💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 921
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 530
В обединеното племе нали всеки играе за себе си? Там номинират ли се?
Битка за имунитет (останалия последен или понякога останалите двама последни в нея са автоматично номинирани за елиминация ) -- директен съвет на плажа( един номиниран ) -- елиминация е схемата в първите три дни.
Поне миналата година беше така. Понякога елиминацията е между трима играчи. Понякога в битката за имунитет отпадаха по двама, тези които оставаха последни. Правилата са много според зависи от Продукцията. За огромно съжаление.

Ето развитието на финалната седмица  миналата година
Скрит текст:
Трета Фаза - финално племе

За последната седмица в Игри на Волята сезон II се класират :
Тодор, Милен,Борислав,Лазаринов,Ваня,Йоана, Вайс, Джералдин, Екатерина

Седмица 13 първа битка имунитет : Ваня, Джералдин, Борислав
Скрит текст:
Редене на плочки във формата на кула върху подвижна повърхност,която се балансира от играча

По ред на подреждане на кулата от плочки:
Ваня, Джералдин, Борислав, Милен, Вайс, Лазаринов, Екатерина, Тодор, Йоана

Точки за индивидуалното класиране:
3 точки - Ваня
2 точки - Джералдин
1 точка - Борислав
Седмица 13 втора битка елиминация : Екатерина, Йоана, Тодор
Седмица 13 трета битка имунитет : Борислав, Милен, Вайс
Скрит текст:
Игра на баланс, целта е да се събори съперника от въртящ се свободно цилиндър. Играта започва при -1 точка за Лазаринов поради предимството от Екатерина.

Дуели :
Милен - Вайс 0:2
Лазаринов - Борислав 0:2
Екатерина - Джералдин 0:2
Йоана - Ваня 1:2
Борислав - Вайс  2:1
Милен - Лазаринов 2:1
Екатерина - Ваня 0:2
Йоана - Джералдин 2:1
Вайс - Лазаринов 2:1
Милен - Борислав 2:1
Ваня - Джералдин 2:0 ( наказание за Джералдин )
Екатерина - Йоана 2:0
Ваня- Вайс 1:2
Борислав - Джералдин 2:0
Милен - Йоана 2:1
Екатерина - Лазаринов 0:2
Йоана - Вайс 2:0
Милен - Ваня 2:0
Лазаринов - Джералдин 2:0
Екатерина - Борислав 0:2
Вайс- Джералдин 1:2
Борислав - Ваня 2:1
Екатерина - Милен 0:2
Йоана - Лазаринов 0:2
Милен - Джералдин 2:0
Борислав - Йоана 2:0
Ваня - Лазаринов 0:2
Екатерина - Вайс 1:2

Финален дуел за определяне на победителя
Борислав - Милен 3:1

Класиране по точки в играта:
1. Борислав 7 точки, 16-5 рунда
2. Милен 6 точки, 13-8 рунда
3. Вайс 4 точки, 11-8 рунда
4. Лазаринов 3 точки, 10-6 рунда ( 4 спечелени срещи )
5. Ваня 3 точки, 8-9 рунда
6. Йоана 2 точки, 6-11 рунда
7. Джералдин 2 точки, 5-11 рунда
8. Екатерина 1точка, 3-12 рунда

3.5 точки - Борислав
3 точки - Милен
2 точки - Вайс, Лазаринов
1.5 точки - Ваня
1 точка - Джералдин, Йоана
0.5 точки - Екатерина
Седмица 13 четвърта битка елиминация : Ваня , Вайс, Йоана
Скрит текст:
Милен и Борислав имат имунитет.

Развитие на Елиминацията по етапи:

След плуване 100м
Вайс, Йоана, Лазаринов, Джералдин, Ваня
След Стената
Вайс, Йоана, Лазаринов, Джералдин, Ваня
След Копаене за цилиндрите
Йоана, Вайс, Джералдин, Лазаринов, Ваня
След Змейка и Люлка
Вайс, Ваня, Йоана, Лазаринов, Джералдин
Подреждане на Пъзел
Ваня, Вайс, Йоана  
Лазаринов и Джералдин отпадат

3 точки - Ваня
2 точки - Вайс
1 точка - Йоана
Седмица 13 пета битка имунитет : Ваня, Борислав, Милен, Йоана, Вайс
Седмица 13 шеста битка елиминация :  Борислав, Вайс, Йоана
Седмица 13 ПОЛУФИНАЛ : Милен, Борислав, Ваня
Седмица 13 ФИНАЛ : Милен - Борислав

топ 9ТодорВайсМиленБобиЛазариновВаняКатяЙоанаДжери
Съвет 25КатяКатя х2ТодорКатяТодорТодорТодорТодорТодор
Съвет 261ХХХХХХДжериЛазариновМиленМиленДжериХХХХХХМиленВайс
Съвет 27ХХХХХХБобиЙоанаЙоанаХХХХХХБобиХХХХХХБобиХХХХХХ
ФаворитиМиленБобиХХХХХХХХХХХХМиленБобиБобиМиленМилен
1 - Съвет 26 е с положителен вот. Играчите гласуват кой от тях да получи имунитет в предстоящата битка за елиминация

Благодаря!
Излиза, че няма значение с кого ще си коалиция освен по сестринска линия Smiley Всеки играе за себе си, какви бивши съотборници, планове и саботажи...все едно някой ще се жертва за друг. Това и Андрей няма го направи за Бети. Smiley

# 1 531
А Милен с колко гроша беше? Колко битки спечели? Беше ли в топ на статистиката ти? И стана победител.
Никога играч в първата половина на класирането след първите две фази не е печелил крайната победа.
Никога не съм казвал, че задължително този играч, който е с най-голям точков актив трябва да е победител.
Статистиката е обективна оценка на усилията на играчите и Продукцията през сезона, нито повече, нито по-малко.

Знам ли вече.... , кофти обстоятелства, но в никакъв случай тя не е паднала поради липса на умения или защото в случая Кремена можеше да я бие. Наясно си предполагам както всички останали....
+100, няма смисъл да повтарям оценката си на ситуацията. Сготвиха я Красима от Продукцията, факт.
В интерес на истината и на мен аргумента за контузията и също ми е минавал през главата като възможна причина за елиминирането и.

# 1 532
La Catrala казвам това наистина с уважение, но според мен сте си изградили някакъв образ за нея, който няма нищо общо с реалността. Във визитката на всички ни стана ясно,че са говорили глупости, но и очакванията ви за нея са прекалено големи.Тя е незряло момиче, не е показала нещо с което да е фантастична в сферата, която да се занимава. Има и друго, че не знам защо трябва да е задължително да популяризира спорта си или да следва Надя Команечи. Аз не ползвам никакви социални мрежи и не смятам, че трябва да се кланя на други хора и да си изграждам някакви идоли в главата, да си създавам акаунти да ги следвам или да публикувам за тях. Хубаво е да се вдъхновяваш от успели хора, но чак да си им фанатичен фен и без тях да не можеш да живееш не го разбирам.

# 1 533
Да се объркат плановете й искам, че сега Елизабет се чуства сигурен финалист.
На елиминация винаги има 50 % шанс да отпадне.

Не и в това предаване:) Тук някои имат шанс 90%, други имат 10%:)

# 1 534
Благодаря!
Излиза, че няма значение с кого ще си коалиция освен по сестринска линия Smiley Всеки играе за себе си, какви бивши съотборници, планове и саботажи...все едно някой ще те се жертва за друг. Това и Андрей няма го направи за Бети. Smiley
Тази година има една разлика.
Има огромен шанс за реален blindside от Морунов, защото тези 2 допълнителни гласа + неговия реално могат да изпратят нищо неподозиращ играч на елиминация.

Но иначе си права, коалицията е със сравнително много ниска стойност през последната седмица.
Показаното на арената в битките е много по-важно.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 14:02 от Bengun

# 1 535
  • London
La Catrala казвам това наистина с уважение, но според мен сте си изградили някакъв образ за нея, който няма нищо общо с реалността. Във визитката на всички ни стана ясно,че са говорили глупости, но и очакванията ви за нея са прекалено големи.Тя е незряло момиче, не е показала нещо с което да е фантастична в сферата, която да се занимава. Има и друго, че не знам защо трябва да е задължително да популяризира спорта си или да следва Надя Команечи. Аз не ползвам никакви социални мрежи и не смятам, че трябва да се кланя на други хора и да си изграждам някакви идоли в главата, да си създавам акаунти да ги следвам или да публикувам за тях. Хубаво е да се вдъхновяваш от успели хора, но чак да си им фанатичен фен и без тях да не можеш да живееш не го разбирам.

Вие влизали ли сте в профил на спортист? Без значение какъв спорт тренира? На тези хора това е животът им, професията им..... няма как да си тотално индиферентен. За пръв път чувам, че е нормално да не следваш като спортист ''уж вдъхновителя ти'' пък да следваш 20 чалгаря да речем? Кое му е нормалното.... аз не виждам нищо нормално. Вие разбирате ли, че дори на Надя сигурно към 65 годишна където е..... всеки пост е гимнастика? И така на всяка бивша или настояща гимнастичка, а наша Пенка.... не знам. Абе разочарование е за мен. Голямо!

Просто Елизабет не е от тези, които могат да се харесат на повече хора. И това май много я мъчи. Иска да получава внимание, да я смятат за силна и способна. Тя самата сякаш не харесва никого, но очаква другите да я харесват. Щом един Братоев, на когото Елизабет сякаш искрено симпатизираше, сега е разочарован от нея - какво да говорим. Момата има още много да учи.

Можеше... , ако беше хитра можеше! Ето аз как я сравних с Лена, ако беше следвала този курс нямаше да има човек, който да не я харесва. Гарантирам! Но подозирам, че лошотията няма как да скриеш за дълго. Но можеше да се постарае повече за образа си.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 14:03 от La Catrala

# 1 536
Въпреки, че харесвам Елизабет, много ме е яд на съотборниците й. Ралица пита в началото за грошовете, всички отказват, включително Елизабет.
Сега е момента да пробваш да я гръмнеш, тъй като тя е най-силният играч и в двете племена, именно заради грошовете си.
Въобще не мислят.

Добре де, как си го представяш, че може да стане това?Кой да си даде грошовете за допълнителни гласове? Морунов ли или Неделчо. Тях нищо не ги заплашва в момента, а дори и да си дадат грошовете, нали се сещаш че Ралица веднага ще се обърне към Елизабет и ще я пита иска ли и тя да купи гласове.И пак ще ги надцака с тия 700 гроша.Да не говорим, че на нея и имунитет могат да и предложат.Просто не виждам начин да направят нещо с грошове.
Милена и Кремена също не могат да направят нищо, защото и да купят един-два гласа те нищо не променят.

# 1 537
. Сготвиха я Красима от Продукцията, факт.

Факт е, че Красима загуби от Кремена и си тръгна. Факт е, че продукцията прецака Елена, за да поиграе още Красима. Тя сама си избра Милена, а тя не и спечели предимството, което и коства загубата. Тук пак ли е виновна продукцията?

# 1 538
Наивно е да се пита дали продукцията е виновна. Точно в това предаване. Трети сезон е все пак, на всички стана ясно как се случват нещата.

# 1 539

Факт е, че Красима загуби от Кремена и си тръгна. Факт е, че продукцията прецака Елена, за да поиграе още Красима. Тя сама си избра Милена, а тя не и спечели предимството, което и коства загубата. Тук пак ли е виновна продукцията?
На всички ни е пределно ясно, че ако Милена беше спечелила предимство, то щеше да е например 1 метър или 30 секунди преднина най-много. Не е като да не сме виждали такива предимства.

# 1 540
"Какво ще бъде предимството? Ще разберете на арената." - това е ключовата реплика на Димо относно всички спечелени предимства Grinning

# 1 541
  • London

Вече подпалих.....

И какво ако беше отишла на мястото на Елена? Според теб щеше да отпадне? Брей.... на това ще е последното нещо на което бих заложила с пари, ако имаше залози.

Предимство и да беше спечелила Милена на нея, пръстите на едната ръка смело си залагам.... нямаше да е 10 метра, а навярно 2.  Щях да призная предимството за честно, ако го обявяват.....още преди да са почнали съюзниците да се бият. Да знам преди Миленка да пусне лоста, че 10 метра ще е въжето в полза на едната. А то дължината на въжето не се обявява и е според зависи кой победи.  Бъркам ли?

# 1 542
С други думи - Дайте ни още време, че да си донагласим нещата.

"Какво ще бъде предимството? Ще разберете на арената." - това е ключовата реплика на Димо относно всички спечелени предимства Grinning

# 1 543

Вече подпалих.....

И какво ако беше отишла на мястото на Елена? Според теб щеше да отпадне? Брей.... на това ще е последното нещо на което бих заложила с пари, ако имаше залози.

Предимство и да беше спечелила Милена на нея, пръстите на едната ръка смело си залагам.... нямаше да е 10 метра, а навярно 2.  Щях да призная предимството за честно, ако го обявяват.....още преди да са почнали съюзниците да се бият. Да знам преди Миленка да пусне лоста, че 10 метра ще е въжето в полза на едната. А то дължината на въжето не се обявява и е според зависи кой победи.  Бъркам ли?

Първата игра беше за баланс и с директна елиминация за последния в нея ( Соня ) . В най добрия случай Красима отиваше на елиминационна с Елизабет, а тя се представи много добре в следващата игра и най вероятно щеше да е довиждане още тогава Красима. Нищо чудно да беше на мястото и на Соня Smiley

# 1 544
Теории, теории...

Общи условия

Активация на акаунт