💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 178
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 245
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ме подразни липсата на реална преценка и липсата на отговорност при Елизабет вчера.

Аз не мога да разбера какво се очакваше да направи Елизабет.И за какво трябва да поеме отговорност след като загубата беше по вина на всички тях взети заедно.
Милена си е заявила,че е играла хандбал и има спечелени състезания.Естествено,че нея ще сложат,щом на приказки,тя е най-подготвената за този пост от всички други в отбора.И Неделчо и Кремена това обясниха многократно.
Вие кой щяхте да сложите в това положение,човек който е заявил,че може да го играе или друг,който за първи път атакува с топката?Не мисля,че Морунов примерно щеше да се справи по-добре,само защото е мъж.

# 1 246
  • Варна
Аз се чудя защо Недечо не го провериха също дали е драскал нещо на кулата и така да присъдят капитанската победа

# 1 247
Андрей е прав, че всички бяха бастуни, един не ми хареса как се справи в битката, та който и да беше номиниран, все си го е заслужил. Тази вечер пак е силова и ще се изложат. Предполагам Кремена ще го отнесе. Иначе гласувах в анкетата за Неделчо, имам чувството, че последната седмица или прекалява с алкохола, или се е влюбил, по-скоро първото.

# 1 248
  • София
За последните 3 загуби на елиминационни битки е виновна единствено Елизабет. Който и от трите примата беше избрала вместо Милена, просто нямаше как да загубят. А победите са им единствено благодарение на Неделчо на пъзела и на "плуването" на Мани на предишната териториална. И следващите игри в които няма пъзели ще продължават пак така.
Аз се чудя защо Недечо не го провериха също дали е драскал нещо на кулата и така да присъдят капитанската победа
Неделчо броеше с пръсти, докато се видя много явно как Борис първо драска, а после гледа да си подскаже Wink

# 1 249
Много ме подразни липсата на реална преценка и липсата на отговорност при Елизабет вчера.
Аз не мога да разбера какво се очакваше да направи Елизабет.И за какво трябва да поеме отговорност след като загубата беше по вина на всички тях взети заедно.
Милена си е заявила,че е играла хандбал и има спечелени състезания.Естествено,че нея ще сложат,щом на приказки,тя е най-подготвената за този пост от всички други в отбора.И Неделчо и Кремена това обясниха многократно.
Вие кой щяхте да сложите в това положение,човек който е заявил,че може да го играе или друг,който за първи път атакува с топката?Не мисля,че Морунов примерно щеше да се справи по-добре,само защото е мъж.
Аз харесвам Елизабет на арената.
Загледай статистиката от играта вчера, Елизабет беше най-слабата на терена. Истината е, че Кремена едва ли щеше да се оправи по-добре на дузпите от Милена. Истина е също, че нито една жена не успя да улови топка. Реално имаха шанс да спечелят само ако си печелят подаванията, но не успяха.

За липсата на отговорност и преценка го написах, защото се подразних как прехвърли вината за всичко на Милена, без да погледне малко по-реално кой как се е представил. И на думите, който използва. Все пак е Капитан и би трябвало тактиката и отговорността за битката да са нейни. А то тактиката от Неделчо, отговорността от Милена.

Ясно е, че Милена е взета от нея точно за това. Заградена е с бушони, и победата във всяка игра не е толкова важна реално за Елизабет, като погледнем крайната цел за попадане във финалното обединено племе. Харесва ми, че има стратегия. Самата стратегия не ми е много по-вкус.

# 1 250
  • Испания

Неделчо броеше с пръсти

Ако бяха се качили на неговата кула, поне щяха да му намерят пръстите, че като слезе, ги нямаше.

# 1 251
  • София
Ето я кулата на Неделчо - няма нищо, защото с пръсти не може да се пише върху боядисано с блажна боя дърво.

Скрит текст:

Когато слезе от Кулата, му се разбъркаха в главата местата на картите - нищо ненормално не виждам в това. АЗ също се разсейвам лесно ако някой като Димо, ми говори постоянно и то в игри, в които участниците трябва да помнят числа, кодове или редят пъзели и думички.

# 1 252
  • Берлин
И аз да си кажа за снощи:
Неделчо - загубите на червените в голяма степен се дължат на него-тактиката му все нещо не сработва.
Елизабет- и предница,и задница да покаже, няма как с това да заличи отровата, която бълва.
Останалите при червените са ми безлични и безразлични.
При сините- поведението на Паулина напоследък ме изненадва, в положителна посока.
Непобедимата Мани и тя се понесе на крилата на щастието.
Валентин ми се откроява през целия сезон като човек с най-точна преценка за тактика в игрите.
Другите сини са ми средна работа, но никой от тях не ми е неприятен.
Липсва ми Красима все още.

# 1 253
Оф, провериха го.Ако не те с камерите и дроновете, то ние тук го проверихме .
По назад в темата Мари си направи труда и пусна и снимки, и видео по въпроса.Само невидялите ги още ги гризат съмнения.
Ама трябваше да отсвирят Борката веднага, но явно им проваля сценария та затова се направиха на две и половинаи нищо.Жалко е че и той май е наясно с този сценарий и започна да наглее, и да си позволява  цинизми и мошеничества.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 20:14 от vvi

# 1 254
Като заговори Ралица се пренасям в изповедалнята на ББ,същата нагла,надменна,високопарна и подигравателнаинтонация усещам както когато Биг Брадър хока недолюбван съквартирант.И ласкавата към “избраните”.Нали един мозък пише сценариите.
Един мозък, но са си го разделили всички редактори.

Това не е мозък, а нарцистичното удоволствие на дребните душички да смачкат някого когато са им дали власт. Даже не се иска сценарий - само дай власт и гледай сеир.

# 1 255
+1000.
Красима и на мен ми липсва - можеше още какво да покаже в игрите.

И аз да си кажа за снощи:
Неделчо - загубите на червените в голяма степен се дължат на него-тактиката му все нещо не сработва.
Елизабет- и предница,и задница да покаже, няма как с това да заличи отровата, която бълва.
Останалите при червените са ми безлични и безразлични.
При сините- поведението на Паулина напоследък ме изненадва, в положителна посока.
Непобедимата Мани и тя се понесе на крилата на щастието.
Валентин ми се откроява през целия сезон като човек с най-точна преценка за тактика в игрите.
Другите сини са ми средна работа, но никой от тях не ми е неприятен.
Липсва ми Красима все още.

# 1 256
FireWithin666, Абсолютно! Да не кажа силна дума, но след Красима нещо опустя.

Що се отнася кой бил виновен вчера - При все че малката лигла не мога да я дишам, не съм запомнила конкретно за какво да е виновна, освен за високомерни коментари.

Критиките ми към играчите са на първо място към Кремена за глупостта и на второ място към тези които дърпаха прекалено слабо и топката не стигна до полето.

Мисля че е много трудно да се каже дали имаше по-силна стратегия за бойците. Но силни играчи и силни личности не скачат да се обвиняват, а просто казват - така решихме, носим си последствията.

# 1 257
  • Испания
"Как сА чувстваш?"

# 1 258
Ух, това е ужасна задача от Стопанина.
1м на 1м на1.5м дълбочина ... и като гледам как се копае ...

Защо изобщо се занимават.

# 1 259
Кви са тия копанета, хората битка ще имат, те искат да им копат на 50 градуса. Сценаристите объркаха предаването.

Общи условия

Активация на акаунт