Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 42 636
  • 683
  •   1
Отговори
# 660

Нови маршрути:

Измир-Батман: от 10 юни
Анкара-Базел: от 11 юни
Анкара-Дубай: от 14 юни
Мерсин/Адана-Берлин: от 17 юни
Газиантеп-Берлин: от 18 юни
Самсун-Берлин: от 20 юни
Газиантеп-Лондон Станстед: от 21 юни
Кайсери-Лондон Станстед: от 25 юни

# 661
Спазването на правилата и следенето за това от наземния персонал не бива да се нарича “заяждане”, хората си вършат работата.

Сега го виждам това....и да отговоря. Съгласна съм, и не съм. Когато пътувате двама човека и килограмите общо са под допустимото, другите превозвачи не се заяждат да прехвърляте багаж от единия чекиран куфар в другия. Не е имало полет с пегасус, на който гишетата да не са необиколени от пътуващи ровещи и пререждащи багаж. Как пък такива нарушители все на пегасус ще летят
Аз правя 10-20 полета годишно и подобна дребнавост и циркове не съм виждала при никоя друга нискобюджетна компания.
Но това да им е кусурът. Дългите опашки и часове чекин е далеч по-неприятен и неорравдаем. А май май двете неща - бавният сървиз и багажа - са свързани.

# 662
Съжалявам за случилото се. Аз пътувам доста често с тях, но не съм имал тези проблеми, защото мноого отдавна не съм пътувал с чекиран багаж.
Но като се замислиш, има логика именно лоукостовете, при които багажът се заплаща отделно, да проверяват и да изискват. При Turkish Airlines този проблем го няма, в цената на иначе скъпите билети, влиза мноооого багаж. Там какво да следят толкова...

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 01:35 от diziler

# 663
Промоция на Turkish airlines за полети от Източна Европа до Турция:
https://www.turkishairlines.com/en/flight-deals-from-eastern-europe-to-turkiye

Период на промоцията: May 17, 2025 - May 27, 2025   
Период на пътуването: November 1, 2025 - April 30, 2026

Важи за полети до Турция от: България, Румъния, Молдова, Грузия, Азербайджан, Унгария, Чехия, Полша, Естония, Литва, Латвия.

Посочените цени са до Истанбул. За останалите турски градове цените падат до 259 евро (двупосочно от София).

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 12:27 от diziler

# 664
  • София
Спазването на правилата и следенето за това от наземния персонал не бива да се нарича “заяждане”, хората си вършат работата.

Сега го виждам това....и да отговоря. Съгласна съм, и не съм. Когато пътувате двама човека и килограмите общо са под допустимото, другите превозвачи не се заяждат да прехвърляте багаж от единия чекиран куфар в другия. Не е имало полет с пегасус, на който гишетата да не са необиколени от пътуващи ровещи и пререждащи багаж. Как пък такива нарушители все на пегасус ще летят
Аз правя 10-20 полета годишно и подобна дребнавост и циркове не съм виждала при никоя друга нискобюджетна компания.
Но това да им е кусурът. Дългите опашки и часове чекин е далеч по-неприятен и неорравдаем. А май май двете неща - бавният сървиз и багажа - са свързани.
Преди две седмици имахме три полета с Пегасус и на всички гишета при чекиране ни даваше общ сбор за двата куфара от 40 кг. при двама пътуващи. Единият тежеше 23, а другият 16 и никой от служителите не ни направи забележка да прехвърляме багаж от единия в другия куфар, за да бъдат двата по 20кг. Всъщност нито веднъж досега при над 40 полета с Пегасус от няколко различни летища / извън България/ никой не се е заяждал за килограм или два в повече...

# 665
  • Варна
Аз също не съм имала проблеми с кг. Случвало се е да надвиша, просто ми слагат лепенка за свръх багаж и толкова.

# 666
Значи лично не ме харесват.
Е, взаимно е

# 667
Ее, недей така Wink Ето, предлагат ти да спестиш от Букинг например:

# 668
  • Варна
Много ги харесвам аз, особено цените им. 😉

# 669
Промо на Пегасус днес и утре за полети от 25 октомври до края на март (зимното разписание). “За 1 евро + таксите”.

Полети София-Истанбул от 19 евро на посока. Полети до други градове в Турция (с прекачване в Истанбул) от 35 евро в посока.

Чекиран багаж за 5 евро, голям ръчен багаж за 5 евро.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 17:47 от diziler

# 670
Цъках, цъках, цяла вечер и не успях да се харесам цена Sad. ИмАх желание да им дам дребни евра, ама... Таксите от Истанбул до Близкия изток са 60 евро в посока, оттам нататък дори и 21 евра да е билета и 10 евра багажа, като сложим и до София и то станало над 300 евро, горе-долу колкото по принцип ми идват комбинациите като летя натам с по-приятне мен линии. Без намалението - пак с пегасус сега е малко над 400 евра. Иначе на реклама много атрактивно - полети от 1 евро, от 5 евро, от 21 евро, пък като сметнеш и се оказва че са ти намалили 25%. Не че е малко - ама едно е да напишат 25% намаление на всички цени, друго е гръмко 1-5 евра. Ах, маркетинг, маркетинг.

# 671
Е, ти търсиш в края на промоцията. Тя беше се води на 28 и 29 май. Идеята е веднага да пробваш, преди обяд на 28 май имаше доста полети по 19 евро до Истанбул. Следобед вече бяха доста намалели, но все можеше да се купи за ноември. (Промоцията е за зимното разписание). Днес вече е тотал щета. Двупосочните до Истанбул 38.17  евро без багаж.   + 5 евро за багаж на посока, екстра оферта си беше Wink

# 672
  • София
Здравейте, може ли да се чекирам на летището безплатно на гише за Pegasus или трябва само онлайн?

# 673
  • Берлин
Може

# 674
Промоция на Пегасус (ексклузивна, за по-малка група хора, не за всички Bol Bol членове) до 4 юни за международни полети от 15 септември до 10 декември. 40% намаление, като е видно при предпоследната стъпка от резервацията (преди плащането)

Общи условия

Активация на акаунт