💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 919
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 560
Stasiva, браво! Много точен коментар.
Stasiva как ги под(на)реди … ами то един читав няма Joy

Опитвам се да бъда обективна от моята камбанария и да се абстрахирам от външният им вид, но ме е яд. Защото игрите са добри, а изгониха добри играчи за сметка на няколко вътре.
Опорочиха статистиката, която се води тук с бездарието и неспособността си. Имам предвид Продукцията в лицето на Мани. И няма стратези. Това липсва.
В оригиналният формат някой виждал ли я е тази последната игра - гавра с участниците ?!

# 1 561
# 1 562
  • София
Като гледам какво е споделил Борис, правилно се тревожим за участниците в игри като вчерашната. Пълна дивотия.

# 1 563
Колко седмици има още до тая заветна "финална седмица" в която ще останат девет човека? Вече едва ги издържам, ама заради Морунов гледам.

# 1 564
Да, вчерашната битка беше направо дивашка. Плаче за контузия. Да видим дамите тази вечер. Баланс нещо си, сигурно.

# 1 565
Колко седмици има още до тая заветна "финална седмица" в която ще останат девет човека? Вече едва ги издържам, ама заради Морунов гледам.
Още две седмици.
Сега завършва десета телевизионна, финалното племе е през тринайсета.

# 1 566
  • Испания
Днес има част за точност. Кремена не я знам, но като знам Милена колко е точна, за да спечели, трябва да е имало дубли.

# 1 567
Имам предвид, че Поли няма шанс да стане победител на финала. Така че няма голямо значение, че е още в предаването.
Да вземем Мани и Стоян. Изправиха се един срещу друг, Мани отстрани Стоян, а Стоян гледа Мани по тв. Това означава ли, че Мани е по-добрият играч?

От всякъде си е по-добър играч Мани.Победи в прекият сблъсък,  а дори и статистиката на Бенгън да гледаш,  пак е по-добра;)))

# 1 568
  • London
И аз сега цъкнах на тая статистика и се уплаших. Това с Мани си е направо стъкмистика.....на трето място бре.

# 1 569
Аз затова и не гледам статистики - в това предаване нямат никакво значение 🙂

# 1 570
Като я знам Кремена как се справя на баланса, има шанс голям Милена. Имам някакъв спомен, че на нейната капитанска срещу Стоян и Боби май целиха някакви кубчета и тя там се справи много добре. С поясите беше майко мила. Та не е сигурно нищо, а и какво са решили от продукцията предстои да разберем. Най-точна от жените, а и от част от мъжете беше Красима. И, дааааа, знам. Красима гледа пред телевизора.

# 1 571
Миналата година Ваня, Йоанна и Вайс гледаха финала по тв. На финал беше Борислав, който никой не може да ме убеди, че е бил по-силен или по-комплексен играч от тези тримата.
Това с гледането по тв е несериозно.

# 1 572
  • London
Но факт мен много ме е яд, че вече не я гледаме. Не мисля, че за друг участник ще ми стане така мъчно.....  Много рядко изобщо се появяват жени ей така да кажеш ''абе не сме кокошки, има надежда''. Ваня също я харесвах... обичам силни жени, мъжкарани, винаги ги подкрепям повече от мъжете.

Йоанна и нея много харесвах. Щях да я забравя. Bowtie  Беше страхотна във водата.

# 1 573
Като я гледам как разсъждава Елизабет и колко много обича Красима,ама грам не вярвам,че не се е пуснала нарочно Grinning
Миленка си прие номинацията достойно, с усмивка.
Елизабет как може да се сърди и да се прави на жертва, като й се дадоха 3 шанса?
Соня, Самира, Стоян и втори шанс не получиха.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 20:03 от Анонимен

# 1 574
Колкото и да не харесвах Йоанна като характер, в повечето игри беше доста добра. На плуване беше топ. Спомням си моменти от нейната игра.
Елизабет няма да я запомня в игрите. Нямаше и 1 уау момент това момиче. И докато тя получи няколко шанса, Стоян не получи нищо. А Стоян не беше слаб играч. Никой не се е тръшкал толкова, колкото Елизабет.

Общи условия

Активация на акаунт