Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Имате ли мнение за АГ докторите в поликлиниката в Дианабад?  Мили момичета, моля ви, препоръчайте ми доктор в Св.София, който да работи със Здр.каса.

# 1
  • Мнения: 2 233
По- добре не ходи при никой там. Аз бях при Огнян Радев.Въобще не съм доволна.Гледа само да напише документацията и нищо друго, не дава адекватни отговори на въпросите и не е компентентен.Корумпиран  е също.Мерат кръвно , тегло и това е .За другарката лекарка също само лоши неща съм чувала.
Първата ми бременност започнах там да следя, но в четвърти месец се преместих   наблюдението в  Св. София- с абонамент.

# 2
  • Мнения: 40
Благодаря ти Dejo! Смятах да ходя при д-р Радев, но добре, че с помощта на този форум и на всички момичета си намерих д-р Барбова от "Полимед"! Благодаря! 55

# 3
  • Мнения: 2 233
Цитат на: Emma
Благодаря ти Dejo! Смятах да ходя при д-р Радев, но добре, че с помощта на този форум и на всички момичета си намерих д-р Барбова от "Полимед"! Благодаря! 55И аз при нея се насочих сега.В началото на месец Февруари съм отново на преглед и мисля да продължа да ходя при нея.
На теб как ти се струва досега?Ние да не живеем в един квартал?

# 4
  • Мнения: 40
Знаеш ли, аз ходих при нея един път, но съм много доволна от нейното отношение /смятам, че това също е много важно/. Беше много внимателна, гледа ме на видиозон. Оглежда бебето от всички възможни страни, мери го, показва ми всичко. Прати ме на изследвания /само не ходи в Cibalab, там всичко се плаща/. Ще ходя пак другия месец. А ти можеш да прочетеш мнения на другите момичета във форума "Бял списък на София". Дежо, аз живея в кв.Лозенец.

Общи условия

Активация на акаунт