💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 921
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
По този въпрос ми беше отговорила, че не се е пуснала нарочно наистина. Просто не могла да издържи....., аз още тогава я питах дали не е било с цел да се иде на съвет и да номинира Красима. Не било нарочно..... ама какво да каже реално.Bowtie
Ами аз ѝ повярвах, крайно време е да спрем да оправдаваме провалите на Елизабет и Андрей със саботаж. Толкова си могат. Relieved И това да беше единственото ѝ лошо представяане...

Миналата година Ваня, Йоанна и Вайс гледаха финала по тв. На финал беше Борислав, който никой не може да ме убеди, че е бил по-силен или по-комплексен играч от тези тримата.
Това с гледането по тв е несериозно.
Ваня може би го е гледала на живо, не отпадна ли по-рано същия ден в битка с Милен и Борислав?

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 20:40 от La Vikinga

# 1 591
Май не. Битката между тримата беше след някаква друга игра. А и нали даваха близки на Боби и Милен, бяха се събрали, говориха си глупости. Имаше някакво време между предпоследната и последната битка.

# 1 592
Туджаров ми хареса. Май чете темата тук.

# 1 593
Подкрепям Милена. За мен е много по-добра като състезател. Кремена е наивна до глупост,много  е лесна за манипулиране-Мани и  и Елизабет го доказаха. Като състезател я нареждам след Мани.

# 1 594
  • London
Е, то все едно инфлуенсъри и рекламни лица са пример за големи добродетели. В повечето случаи е точно обратното. Тя и Николета Лозанова има 4 пъти повече последователи от Ивет Лалова в Инстаграм(от любопитство сега погледнах за тези две жени). Едната е мис плеймейт и модел(доколкото знам), другата е световно-известен спортист, участвал на 5 олимпиади. Но е по-атрактивно е да си разголен, нахален, да се буташ пред камерите, да влизаш в конфликти публично и т.н. Привлича внимание. А ако някой тихо и кротко си се труди и постига успехи, какво му е интересното?
Но както писа и Смайлис много пъти - всеки разсъждава според собствения си акъл и ценности.
Не е до ценности,  а до чист хладен бизнес.
Николета има да кажем 400000 последователи.
Ивет има 100000.
Да приемем, че 5% от последователите и на двете ще видят рекламата.
Ако платят на Николета рекламата ще стигне до грубо 20000 човека.
Ако платят на Ивет рекламата ще стигне до грубо 5000 човека.

Никога не е ставало дума как и по какъв начин са събрани тези последователи.
Затова и казах това за Елизабет:
Все едно. Има достатъчно последователи, за да е интересна на рекламодателите.

Само дето Елизабет според мен основно ДЕЦА я следват. Нормален зрял човек, който реално ще види реклама, ще се повлияе и купи продукт не е голям процент от тези последователи. Поне според мен....
Вече дали рекламодателя отчита подобни неща е друга тема.

# 1 595
  • Испания
Феновете на Мани ги видяхме, та и на Елизабет същите.

Тотемът на SDI - нефелен като самата продукция.

# 1 596
  • София
Морунов май е по-добре да мълчи.

# 1 597
  • София
Ако Елизабет чуе как Морунов нахъсва Милена... ами жална му майка на Морунката... Joy

# 1 598
Тоалетна ли копаят?

Охоооа домашна лютеничка, най-сетне нещо готино!

# 1 599
Стискам палци Милена да спечели днес.
Смайли, феновете на Елизабет в темата ще вземат да се обидят, че ги сравняваш с тези на Мани 😃 Иначе съм съгласна.

# 1 600
  • София
Браво на момчетата за изпълнената задача, тя сама по себе си беше нелепа, както и отношението на стопанина.

Браво на Кремена, по-прозорлива от стратега Неделчо. "Ама ти винаги се подхлъзваш." Ами, права е.

# 1 601
  • Испания
Стискам палци Милена да спечели днес.
Смайли, феновете на Елизабет в темата ще вземат да се обидят, че ги сравняваш с тези на Мани 😃 Иначе съм съгласна.

Въпрос на зрялост, възпитание и интелигентност е да приемеш чуждото мнение. Та, така!

А Кремена как обожаваше Елизабет! Един по един нещо обръщат палачинката. Милена, НИделчо...
Отбор умници!

# 1 602
Димо и предаването допуснаха племето на Приключенците да спечели нова нечестна битка.Вчера Приключенците не дърпаха въжето в края,както Бойците,а се пренесоха непосредствено зад Морунов.Това предаване е фейк според мен.Абсолютно некоректни и нагласени игри.СРАМОТА!!!

# 1 603
Неделчо на наивен ли се прави, или наистина е такъв? Чак сега да се усети.

# 1 604
Неделчо "стратега" последен се усети, и то с чужда помощ.

Общи условия

Активация на акаунт