The Wheel of Time / Колелото на времето

• 30 035
  • 785
  •   1
Отговори
# 630
Гледаш си сериала като самостоятелна единици, абстрахираш се от книгите... и се оказва, че си е доста добър сериал. Ако нямаш претенциите че си заклет фен на книгите.

# 631
  • София
Вкъщи аз съм фен на книгите, а мъжът ми не ги е чел и изобщо няма идея за какво се разказва в тях. Сериалът не хареса на нито един от двамата. За мен е доста фриволна интерпретация, кастът изобщо не искам да го коментирам. Мъжът ми пък казва, че му върви хаотично и безсмислено. Едвам избутахме първия сезон, а втория така и не можахме да се насилим да го започнем.

# 632
Бях забравила за този сериал…
Добре, че е темата, за да ме подсети 🤣

# 633
Има сериали не се забравят.
Този не е от тях.
Но все пак искам да видя още колко ниско ще паднат сценаристите.

# 634
  • Дивата природа
СеЗ...3: от 13 март 2025, трейлър;

@mazon Prime Video : к'во виждате в *Пръстените?!

# 635
  • Дивата природа
... откъснало им се ново видео ~11 мин:

# 636
Днес трябва да почне новият сезон, имате ли идея в колко часа Амазон пускат епизодите?

# 637
А къде се гледаха преводите, някой може ли да припомни?

Честно казано даже съм забравила как завърши и май ще трябва да си припомня, преди да гледам новия сезон.

# 638
Помня, че свърши тъпо.
Не той се обяви за дракон, а Моарейн направи нещо в небето и го обяви.
Някой да ме поправи ако не е така.

Няма  го из бананите, даже  и в чуждестранните.

# 639
Да, точно така беше всъщност и тогава си помислих, че тя вместо услуга, ще му навлече много проблеми сега като знаят всички кой е новия дракон.

Значи ще коментираме и следим къде излизат преводите.

# 640
  • Berlin
Драконът се появи в небето, така е било предречено. Моарейн се движеше изцяло от предсказанията накрая.

# 641
Сезона не завърши ли с битката при Фалме? Мат използва рога, Перин се би с Белите плащове и се появи огнен дракон и май чаплата на ръката на Ранд??? Егвийн и Нинив вероятно са освободили дамане и нямам представа какво беше с тях.
Дано в началото има "какво се случи до тук", за да си припомня какво беше.

# 642
Днес съм почивка, така че свалих 3-те излезли епизода и ги гледам. Изтеклите наскоро 11-12 минути реално са точно началото на 1-ви епизод от 3-ти сезон. Обаче почнаха доста да се раздалечават от книгата, поне хронологично. В книгите първо падна Тийр и после се отиде в Аийската пустош, а в сериала сега първо ще се отправят към пустошта.
Има ги вече в бананите, а който има амазон прайм може директно там да гледа. За съжаление и Амазон явно са бедни и не могат да си позволят някои ИИ да преведе сериала и после да мине 1 човек за редакция.

# 643
Да, видях преди малко.
Аз ще чакам букви за никъде не бързам баш пък с този сериал.

# 644
Аз пък нямам търпение децата да заспят. Като върл фен на книгите знам, че пак ще съм разочарована, но съм много любопитна какво са сътворили. Вече знам за една сцена с Авиенда и Елейн, която може да ме накара яко да си дърпам плитката😉, но ще видим... Ще се опитам наистина да го гледам като нещо отделно от поредицата.

Общи условия

Активация на акаунт