Спойлери от реалити предавания

• 77 562
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Къде ги гледате тези спойлери? Видеата?

# 316
Лора от кого ще падне, знаем ли? Ралица ми се струва по-слаба от Лора, за Ваня това ще е четвърти дуел (от минимум 5, защото после е срещу Ралица), а с Живка и Мартина се харесва.

# 317
  • София
А за Стефан по-нататък някаква информация има ли?

# 318
Ако любо отпада от Пламен , Георги от кого ще падне?? Жоро си е заплюл Любо , но накрая да не стане да падне от Кирил...

# 319
  • на село
И аз мисля, че Жоро ще отпадне от Кирил и това ще е май на кратките дуели.

# 320
  • Sunshine state
Ралица не е в никакъв случай по-слаба от Лора, напротив. Киро ще трябва да се въоръжа с много нерви да го гледам до самия край.

# 321
Някой беше казал че евентуално Пламен има звезда на снимката си , но от снимката на Мирон за мен лично не се вижда. Ето тук се вижда снимката на Пламен с кръстени ръце може това обърка дали има звезда или не.

# 322
  • Велико Търново
Естествено, че звезда на снимката на Пламен няма. А и няма как да има. Той досега не е бил фермер, а следващата седмица фермер ще е Стефан. Скрийншотът е от запис на Мирон, когато той беше вътре във Фермата, докато снимаха дуела, който ще излъчат идната събота. Не знам вече за кой път го пиша това и защо го игнорирате. Не е възможно да са сложили звезда на фермер на седмицата, който още не е бил известен.

# 323
Аз не оспорвам това просто моето разсъждение е че просто не виждам как Лора ще предложи Пламен за фермер. По-скоро Мартина ще и е избора или Любо в противен случай. И затова в снимката на Мирон просто от далече за мен прави илюзия че Пламен има жълта звезда, но ще се види. Затова си направих тази снимка защото аз лично имах съмнения.

# 324
  • Велики Преслав
Искам за кажа, на този който даде спойлера, че Ивайло пада да е жив и здрав.

А някой знае ли, ЛюПчо от кого пада?

# 325
  • На морето!
Естествено, че звезда на снимката на Пламен няма. А и няма как да има. Той досега не е бил фермер, а следващата седмица фермер ще е Стефан. Скрийншотът е от запис на Мирон, когато той беше вътре във Фермата, докато снимаха дуела, който ще излъчат идната събота. Не знам вече за кой път го пиша това и защо го игнорирате. Не е възможно да са сложили звезда на фермер на седмицата, който още не е бил известен.
Може би влиза след дуела, защото и Лора я няма на снимките вече. Това обсъждаме.

# 326
  • Велико Търново
Васил Василев, че Ивайло отпада, е заключение от спойлера на Мирон. Всъщност, една много голяма част от разсъжденията тук, са основани точно на него. И тъй като той и по-късно появилият се спойлер за четиримата финалисти, май са единствените, с които разполагаме, какво се случва в предпоследната и последната седмица, не е ясно. Всичко е в сферата на предположенията и е плод на фантазията на пишещите. Та, как е отпаднал всеки един от 10-те от спойлера на Мирон до 4-мата финалисти, не се знае.

Rapariga, сигурно поне едно десетина (че може и повече) пъти съм гледала въпросното видео на Мирон и също толкова пъти съм чувала какво казва той, но то не е, че снима "след дуела". Отделно че основната част от това видео е снимано във фургона на Николай Николов на фона на монитори, на които се виждат дуелистките, но Лора не е сред тях.
Чета в темата от самото начало и знам какво е писано и обсъждано. И не отричам, че всеки има право да си разсъждава, както си иска и да вярва, в каквото си желае. Просто някак си се появяват противоречия с очевидното и логиката.

# 327
Между другото тази седмица участниците говореха, че им остават 3 седмици. Следващата ще е с редовен дуел, а другите 2 - полуфинали, или?

# 328
  • Другата България
Всъщност, не е само от спойлера на Мирон, а и от моя спойлер, който още в началото на седмицата готина съфорумка ми изпрати, и който сложих тук, с отпадането на Ивайло, финалистите и фермерството на Стефан през следващата седмица. Вероятно е съвпадение.
Както и това, че със сигурност Любо е дарителя.
Ако ми напише нещо за седмицата от следващия понеделник, ще напиша.

# 329
  • До морето
Мен повече ме вълнува дали наистина Теодора си е разбутала семейството заради тоя рехавия Пламен и дали Лора е зарезАла гажито с ламборджинито и ще става американка?

Както и заедно ли са Морунов и Елизабет от ИВ?

Все неща от екзистенциално значение.

Общи условия

Активация на акаунт