Спойлери от реалити предавания

• 77 620
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
Ако не я компрометират.

# 166
Е нали Дана писа тук нещо за дуел Живка - Мартина. Аз не разбрах кое не е вярно. Ама то сигурно, защото предпочитам светлината пред ушанката.

# 167
Дали "не е вярно", че ще има дуел Живка-Мартина...Ако и двете са на финал, такъв дуел ще има, нали?
Ако не е вярно, че Мартина пада от Живка...кофти.

# 168
Спойлера беше, че Марта пада от Живка на дуел едва ли не и Дана написа, че не е вярно. Не е вярно, защото и двете са на финал, поне аз така разбрах думите й.

# 169
  • Велико Търново
Да, и аз така разбрах написаното. А на финала миналата година четиримата едновременно провеждаха битки. Така че ако е пак същото, даже няма как да се говори за дуели.

# 170
Прави сте, вярно, че бяха четиримата, а не двама по двама. Забравила съм.

# 171
Чудя се кога ли е отпаднала Ванчето? Дали още на оня дуел с Ралица или по-нататък от Живка/Мартина? Мирон замлъкна след големия спойлер и много ме дразни това положение, хахах.

# 172
  • На морето!
Естествено, че има. Най-вероятно след опитите за шмекеруване от страна на Коцьо утре (според промото) ще има някакви рестрикции, само не знаем точно какви ще са. Но все пак "готините" няма да посмеят да гласуват срещу Лора и Ивайло става първи дуелист. Избира Стефан, Стефан го побеждава и ... готово.
А всъщност - защо да няма възможност за мъжки дуел?
И явно Стефан ще е фермер и след двата дуела.

# 173
Благодаря за темата!
Ще я следя с интерес!
Явно само аз не симпатизирам на Живка. Също не харесвам Георги и Ралица, но при тях чисто физически ме отблъскват.

# 174
Благодаря за темата!
Ще я следя с интерес!
Явно само аз не симпатизирам на Живка. Също не харесвам Георги и Ралица, но при тях чисто физически ме отблъскват.

Аз също съм за лагера на готините Simple Smile Само Ваня е точна от тия четиримата, а Живка е страшна манипулаторка и я използва за своите цели.

# 175
Благодаря за темата!
Ще я следя с интерес!

Аз също не харесвам Живка, Ралица ме дразни изключително много , а Георги си ми е просто противен, така че не си сама. Ваня я харесвам /до някъде/ , честно казано.

# 176
Днес приятелка, която познава една от вече напусналите участнички, ми каза спойлер за последните четирима. Живка, Мартина, Кирил и Пламен.
То в такъв случай, аз не виждам друг победител освен Живка! Няма шанс тримата кретена да съберат някакъв зрителски вот. Може би Пламен ще получи някой и друг смс, но Живка трябва да спечели измежду тази кал на финала! Естествено, ако е вярна информацията.

# 177
На мен само за Ваня ми е тъпо. Толкова много дуели, а няма да стигне до финал. Според мен Ралица я бие в последния редовен, който Мирон спойлна. А после Марта побеждава Ралица, т.е. и Живка и Марта стигат до финала само с едно излизане на арената. Като това на Мартина може и да не е със седем битки. Зависи как са го измислили от продукцията.
И дуел Мартина - Живка няма да видим... Надявам се на Любо-Пламен или Любо-Кирил поне.

# 178
  • Асеновград
Благодаря за темата!
Ще я следя с интерес!

О не не и аз не е понасям Живка , също и Георги . Напоследък Ралица леко взех да е харесвам , защото от вътре всички до един ,  най мъжки се държи последните епизоди.

# 179
  • Варна
Хайде да се съобразяваме с темата Спойлери. Може да обсъждаме спойлерите но  за това кого харесваме и не харесваме си има специална тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1388234

Общи условия

Активация на акаунт