Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 41 199
  • 663
  •   1
Отговори
# 660

Нови маршрути:

Измир-Батман: от 10 юни
Анкара-Базел: от 11 юни
Анкара-Дубай: от 14 юни
Мерсин/Адана-Берлин: от 17 юни
Газиантеп-Берлин: от 18 юни
Самсун-Берлин: от 20 юни
Газиантеп-Лондон Станстед: от 21 юни
Кайсери-Лондон Станстед: от 25 юни

# 661
Спазването на правилата и следенето за това от наземния персонал не бива да се нарича “заяждане”, хората си вършат работата.

Сега го виждам това....и да отговоря. Съгласна съм, и не съм. Когато пътувате двама човека и килограмите общо са под допустимото, другите превозвачи не се заяждат да прехвърляте багаж от единия чекиран куфар в другия. Не е имало полет с пегасус, на който гишетата да не са необиколени от пътуващи ровещи и пререждащи багаж. Как пък такива нарушители все на пегасус ще летят
Аз правя 10-20 полета годишно и подобна дребнавост и циркове не съм виждала при никоя друга нискобюджетна компания.
Но това да им е кусурът. Дългите опашки и часове чекин е далеч по-неприятен и неорравдаем. А май май двете неща - бавният сървиз и багажа - са свързани.

# 662
Съжалявам за случилото се. Аз пътувам доста често с тях, но не съм имал тези проблеми, защото мноого отдавна не съм пътувал с чекиран багаж.
Но като се замислиш, има логика именно лоукостовете, при които багажът се заплаща отделно, да проверяват и да изискват. При Turkish Airlines този проблем го няма, в цената на иначе скъпите билети, влиза мноооого багаж. Там какво да следят толкова...

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 01:35 от diziler

# 663
Промоция на Turkish airlines за полети от Източна Европа до Турция:
https://www.turkishairlines.com/en/flight-deals-from-eastern-europe-to-turkiye

Период на промоцията: May 17, 2025 - May 27, 2025   
Период на пътуването: November 1, 2025 - April 30, 2026

Важи за полети до Турция от: България, Румъния, Молдова, Грузия, Азербайджан, Унгария, Чехия, Полша, Естония, Литва, Латвия.

Посочените цени са до Истанбул. За останалите турски градове цените падат до 259 евро (двупосочно от София).

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 12:27 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт