Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 54 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Специално за Веска Тодорова гледайки снимки на работата и ми направи впечатление,  че на абсолютно всички прави една и съща форма вежди, което за мен е абсурдно. Трябва да се следва естествената форма, а и да се съобрази с желанието и виждането на клиента. На мен лично такава форма, вдигнати накрая, като с ъгъл не ми харесва. А като се сетя, че и звънях преди време за час , тъй като ми я бяха препоръчал като много добър специалист... Неприятно впечатление ми направи самия и тон , а и като цяло отношението като към нов клиент. Това ме отказа категорично. Важно е да се изгради доверие и между клиента и артиста, а това няма как да се случи ако едната страна е с надменно отношение.

# 136
Показвам ви веждите на ден 7 ,помен от пигмент няма.

# 137
Ако всичкото това са си само твои вежди и помен от пигмент няма, на теб просто не ти е нужна тази процедура! Имаш си вежди за чудо и приказ.

# 138
Да,вече са само моите вежди. За жалост не ги харесвам толкова колкото бяха след блейдинга..

# 139
Да,вече са само моите вежди. За жалост не ги харесвам толкова колкото бяха след блейдинга..
Ама ти верно си имаш доста "материал" на веждите. По-добре отиди да ти ги оформи специалист и си ги поддържай така. При такива вежди мисля, че е излишен микроблейдинга.

# 140
  • Стара Загора
Ама ти верно си имаш доста "материал" на веждите. По-добре отиди да ти ги оформи специалист и си ги поддържай така. При такива вежди мисля, че е излишен микроблейдинга.
Къносване с браухена примерно Simple Smile

# 141
Благодаря за прекрасните думи,момичета . Стоплихте ми сърцето и ми дойдоха като глътка отдих след този неуспешен ретуш😄 Ще опитам и с browhenna ,друго не ми остава ..
Микропигментация на един по-късен етап бих опитала ,но ще е с голямо съмнение заради неуспешния микроблейдинг

# 142
  • Sunshine state
Присъединявам се към съветите за оформяне. Изобщо не се занимавай с тези процедури, нямаш нужда. 👍🏻

# 143
Благодаря за прекрасните думи,момичета . Стоплихте ми сърцето и ми дойдоха като глътка отдих след този неуспешен ретуш😄 Ще опитам и с browhenna ,друго не ми остава ..
Микропигментация на един по-късен етап бих опитала ,но ще е с голямо съмнение заради неуспешния микроблейдинг
Ако имах твоите вежди, изобщо не бих си помислила за микроблейдинг или подобна процедура. Едно профи оформяне и ще светнеш!

# 144
Може ли да покажете снимки на микропигментация, но след 1 -2 месеца след процедурата?  На снимки веднага правене,много ми харесва, но не знам как ще е след известно време, а нямам познати около мен.  😊

# 145
Правени са септември-октомври. Там, където е по-тъмното, са си мои косъмчета. Не са съвсем еднакви, но от всички пъти, в които са правени, сега са най-добре.
Скрит текст:

# 146
Правени са септември-октомври. Там, където е по-тъмното, са си мои косъмчета. Не са съвсем еднакви, но от всички пъти, в които са правени, сега са най-добре.
Скрит текст:
Прекрасни са! Аз се рисувам всеки ден, много са ми тънички.  Всички ме питат, кой ми е правил веждите, а всъщност  -аз . Но сякаш вече, нямам това време, писна ми.. Simple Smile

# 147
Ето ги моите вежди и очна линия от ноември месец са

# 148

И вашите ли са микропегментация?

# 149

И вашите ли са микропегментация?
Да
https://www.facebook.com/272948276954295/posts/922287292020387/

Общи условия

Активация на акаунт