💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 921
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 575
  • London
Елизабет качвала ли е нещо стори откакто се омаскари тотално тези дни в ефир? Или се е скрила къде слънце няма?

# 1 576
Рекламира кротко в ИГ. Има най-много следващи я от всички участници, само Ралица има повече от нея.
Нарочно не публикувам кадри - първо е реклама, второ е Елизабет Joy

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 19:24 от Bengun

# 1 577
  • Испания
Елизабет качвала ли е нещо стори откакто се омаскари тотално тези дни в ефир? Или се е скрила къде слънце няма?

Нищо не качва. Вчера това

Туджаров за Елизабет  https://v16-web.tiktok.com/video/tos/useast2a/tos-useast2a-ve-00 … 0&vl=&vr=

Толкова струва мнението на Туджаров за Елизабет, колкото и това за Андрей. Къде го е видял да прави всичко изброено?

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 19:35 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 578
Няма значение, че Елизабет е гадна и злобна. Следват я много от участниците! Победител в живота!

# 1 579
  • SF
Бяха ги качили горе на кулите помагачите, именно за да не се изкушават да драскат "бележки" в пясъка, я с крак небрежно я с ръка Wink

Точно така! Simple Smile

# 1 580
Имаше реклама за козметика на стори тази сутрин, заедно с тагната реакция от фен страница на ИВ. Изтекли са в момента. Жалко, че не ги записах Simple Smile

Все едно. Има достатъчно последователи, за да е интересна на рекламодателите.

# 1 581
Няма значение, че Елизабет е гадна и злобна. Следват я много от участниците! Победител в живота!
Засега😀 Все още е близък споменът за кануто. Да не забравяме, че има още да гледаме.

# 1 582
Е, то все едно инфлуенсъри и рекламни лица са пример за големи добродетели. В повечето случаи е точно обратното. Тя и Николета Лозанова има 4 пъти повече последователи от Ивет Лалова в Инстаграм(от любопитство сега погледнах за тези две жени). Едната е мис плеймейт и модел(доколкото знам), другата е световно-известен спортист, участвал на 5 олимпиади. Но е по-атрактивно е да си разголен, нахален, да се буташ пред камерите, да влизаш в конфликти публично и т.н. Привлича внимание. А ако някой тихо и кротко си се труди и постига успехи, какво му е интересното?
Но както писа и Смайлис много пъти - всеки разсъждава според собствения си акъл и ценности.

# 1 583
  • София
Ох,едва ви изчетох ,пък съм болничка.
Но няма как да не си кажа за Милена-м тя можела да говори! Но те приключенците ,ама нивгаш няма да я номинират! Тя от Валентин е по-добра! Мхм,и яде сладолед с чужда лъжица.
Другото,което ме издразни е Неделчо с неговото-няма ли как да получим Рабухчиев.То колко бонуси това племе получи,че и за първи път жребий кой да не участва.
Вместо да анализират кой им трябва,да бяха пратили Андрей -сам искаше.Сега ще останат предполагам двама бойци и Бети ще си ги врътка ,

# 1 584
  • София
Милена към Андрей
Скрит текст:
Дали е гледала първата част на епизода или просто си е такава?

# 1 585
Е, то все едно инфлуенсъри и рекламни лица са пример за големи добродетели. В повечето случаи е точно обратното. Тя и Николета Лозанова има 4 пъти повече последователи от Ивет Лалова в Инстаграм(от любопитство сега погледнах за тези две жени). Едната е мис плеймейт и модел(доколкото знам), другата е световно-известен спортист, участвал на 5 олимпиади. Но е по-атрактивно е да си разголен, нахален, да се буташ пред камерите, да влизаш в конфликти публично и т.н. Привлича внимание. А ако някой тихо и кротко си се труди и постига успехи, какво му е интересното?
Но както писа и Смайлис много пъти - всеки разсъждава според собствения си акъл и ценности.
Не е до ценности,  а до чист хладен бизнес.
Николета има да кажем 400000 последователи.
Ивет има 100000.
Да приемем, че 5% от последователите и на двете ще видят рекламата.
Ако платят на Николета рекламата ще стигне до грубо 20000 човека.
Ако платят на Ивет рекламата ще стигне до грубо 5000 човека.

Никога не е ставало дума как и по какъв начин са събрани тези последователи.
Затова и казах това за Елизабет:

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 20:23 от Bengun

# 1 586
  • София
La Catrala казвам това наистина с уважение, но според мен сте си изградили някакъв образ за нея, който няма нищо общо с реалността. Във визитката на всички ни стана ясно,че са говорили глупости, но и очакванията ви за нея са прекалено големи.Тя е незряло момиче, не е показала нещо с което да е фантастична в сферата, която да се занимава.
Като прочета, че Елизабетчето е "малка" и "незряла" иии ...
В предишния сезон Джералдин беше на 18 /ако не се лъжа/ и когато в темата се написа, че понякога е незряла, защото е малка, доста отговориха, че не малка, защото е на 18.
А Елизабет е на 21!  На 21!  
И хич не е малка, както някои от съфорумците внушават. Щом можеш да изградиш злоба като за 60 годишна, значи можеш да изградиш и доброта. Тя просто е такава и е била такава и на 15, ще бъде такава и на 30, че и на 60!
Дразним се на Поли, че командори Стратимир и се опитва и с други, а Елизабет се държи като командир на всички около себе си, непрекъснато е недоволна и изисква от останалите неща, които самата тя не направи или беше посредствена в тях. Бая зрял даскалски характер.
А това, че когато е сама пред камера прави грозни и много грозни коментари за всеки, който не е съгласен с нея или не и е угодил я прави още по-зряла... милата тя...

# 1 587
  • София
Реда по който си тръгват играчите е следния:
Скрит текст:
Кремена
Мани
Рабухчиев
Стратимир и Елизабет
Борис
Морунов
Милена

Според трети лица, победител е Андрей, Симеон е на второ място а Поли на трето.
За Валентин и Неделчо нямам информация кога отпадат.
Скрит текст:
Понеже имаше един много противоречив спойлър, по-скоро съм склонна да вярвам, че редът не е точно такъв, но ако е, аз ще съм толкова щастлива. Елизабет отпада преди Борис и Милена - ами това е повече, отколкото бих поискала.

# 1 588
Ивет има 100000.

Имах предвид, че за мен това не е еталон за успял човек в живота. Факт е, че е бизнес и носи пари, но не бих си изкарвала парите по този начин. И не се впечатлявам от хора, които го правят. Това според мен си е въпрос на ценности

# 1 589
Скрит текст:
Ивет има 100000.

Имах предвид, че за мен това не е еталон за успял човек в живота. Факт е, че е бизнес и носи пари, но не бих си изкарвала парите по този начин. И не се впечатлявам от хора, които го правят. Това според мен си е въпрос на ценности
Съгласен съм.

Общи условия

Активация на акаунт