💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 159
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
За последните 3 загуби на елиминационни битки е виновна единствено Елизабет. Който и от трите примата беше избрала вместо Милена, просто нямаше как да загубят. А победите са им единствено благодарение на Неделчо на пъзела и на "плуването" на Мани на предишната териториална. И следващите игри в които няма пъзели ще продължават пак така.
Аз се чудя защо Недечо не го провериха също дали е драскал нещо на кулата и така да присъдят капитанската победа
Неделчо броеше с пръсти, докато се видя много явно как Борис първо драска, а после гледа да си подскаже Wink
За кои битки била виновна Елизабет, че не разбрах нещо.
Снощи всички бяха виновни, някой повече, някой по - малко.
Миналата седмица на топката най - виновен беше Неделчо, първо заради загубата му на капитанската имаха + 10кг верига, второ той не спря да си почива. Каква Елизабет ви е виновна???

На другата игра с пояса, защо да е виновна Елизабет, Морунов се представи зле колкото нея. Защо да е виновна Елизабет ??

Злобарка
Toва със злобарката беше ли нужно?
Ако прочетеш пак поста и се пробваш да го разбереш, Елизабет е виновна с това, че избра още една слаба жена, а 80% от игрите са за мускули. И ако беше взела някоя от горилите, вместо Милена, силите щяха да са наобратно...

# 1 261
Ей най-накрая и го казаха на Елизабет, че Милена е грешен избор. Мъж им трябваше, ама малката си знае нейното-инат. Тя си гледа нейната игра, не мисли за отбора си.

# 1 262
Не разбирам тази тирада на Елизабет за мъжете и жените, след като снощи тя номинира Милена след обилна критика.

Андрей: тя много се промени след самотния плаж хахахахахаха който беше 5 дена!

# 1 263
Елизабет си гледа себе си, а не племето.

# 1 264
  • София
Не мога да повярвам, че този стопанин ги кара да копаят септична яма.

Андрей: [Елизабет] се промени много след този самотен плаж.
Разказвач: На който тя прекара четири дни.

# 1 265
Колко са тънки крачетата на Морунов на фона на Андрей. Назгодишния стопанин на фермата е също неприятен.

# 1 266
Мани върна в играта!

# 1 267
Мани мрънка и боботи, и много малко работи ахахахаха Joy

# 1 268
  • София
Андрей: тя много се промени след самотния плаж хахахахахаха който беше 5 дена!
Писали сме едновременно.

# 1 269
  • Испания
Лиглата се взе за Наполеон.

Ще ги убие с поглед. То зло, зло, та зачерви бузите от злоба.

Яяяяяяяяяяяяя, върна се предишната Мигла!

# 1 270
хахахахахах Мани пак е тук, умирам от смях с нея Grinning "някви мечки ше ми дават наклон на оная работа, бастун"

# 1 271
  • София
Лиглата се взе за Наполеон.
Откакто реши да навигира племето, се е вселил в нея.
--
Забелязах, че в това предаване само мъжете се обиждат, когато са номинирани (всички са унили след номинация, но само те са обидени в стил: Веселин и Стоян).

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 23:39 от La Vikinga

# 1 272
Мани и тя много си е повярвала... То всеки може да падне от нея, като се намеси продукцията.

# 1 273
Елизабет си гони класиране във финалното племе, без много да я интересува племето. Стратегия. За нея втория е първи загубил, би минала през главите на всички, ако се наложи.

Идва ми в повече на мен лично това отношение към даже и близките и играчи.

# 1 274
Мани изтрещя. Ми тя седнала акъл да дава на мъжете в тая жега, пък те само стоят с Поли. И накрая Симеон бастун бил. И ругае вече - селска пръчка Мани.

Общи условия

Активация на акаунт