Нежно мама цунка, ОКТОМВРИйска мъничка муцунка!

• 15 893
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
херка камината палите ли я често и пуши ли ви -
Камината не се гаси..т.е това ни е уреда за топлене зимно време Mr. Green С водна риза и радиатори във стаите и така се топлим. Въобще не пуши...ако пушеше щях да приличам на коминочистач Mr. Green
Въпрос към мамите от Варна - някоя от вас има ли желание да и пратя от Стара Загора билет на мъжо, който трябва да се подпечата или във военото окръжие или във съвета имало гише за воените. Полага му се един билет за пътуване на него и на жена му/т.е на мен/ но ние няма да пътуваме а само ако може да го пратя на някоя от вас с писмо и като го подпечатате да ми го върнете. Черпя маврудец за целта Mr. Green

# 121
[Въпрос към мамите от Варна - някоя от вас има ли желание да и пратя от Стара Загора билет на мъжо, който трябва да се подпечата или във военото окръжие или във съвета имало гише за воените. Полага му се един билет за пътуване на него и на жена му/т.е на мен/ но ние няма да пътуваме а само ако може да го пратя на някоя от вас с писмо и като го подпечатате да ми го върнете. Черпя маврудец за целта Mr. Green
само обясни ми за какво става въпрос и къде в общината  newsm78 виното го задръж като се видим ще черпиш Hug

# 122
  • Стара Загора
само обясни ми за какво става въпрос и къде в общината  newsm78 виното го задръж като се видим ще черпиш Hug

# 123
Да мина да ви почерпя рано рано защото имаме месичинка днес Heart Eyes
  party023 cheers Popcorn beer2 само маврудец нямам но и бирата дано свърши работа  Mr. Green
При нас временцето днес се очертава да е супер и се точим за разходка.
Я кажете вие взехте ли си еднократните помощи и какви документи се искат ,защото аз още не съм си вдигнала гъза да ида да видя ,та ако някой има инфо да ми свирне Hug
Честито на мама Мурена за малкия юнак ,да и е жив и здрав и много да ги радва с тате  bouquet

# 124
  • Стара Загора
Честита ви месечинка Бубе
Относно док. за еднократната помощ на мен в наше село ми искаха данните на мен и мъжо и оригиналът на акта за раждане на Слави /който остава при тях две седмици/ Трябва също така да имаш сметка на твое име...неможе на бащата. Когато попитах защо не може на бащата..да не съм заченала непорочно от въздуха /понеже мъж ми има три дебитни карти/ миш казаха, че само майката била сигурна Mr. Green Не ми се занимаваше с кокошките и си направих дебетна карта на мое име.

# 125
  • Някъде в Европа...
Херка, за билета за отпуск - защо толкова близо? Виж имаме мами от Свищов, Ботевград........ Wink Нали сме все военни съпруги - да се подкрепяме Wink

# 126
  • Стара Загора
Херка, за билета за отпуск - защо толкова близо? Виж имаме мами от Свищов, Ботевград........ Wink Нали сме все военни съпруги - да се подкрепяме Wink
Ами защото нямае директен влак за тези градове...а мъжо вика, че ако има прехвърляне трябвало и на прехвърлителната гара да има печат. Та за туй аз де рекох Варна Flutter

# 127
Да.Свищов-Стара Загора не е директен no, а има прехвърляне на Левски, иначе ако мога и аз да помогна съм насреща thumbsup.
Момичета да Ви се оплача newsm45, че отрязах нокътя на малкия малко навътре и сега ми е гадно Weary, че сигурно го боли.Вие как ги режете тия пусти малки ноктенца newsm78?

# 128
  • Стара Загора
Мише аз от страх не ги режа Mr. Green само с пиличката действам Blush

# 129
Добро утро, мили майчета!
Поизчетох какво сте писали!
Поздравявам всички , които имат поводи-месечинки, рожденни дни, годишнини и т.н.!  bouquetДа сте живи и здрави и много щастливи със своите мъничета и семействата си!  bouquet
Още не съм се разгледала как да си променя лентичката и да сложа сномка на моя малък мъж на профила си.Но снимки има в албумчето, само че от бързане забравих за ги надпиша.Намираме се на 17 страница от 3-та снимка до 7-ма.Днес времето е чудесно за разходка.  Mr. Green
Хубав ден!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 130
  • Откъм Варната
Мен ме е страх да му режа ноктите, гледам ги едни такива и викам като на мома са нещо, ама пусти страх, тия дни ще го приспя на дивана и ще режа кълцам, дано да оцелеят 1-2 пръстчета

# 131
Момичета сложих лентичка и снимка в профила си ама нищо не излиза.Отдолу само адреса на лентата излиза, а тя не се вижда.Снимката в ляво също я няма някой може ли да ми помогне, моля! Thinking

# 132
Здравейте!!
Днес е Архангел Михаил и имам имен ден,така че ви черпя,макар и само виртуално!  party023 beer2 Wine Glass cookКой каквото си избере! Grinning Ето и за бебчовците Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle

Анастасия днес става на 40 дни и ще ходим на църква.Надявам се да намерим свещеник следобед,че таткото сега е на репетиция и ще ходим по-късно.Черпя ви и за това newsm38  party023
Честита ви месечинка,Буба!!!  bouquet  bouquet
Честито бебче на мама Мурена!!!!  bouquet  bouquet
Лек ви ден!! Днес пак ще празнувам много Grinning Grinning

# 133
Честит имен ден  bouquet много радостни мигове с малкото човече Hug
видях, че сте писали за еднократните помощи, трябва ли лично да се ходи или и мъжо може да свърши тази работа със съответните документиnewsm78

# 134
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ БЕБЧЕТА И МАМИ!  bouquetИ на всички месечинки!
Да сте живи и здрави и много щастливи.

До после, че ни хванаха гадните колики.

Общи условия

Активация на акаунт