Спечелете новото поколение Eucerin® Hyaluron-Filler с троен ефект

• 11 680
  • 327
  •   1
Отговори
# 60
Продукти с хиалуронова киселина използвам от 3 години, а по-специалните грижи ги започнах на 30.
Не съм използвала продукти от тази серия.

# 61
Използвате ли хиалуронова киселина в ежедневната си рутина? Да, използвам хиалуронова киселина в почти всяка стъпка от рутината си - тонер, есенция, серум и крем.
 Споделете ни кога започнахте да полагате по-специални грижи за лицето си и дали сте използвали досега продукт от серията Eucerin® Hyaluron-Filler? От тийнейджърска възраст се старая да полагам грижи за кожата си, като по специални станаха след 25. Не съм имала възможността да ползвам продукти от серията Hyaluron-Filler.

# 62
В момента нямам в рутината си продукт с хиалуронова киселина, със сигурност не съм ползвала нищо от серията Eucerin® Hyaluron-Filler. А ако съм ползвала друг продукт с хиалуронова киселина, явно не ми е направил впечатление, щом не помня Simple Smile

# 63
Ползвам гел за устни с хиалурон,както и крем за лице. Ще се радвам да пробвам  този на eucerin, понеже сегашният ми е 3 пъти по-скъп.

# 64
Използвате ли хиалуронова киселина в ежедневната си рутина? Споделете ни кога започнахте да полагате по-специални грижи за лицето си и дали сте използвали досега продукт от серията Eucerin® Hyaluron-Filler?

Използвам, но в продукт на друга марка. Някъде около 35 год. До сега не съм използвала продукт от серията Eucerin® Hyaluron-Filler. Други продукти на Eucerin използваме както аз, така и моите тинейджъри.
С удоволствие бих пробвала продукти от серията Eucerin® Hyaluron-Filler.

# 65
Все си казвам, че е крайно време да започна да ползвам продукт с хиалуронова киселина, даже на два пъти събирам мостри от аптеки да подбера подходящ за мен. Така и не мога да избера, но съм пробвала euserin hialuron filer- серум и определено беше от продуктите, които ми допаднаха.

# 66
Започнах с грижата за кожата си на 30. Не съм използвала хилуаронова киселина, а много искам да опитам, как ще се отрази на кожата ми. Единствения продукт, който съм използвала и използвам е измивания гел за лице на Eucerin .

# 67
Купувам кремове с хиалурон и за сега съм доволна, повлияват добре на кожата ми. Има резултат.Не съм пробвала такива на Юсерин, и с още по- голямо очакване и удоволствие бих ги пробвала.

# 68
  • София
Използвате ли хиалуронова киселина в ежедневната си рутина?  Да,всяка вечер.
Споделете ни кога започнахте да полагате по-специални грижи за лицето си .Сед 35 г.
Дали сте използвали досега продукт от серията Eucerin® Hyaluron-Filler? Не,но ще се радвам да пробвам.

# 69
Не съм използвала до сега продукт с хиалуронова киселина в процес на търсене на най-добрия продукт за мен съм. Състоянието на кожата ми се промени напоследък/стана суха/ и ми е трудно да преценя какво ми е необходимо.

# 70
  • Велико Търново
Не съм ползвала продукт от серията. От както чукнах 30, започнах да обръщам повече внимание на кожата на лицето си, бръчиците и изринах старата козметика, като вече минах предимно на такава с хилауронова киселина.

# 71
Да, в нощния ми крем има хиалуронова киселина и съм доволна. След 35 г си обръщам сериозно внимание на грижата за кожата. Имам добри гени и нямам проблеми с бръчките като цяло, но времето не прощава.

# 72
  • софия
Използвам хилауронова киселина. От 20 годишна полагам специални грижи. Досега съм ползвала само слънцезащита на марката.

# 73
  • SF
Да, ползвала съм! Страхотни са! Сред предпочитаните от мене продукти са. Говоря точно за тази серия.
В момента ползвам нощен крем с хиалуронова киселина и серум - сутрин и вечер преди крема за лице.
С тези тродукти на Eucerin се запознах преди 3-4, може би 5 години. Серуми с хиалуронова киселина ползвам от сравнително скоро.

# 74
Не съм ползвала, но може би вече ми е време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт