💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 934
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Да, браво ! 👏🏻🤧Умница , стратег, визионер е Елизабет! Само дето един пъзел не може да подреди, една картинка да сглоби, няколко думички в изречение да разгадае, а може би капацитет за стратегии явно й се дава от звездите?!
Тя и в ежедневието трудно сглобява изречения.
Надявам се да има поне 1 интелигентен възрастен близо до Елизабет сега след предаването, за да седне с нея и да й обясни някои важни неща в живота.
Елизабет е вързрастен и то във всички страни по света. Именно защото никой не я възприема като такава, тя е на интелектуално ниво пети клас (с цялото ми уважение към петокласниците, има много умни малки деца).

# 1 426
Е, да, имам предвид възрастен с повече житейски опит. Тя че не е пораснала - не е. Красима на 21 г и Елизабет на 21 г - каква разлика!

# 1 427
Искам да знам как се чувства Андрей след епизода тази вечер. Не го харесвах изобщо в началото, сега го харесвам една идея повече, но той не заслужи с нищо това, което изтропа тази вечер това бренеке.

# 1 428
Разлика има - едната е още в играта, другата я гледа по телевизията Joy

# 1 429
Андрей сигурно ще продължи да публикува глупости с Елизабет. Не знам Ксения дали още я обича.
То пък голямата работа, че е още в играта - само да се излага. Другата поне си тръгна с достойнство.

# 1 430
Разбира се, нямате стигане, толкова сте писали.

След година ще си спомняме отбора в който участваха:
Андрей Андреев,
Бамби Бамбинсън,
Морун Моруновски,
Неделчо Неделчев,
Ели ЕлиЗъбетова,
Милена Миленска,
Кремена Кременска
и Мани-Мани.

Начало на сезона, Андрей казва във визитка че е индивидуален играч,
Алекс го чува, и казва- О, Андрей е индивидуален играч, Бамби го чува и казва
Аа, той е индивидуален играч, представяте ли си? И му скача.
Изглежда сякаш някой й е казал да се заяде с него, заради първото което успее, и след успешно изпълнената задача Бамбинсън се връща към нормалното си поведение и повече не се е занимавала с поръчения на продукцията.
Симеон, Милена и дори и Паулина и Неделчо са изпълнявали за кратко поръчения,
Моруновски и Стоян също, но те са изпълнили по-скоро някаква молба към тях, докато когато е поискано повече са отказали.

Според мен психологията на тези отношения е такава - продукцията разглежда добре кой би поддал, подхранват му скритите заложби, след което се отдръпват и се възползват допълнително и от тази негова слабост, на практика действат като типичните рекетьори.

Това донякъде може да оневини играчите затова че изглеждат като глупави, като от детската градина,
като злобни или егоистични, в нормална ситуация - и в "живота навън" не биха направили нищо такова,
обаче щом някой сериозно им го предлага, и то ерудирани хора, редактори, психолози, те сигурно знаят повече от един прост спортист, и си казват, ами щом ми го предлагат, сигурно и така може, плъзват се по тази линия че някой едва ли не вярва в тях, оценява ги, подкрепя ги, и затова се подхлъзват с желание да изпълнят някаква малка задачка, дори полза за себе си може да имат, после често са изненадани че този който ги е подкачил, вече не ги подкрепя и ги оставя на самотек.

Всички такива игри - и ББ, и ИВ разчитат на самовглъбянето, откъсването от средата, от обичайното ти поведение, да се затвориш насаме със себе си, и да се отдадеш на егоизма който най-вероятно ще намериш вътре в себе си, и вместо някой да ти помага да ограничиш този егоизъм, точно обратното - подтикват те, и те ръчкат да го използваш "за да победиш".
Няма да успееш да победиш себе си така, а точно обратното, егоизма ще те победи,
удобно подкрепен от "зложелатели", психолози, от тези които изпробват методи на манипулиране на един човек, за да изпробват силата си, и да изучат как се постига това.
В борбата срещу собственото его, това е винаги "по-беда", а не победа, докато е опакована в ефтини фанфари, измислени пари и други измислени знаци.

В този смисъл, въпреки че беше груб, недодялан, командорещ и т.н. Стоян успя да победи, да постигне лична победа на принципите които сам е избрал да следва, и макар че не е взел 100х, си е заминал като победител. Останалите ако не морална победа, поне са постигнали някакви инфлуенсърски цели.

# 1 431
Разлика има - едната е още в играта, другата я гледа по телевизията Joy

Първо Елизабет пое по пътя за дома. Wink Добре, че измислиха втори шанс този сезон, че да се завърне Отмъстителката.

# 1 432
  • София
Кремена ми харесва отдавна. Зряла, разумна, стабилна. Може да не е толкова силна, но е пич Simple Smile

Тази вечер само едно нещо ме изненада - Неделчо. Какво беше това, че трябва да подшушнат на сините, че са номинарали Андрей, за да номинарат Симеон, Милена да се изправи срещу него и да го бие???

Не можах да разбера идеята на великия стратег тук  Simple Smile Май никой не можа, защото ми се стори,нче съплемниците му кимаха с глава неразбиращо.

# 1 433
Андрей сигурно ще продължи да публикува глупости с Елизабет. Не знам Ксения дали още я обича.
То пък голямата работа, че е още в играта - само да се излага. Другата поне си тръгна с достойнство.
Напълно вярно. Колкото по-близо до финала отпадне, толкова повече ще я боли. Предполагам, че лиглата точно това я чака.
Напълно вярно. Няма да е първата жена в ИВ ,извървяла този път до подножието на финала.

# 1 434
Продукцията всъщност й направи много лоша услуга на Елизабет. Ако беше отпаднала от Кремена и си тръгнала окончателно, повечето хора щяха да я запомнят с добро. Щяха да я хвалят, да я обявят за герой и други такива неща. Но малката съвсем си плю на изградения уж мил образ. Колкото повече синхрони дават, толкова по-зле за Елизабет.

# 1 435
Bengun, тя и Мани още е в играта. А колко скалпа взе, ехее Smirk

# 1 436
Joy
С ТерМанинатора шега не бива. Sunglasses
Имам усещането, че не си е изпяла лебедовата песен още. Bowtie

# 1 437
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз ще я запомня с добро Елизабет.
Участник в ИВ,такива,каквито искам да гледам - силни,инати на терен + стратегия,която да ги избута по-далеч в играта.
Моето предположение беше,че е избрала Милена,за да са 4 жени срещу 3 мъже,но един от мъжете(Андрей) е със сигурност на нейна страна,затова не виждам причина тя да се притеснява,че мъжете ще я пратят на елиминации отново.
Един път вече си изпати и сега не иска да рискува втори път.Милена е лесна за манипулации и причината да е избрана.Разбирам я,но аз лично нямаше да постъпя така,особено като знам,че имам 700 жълтици.

Бих избрала силен играч(Валентин или Стратимир биха били мой избор),за да помогна на племето да не ходи на съвети,а не първо да поставя моето си дупе пред името на племето.
Пак казвам,че въобще не я виня Елизабет.И не разбирам цялата тази омраза по нея.Жената е влязла,за да стигне финал и да спечели едни 100 бона.

# 1 438
  • София
Аз го виждам така - сделка с дявола за 100 бона. Не си заслужава според мен, защото цял живот ще я помни. Твърде млада е, но на някакъв етап от живота си го ще осъзнае. Или още сега, докато гледа предаването..
Дано поне ги спечели, иначе ще и е още по-гадно

# 1 439
Сега стискам палци утре Милена да се върне
1.За да напомни на Елизабет , че може би е "лош избор"
2. Да покаже на Кремена, Че ако сутрин грее слънце,следобяд най-вероятно сняг ще вали.
ММ като гледаше синките по ръцете на Митко:"Абе тоя човек как се стопи, а останалите дебелеят.Къде е гледал като си е подписвал условията на договора?"

Общи условия

Активация на акаунт