💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 919
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 455
Изясни ми се защо Елизабет се наду като паун, както се изрази Андрей. Никой от Бойците не схваща, че тя играе само за себе си, че е двулична, че влачи племете към дъното. Вместо да я номинират, те я направиха капитан, вдигнаха я на пиедестал. Това малко на възраст и на ръст човече ги врътка както си поиска. Тъжно!

# 1 456
  • София
Твърдо съм за Миленка утре. Simple Smile
Крайно време е Кремена да си ходи. Прекалено е слаба за да спечели трета елиминационна победа.
За мен на 90% утре се връща Милена (не е спойлер, а прогноза).
Радвам се, че на Дечо му се размина и в случая не познах. Но следващата седмица пак ще е силно застрашен. Дано стигне до обединеното племе, защото е интересен и колоритен участник. Има много други на които мястото им не е там.

Играта беше ясна. Дори и без Симеон и с трагедията Мани без смяна да дърпа пак победиха Приключенците и то категорично, защото според мен Борис можеше да издържи още доста, докато Морунов беше обречен в мига в който се включи Горилата. Фен съм на това племе още от оригиналния му състав (главно покрай Туджаров, но после всички ми харесаха там, с редки изключения и нюанси), но взе да става скучно вече дори и за мен. Няма да е лошо да видим някоя и друга червена победа.
Г-ца Тъ спирачки няма. Сега Симеон е на мушката, утре Поли. Уж се беше кротнала, но явно са и подшушнали да започва отново с панаирите иначе е аут и виж как се задейства тази послушна простакеса.

Много хубава стратегия на Елизабет (само дето я разконспирирах още при връщането си от четиридневния престой при бялото Мите), евала, само дето според мен тази стратегия е на продукцията, а не нейна.
Нейната руса главица няма капацитета за такава перфектна игра. Къде и беше тази игра в първата фаза? Къде бяха тези стратегии и синхрони? Като е толкова зъл гений зашо беше социален аутсайдер в племето си? Ако не беше продукцията зад гърба и още Мартин щеше да я изпрати по живо по здраво. И после видяхме преродената Елизабет отмъстителката 2.0. Добрееее бее. Любимката на продукцията. Няколко играчи има, които се бутат: Мани, Елизабет, Поли и Симеон. Поли в най-малка степен от тези, въпреки скандалната игра срещу Мартин. Мани мисля да не я коментирам. Тя е за цирк там, само дето окепази имиджа на ИВ за години напред, но те си знаят най-добре.
Елизабет и Симеон обаче са спортисти и са опасни. Основни лостове на продукцията ако се представят добре и не направят много издънки да им дадат победата. Но и двамата имаха издънки и ще ги наиграят.
И в сянка стоят баш фаворитите Андрей и Морунов, които са идеалния вариант за ТУпарев, накрая да спечели за пореден път доброто, в случая безгласни букви и чехльовци, особено руснака на който съжалявам, че бях такъв фен, че и два плюса му давах в поредица от седмици. Освен една издръжливост нищо друго няма тоз юнак. И е толкова скучен и безличен, че няма накъде.
НО не свършвам с това. Има още двама скрити фаворити. Писах за единия още преди един месец. Сега пак. Рабухчиев. Другия е Стратимир, но на последния няма да му позволят да спечели, защото в 90% от предаването ходеше по гъза на Паулина. И идва Горилата. Също добряк, без сериозни издънки. Харесван е от почти всички играчи, не е нагрубил никого. Раздава се в игрите и няма видими издънки. Голямата му слабост обаче е издръжливостта. Ако стигне финал и там дадат дълга и тежка игра не виждам как би се справил. Но пък кой знае, може да му дадат нещо да изпие, знае ли човек. Обаче е идеален скрит коз за победата. Хем добро, но не прекалено очевидно, наивно и захаросано добро, като Андрей и Морунов, които са като от калъп вадени. И двамата ме разочароваха, особено Андрей. Но от друга страна който и от тях да спечели все пак ще е положително, защото такъв формат трябва да се печели от такъв профил състезатели. Комплексни и издръжливи. Ако ще дават тежка финална игра и финала хипотетично е от трима, то: Морунов, Стратимир/Рабухчиев и Андрей (един вид това ми е топ 4 като комплекс от качества + симпатии, иначе аз искам и Вальо ама няма шанс момчето, просто не го виждам как би стигнал финал). НО имам едно усещане, че Рабухчиев ще ги изненада всичките и той ми се явява като шокиращ или хайде не шокиращ, а изненадващ финалист, а защо не и победител. Даже ей така бих заложил на него в момента, защото хем има всички необходими лостове, хем коефициента ще е идеален. Хайде да видим пък. 🙂 Ами твърде очевидни са ми някак си Андрей и Морунов. Още след първата седмица ги писах за топ фаворитите и накрая един от двамата да спечели ще е все едно да съм гледал глупав тричасов филм, глупав защото съм познал финала още в първите 5 минути.

# 1 457
Дяволо, интересен и добър разбор 👍
Стратегията на Елизабет е за стигане до обединеното племе, не за играта в него. Защото там е полето на индивидуалните битки. И ще проработи на 100%.
Следващата и мишена на 99% ще е Неделчо според мен, независимо коя от Милена или Кремена се върне. Защото с уменията си в логическите игри е огромна заплаха в обединеното племе. А през финалната седмица не е като да няма логически игри. И то ще постигне целта си, ползвайки върналата се от елиминация жена като глас.
Бенгън, чудя се кой ще номинира Неделчо? Морунов няма да гласува за него, остават Елизабет, Андрей и Милена. Милена дали би гласувала за него, или пък Морунов ще размисли 🤔

# 1 458
Ако Милена е с имунитет, следващият на пангара е Неделчо.

# 1 459
Дяволо, интересен и добър разбор 👍
Стратегията на Елизабет е за стигане до обединеното племе, не за играта в него. Защото там е полето на индивидуалните битки. И ще проработи на 100%.
Следващата и мишена на 99% ще е Неделчо според мен, независимо коя от Милена или Кремена се върне. Защото с уменията си в логическите игри е огромна заплаха в обединеното племе. А през финалната седмица не е като да няма логически игри. И то ще постигне целта си, ползвайки върналата се от елиминация жена като глас.
Бенгън, как виждаш номинирането на Неделчо? Морунов няма да гласува за него, остават Елизабет, Андрей и Милена. Милена дали би гласувала за него, или пък Морунов ще размисли 🤔
Зависи от две неща. Първо от поредността на гласуването, второ от Капитана. Ще започна оттам, че е ред на Андрей или Милена да бъде Капитан, и според мен Неделчо ще проспи важността на избора. Залагам, че капитан ще е Андрей. Така, без да намесвам 200 гроша на Милена и Сабите на Морунов, Андрей и Елизабет ще имат три гласа, достатъчни за номинация на всеки един от племето с решение на Капитана.

За самото гласуване:
Морунов - Милена
Неделчо - Милена
Елизабет - Неделчо
Андрей - 2хНеделчо

Милена, ако гласува след Морунов или Неделчо от инстинкт за самосъхранение ще гласува за Неделчо.
Ако е първа очаквам да гласува за Андрей. Ако Милена купи гласове, Елизабет също ще купи. Но не вярвам да похарчат пари на този съвет. Ако не купи гласове Милена вота и в крайна сметка няма да има значение.

# 1 460
Мда, аз си мислех, че вероятно ще изберат Морунов или Милена за капитан, но Андрей го пропуснах.

# 1 461
Ако Милена спечели днес (вярвам, че ще спечели), нищо чудно да й дадат грозната огърлица от предния сезон, за да раздвижват нещата и да е по-интересно. Защото се знае, че пак тя ще е номинирана на следващ съвет. Ще има също и грошове и може да си купи имунитет.

# 1 462
Мда, аз си мислех, че вероятно ще изберат Морунов или Милена за капитан, но Андрей го пропуснах.
Морунов, Неделчо и Елизабет бяха вече капитани. Ще избират между Андрей и Милена другата седмица.

# 1 463
Интересно защо на номинациите онзи ден не споменаха грошове, а вчера да и всички се отказаха от тях?
Златна възможност изпуснаха , както Елизабет първа си даде гласовете , така хубаво можеха да я подпукат след това.
Не видяха ли, толкова ли са заблудени или не са им дали?

# 1 464
Морунов, Неделчо и Елизабет бяха вече капитани. Ще избират между Андрей и Милена другата седмица.
Бяха, да, но след не много успешното капитанстване на Неделчо и Елизабет, може да решат да заложат отново на някой силен мъж, и Морунов да им се стори подходящ. Андрей всъщност бил ли е до сега капитан в някое от племената, като, че ли не 🤔

# 1 465
Бяха, да, но след не много успешното капитанстване на Неделчо и Елизабет, може да решат да заложат отново на някой силен мъж, и Морунов да им се стори подходящ. Андрей всъщност бил ли е до сега капитан в някое от племената, като, че ли не 🤔
Андрей беше капитан през първата седмица на Шампионите след като спечели битката за определяне на Капитан.
През втора фаза не могат да повтарят капитаните, трябва да се завъртят всички, за да има повторение.

# 1 466
Това донякъде може да оневини играчите затова че изглеждат като глупави, като от детската градина,
като злобни или егоистични, в нормална ситуация - и в \"живота навън\" не биха направили нищо такова,
Да бе, защото хората навън са толкова мили, незлобливи, емпатични, в никакъв случай егоисти...
Кой каквото ще да е поръчвал отношенията вътре добре отразяват и отношенията навън между хората.

# 1 467
Морунов

Симеон за копаенето

Милена към Андрей

# 1 468
Златна възможност изпуснаха , както Елизабет първа си даде гласовете , така хубаво можеха да я подпукат след това.
И мен ме хвана яд, че не номинираха Ели Злобното. Неделчо чак сълза пусна, че нямало как, Кремена пращал на битка. Най-добрият вариант беше тримата стари бойци да се обединят и дружно да пратя Елизабет на номинация. Но Неделчо напоследък не мисли с главата си.

# 1 469
Леко ме съмнява Милена да си похарчи грошовете за гласове, досега е показала, че предпочита да играе без сметки.

Всъщност ако се следва миналогодишния сценарий, голям шанс за финал има точно тя - във втори сезон Милен го прехвърлиха да печели симпатии от зрителите като страда и показва воля в проблемното племе. Андрей досега е доста посредствен в малкото игри, в които се представя добре и пълен "бастун" в останалите. Морунов, Рабухчиев и Боби, а дори Симеон и Стратимир показват по-добра игра от него. От изброените на логически компоненти се е изявявал май единствено Симеон, та нямам идея как биха се справяли останалите. Иначе най-добре в социални и физически игри + екранен имидж е Рабухчиев, стига да не припада. Морунов псува като хамалин, на Боби и Симеон злобата им е в повече, а Полимир се изгуби под полата на жена си.

Общи условия

Активация на акаунт