Отговори
# 195
Аз до момента съм доволна от отношението на Шефкетова повреме на прегледите. Но имам чуството, че малко подценява случая ни. Първи опит ще ни е, дано е успешен🙏🏼

# 196
Включвам се и аз😊 миналата седмица за пръв път бях на преглед при д-р Шефкетова . Останах с много добри впечатления, бях с направени няколко изследвания, които погледна. По време на прегледа беше  внимателна и нямам усещане, че ме е претупала или е била груба и незаинтересована. Надявам се и занапред да е така 😌 пожелавам на всичко ви успех

# 197
Момичета,направо ме разколебахте..Съпругът ми е на същото мнение като вас,а дори нямаше възможността да се срещне лично с нея. Просто остана с много лошо първо впечатление.Обадиха ми се от Надежда(сравнително скоро,след като попълних формуляра им) и ни записаха при доктор Петко Илиев. Дано той поне ни обърне повече внимание.
В началото и моя съпруг беше настроен по същия начин, но а, я харесах и заради това продължихме при нея. Но след 4 неуспешни процедури да не ми даде никакво обяснение и да ме изпрати на регистратурата да си задам въпросите..,....

# 198
Момичета,направо ме разколебахте..Съпругът ми е на същото мнение като вас,а дори нямаше възможността да се срещне лично с нея. Просто остана с много лошо първо впечатление.Обадиха ми се от Надежда(сравнително скоро,след като попълних формуляра им) и ни записаха при доктор Петко Илиев. Дано той поне ни обърне повече внимание.
В началото и моя съпруг беше настроен по същия начин, но а, я харесах и заради това продължихме при нея. Но след 4 неуспешни процедури да не ми даде никакво обяснение и да ме изпрати на регистратурата да си задам въпросите..,....
Найстина ли ви е изпратила на регистратура да си зададете въпросите.🤭🤭🤭нямам думи

# 199
Найстина ли ви е изпратила на регистратура да си зададете въпросите.🤭🤭🤭нямам думи

Това е много странно, тъй като на мен винаги ми обеснява дори като задавам идиотски въпроси. Аз затова я харесах, търпелива и внимателна е

# 200
При мен също винаги е била много изчерпателна в отговорите си. Прегледите никога не е претупвала (сравнявам я с предните доктори при които съм била). С много добри впечатления съм от нея.
Честно казано дамите на регистратурата би следвало да са с медицинско образование или поне малко запознати с медицината. Обаждах се със сериозни въпроси, обяснявах и обяснявах, какво точно да попитат доктор Шефкетова. Повярвайте ми, беше трудно. Иначе са усмихнати....

# 201
И аз определено мога да кажа, че ми е обръщала внимание, изразявала е съпричастност към проблемите ми и е с  лека ръка, много внимателна. Никога не си е ровила в телефона или нещо подобно. От момичетата на рецепция също съм доволна, забелязала съм, че ако не знаят нещо, питат. Не знам защо при Вас се е получило така.

# 202
  • София
Да, д-р Шефкетова наистина е внимателна и отговаря на въпроси. Момичетата са усмихнати, да, но тотално незапознати дори на елементарно ниво с медицината.

# 203
Момичетата на регистратурата са малко особени да кажем, но с времето им се хваща цаката Wink

# 204
Здравейте, дами,

Следя темата с интерес, тъй като и аз съм една от пациентките на д-р Шефкетова.
Ходя при нея от 3 месеца и засега няма положителен резултат.
Има ли дами, на които е успяла да помогне?

Чета доста негативни коментари напоследък и започвам да се замислям…

Благодаря ви.

# 205
  • София
Аз съм на втора инсеминация при нея др седмица. Към края на месеца ще ви споделя резултат.

# 206
Здравейте, дами,

Благодаря ви.
Разбира се, че има. Аз родих преди близо 4 месеца заедно с момиче, на което също беше помогнала.
Аз съм доволна, мина много леко всичко. При първото инвитро в друга клиника бях много притеснена, но Шефкетова го караше много спокойно и това правеше и мен спокойна. Дори и да не бях забременяла пак щях при нея да опитам.

# 207
Здравейте, дами,

Благодаря ви.

След 5 години ходене по клиники и доктори се преместих при доктор Шефкетова. Успяхме от първи опит, първи трансфер ❤
Преди трансфера имах около 6 месеца  изследвания, които тя сметна за необходими и наистина беше права.
Пожелавам Ви успех!

# 208
  • София
И аз харесвам нейното спокойствие и някак си естественото отношение, все едно нямаме проблем, а всичко върви плавно и няма начин рано или късно да не стане.
Здравейте, дами,

Благодаря ви.
Разбира се, че има. Аз родих преди близо 4 месеца заедно с момиче, на което също беше помогнала.
Аз съм доволна, мина много леко всичко. При първото инвитро в друга клиника бях много притеснена, но Шефкетова го караше много спокойно и това правеше и мен спокойна. Дори и да не бях забременяла пак щях при нея да опитам.

# 209
И аз харесвам нейното спокойствие и някак си естественото отношение, все едно нямаме проблем, а всичко върви плавно и няма начин рано или късно да не стане.

Много точно казано Blush Така говореше доктор Шефкетова и на мен. Примерно като коментирахме дали да се ваксинирам преди опита и тя каза, ваксинирай се сега, защото после ще си бременна и няма да може.

Общи условия

Активация на акаунт