💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 230
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 365
Като пионки ги местела Joy
Сигурно Тупарев потрива ръце над дъската

# 1 366
Копай, Елизабет, копай. Кратер изкопа.

# 1 367
Вие чухте ли го това?! 🤣

# 1 368
  • София
"Картите ми се нареждат един по един на съветите." Един карта, два карта...
"Ако има повече жени от мен..."

А, иначе великият план го слушаваме в детайл за 48-ми път в рамките на два епизода. Не сме малоумни, нито планът е умен или осъществим.

# 1 369
Ох леле, Spongebob не може още да преживее тази номинация. Веднъж я пратиха на елиминация, някои хора ходят по 3-4 пъти пък не се оплакват..

# 1 370
  • Испания
Оооооо, досега била правила мили очи! ЖДНБ.

Много е зле това момиче.

# 1 371
Много хубав синхрон на Елизабет. Точно и ясно за играта и и отношенията. Добре обосновано привличането на Милена. И едно на ум за Андрей.

# 1 372
  • София
Ох леле, Spongebob не може още да преживее тази номинация. Веднъж я пратиха на елиминация, някои хора ходят по 3-4 пъти пък не се оплакват..
Е, те веднъж я пратиха и тя отпадна. Може би все пак подсъзнателно осъзнава капацитета си. Sweat Smile

# 1 373
Нека сега някой да дойде и да има наглостта да каже, че Елизабет не е злобна.

# 1 374
Копай, Елизабет, копай. Кратер изкопа.

Така като е тръгнала да ходи да изкопае и септичната яма на приключенците Simple Smile

# 1 375
# 1 376
Надявам се, която и от двете да се върне, вече да е прогледнала колко гнил човек е Елизабет. Поне най-накрая каза в прав текст това, което повечето тук знаехме.

# 1 377
Как нарече Мани Паулина в следващия епизод?

# 1 378
  • София
Най-после се появи истински играч в Игри на волята...със стратегия, играе така, както трябва да се играе тази игра. Такива играчи съм гледала само в чуждите продукции....при нас все някакви първични, удрящи на чест  субекти.... Говоря за Елизабет. Браво момиче...който има интелект, ще те оцени...

# 1 379
"Картите ми се нареждат един по един на съветите."
"Ако има повече жени от мен..."

А, иначе великият план го слушаваме в детайл за 48-ми път в рамките на два епизода. Не сме малоумни, нито планът е умен или осъществим.
Не уважавам лицемерието. Но е факт, че тези които не го проявяват, вечно са на елиминации.
Не вярвам да е сценарий на продукцията, защото това не е актриса, а акробатка. Но ще се радвам да отпадне зрелищно и грозно, за да си получи заслуженото
Ега ти иронията. Неделчо много правилно определи кой колко чист е като човек, като той не оглавява класацията. Още не мога да приема тъпотията на продукцията, че Мартин падна от джуджето. Ясно беше, че Андрей го ползва с тази цел, и че взима Милена, за да ѝ е лесен противник, ако нещо се обърка. Рабухчиев хич нямаше да ѝ цепи басма според мен, а и тя има някаква неприязън към него. Wink

Ясно е, че продукцията доста дърпа конците, та ще се радвам да 8 го на*ука.

Общи условия

Активация на акаунт