2 топки в аут, 0 уловени от противника топки

Посрещане( в двойка със съотборник ) :
Морунов - 2 улавяния, 6 отбелязани точки за противника при посрещане
Андрей - 3 улавяния, 5 отбелязани точки за противника при посрещане
Неделчо - 2 улавяния, 4 отбелязани точки за противника при посрещане

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 18:32 от Bengun

# 1 243
Като заговори Ралица се пренасям в изповедалнята на ББ,същата нагла,надменна,високопарна и подигравателнаинтонация усещам както когато Биг Брадър хока недолюбван съквартирант.И ласкавата към “избраните”.Нали един мозък пише сценариите.

# 1 244
Като заговори Ралица се пренасям в изповедалнята на ББ,същата нагла,надменна,високопарна и подигравателнаинтонация усещам както когато Биг Брадър хока недолюбван съквартирант.И ласкавата към “избраните”.Нали един мозък пише сценариите.
Един мозък, но са си го разделили всички редактори.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 19:37 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт