Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 54 131
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
MaRin4et0      
Това е ужасно минах процедура по премахване и знам какво е. На мен 22.01 ми предстои нова микропигментация при Даниела Стоянова дано този път всичко е както трябва. Някой има ли впечатления от нея?
https://www.facebook.com/MicrobladingDanielaStoqnova

А можеш ли да споделиш дали видя ефект от процедурата за премахване и колко направи. Аз след втората още не мога да кажа, че има задоволителен ефект, а дори не бях правила ретуш и отидох още на втората седмица след процедурата..
Ами при мен беше доста зле положението като цяло. Имах микропигментация, под нея стар и не както трябва направен микроблейдинг,  жената която ми прави премахването каза че е натискано много и ще е трудно. Два пъти имах phiremoval като от нея падна доста бързо микропигментацията защото беше скоро направена. След това имах три или четири процедури с phi laser. От лазера определено имаше по-бърз и видим ефект има още видими следи, но се надявам да не са проблем за новата пигментация. Като цяло жената при която си правих премахването доста се постара и съм доволна от нея и крайния резултат.
Може ли да споделите при кой правите процедурите по премахване ☺️

# 121
Премахването правих при Жанина Борисова. Доволна съм от нея и много се замислях новите вежди дали да не ги направя при нея, но в краина сметка избрах друг професионалист. https://m.facebook.com/janimicroblading/

# 122
Момичета, здравейте,

Исках да си запазя час при Ивета Костадинова за PhiBrows, но очаквам бебенце и живи и здрави, ако ни се получат нещата смятам да я кърмя.

Има ли запознати дали при кърмене има някакви противопоказания и трябва да се изчака за да се направи тази процедура?

Благодаря Simple Smile

# 123
Повечето специалисти избягват да работят върху кърмачки

# 124
Не мога да открия в темата, някой с наскоро направена перманентна очна линия. Обмислям да направя, ако има отзиви, най-вече за Пловдив, ще се радвам да споделите.

# 125
  • Sofia
За Пловдив преди време бяха препоръчали тази артистка.

# 126
Точно при нея правих микроблейдинг края на ноември,а ретуш тази седмица в понеделник . Работи и в Пазарджик,освен в Пловдив. Отидох с идеята за микропигментация,тъй като кожата ми е мазна и тя виждайки каза "нека започнем с микроблейдинг,пък след време ще си направиш и микропигментация" ,но това струва допълнителни средства за мен. Съгласих се за микроблейдинг,направи ме веждите наистина бяха красиви,но на 5тия ден и помен нямаше от тях. След ретуш съм 5ти ден отново започнаха да се лющят и най-вероятно няма да се задържат.

# 127
Gabi, може би е редно да отидеш и да поговориш с нея за резултата. Аз правих микроблейдинг в Пловдив в "Beauty studio faces".  След ретуш ми останаха няколко "бледи" места и корекцията беше безплатна. А, вероятно има нещо, което да спазваш при мазна кожа, за да запазиш пигмента.

# 128
Попитах я изрично и двата пъти за грижа след процедурата ,първият път ми каза да не ги мокря 7 дни и да ги мажа с крема,който ми даде-стриктно спазвах. Сега след ретуша каза никакво мазане ,отново я слушам намазах едва вчера на 5тия ден,когато усетих ,че кожата ми стяга. Ще прикача и снимка да видите в момента веждите как са. Като професионалист ,имам приятелки-доволни са ,но аз не съм от доволните от гледна точка на отношение. Други специалисти биха казали още веднъж безплатен ретуш ,а тя умишлено си замълча при положение ,че я оставих сама да избере като вещо лице микропигментация или блейдинг да бъде. Това не са лев или два ,а 300 лв .

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 08:45 от Gabrielageorgievva

# 129
Ако така изглеждат в момента, освен че са различни по форма и дебелина, не е изпадал пигмента. Това с немокренето 7 дни и после да не се маже след ретуш е пълна глупост. Всякакви самодейци вече взеха вежди да правят, егати...

# 130
От доста време обмислям да си направя микроблейдинг или микропигментация ,но не съм сигурна при кой да отида тук в Плевен.  Ше се радвам, ако има дами от града и да споделят мнения  Simple Smile

# 131
  • Sunshine state
Доколкоот мога да видя в основата са правени, но наистина пигмента е започнал да изчезва. Поговорете с нея и кажете, че искате  микропигментация и корекция

# 132
Ще ви прикача снимка как бяха след първата процедура . Красиви вежди,но за съжаление нетрайни и отношението на Веска Тодорова ме разочарова. Нехаен подход,все едно че тези 300 лв не са пари. Ще почина за сега ,нека и веждите се възстановят,аз си имам косъмчета . Не мисля,че в близък период ще се подложа на това неразположение,не е спа процедура все пак и при мен имаше доста сърбеж и все още има.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 18:45 от Gabrielageorgievva

# 133
Веждите винаги веднага след процедурата, изглеждат идеално. Истината започва да излиза след първата седмица... Очакванията се разминават с реалността, защото никой не казва истината, а именно какво да очаквате когато нараняванията от процедурата заздравеят и люспичките (при мен са люспи, не са корички) паднат... Освен че типа кожа индивидуално има отношение към задържането на пигмента, т.е. при всеки е строго индивидуално и това, че при Ани е така, не означава, че и при Теди ще е така, примерно казано.

# 134
Абсолютно съм съгласна с Азалия . Има момичета с мазни кожи ,които са доволни от микроблейдинга,но има и такива като мен -на 5тия ден няма и следа .

Общи условия

Активация на акаунт