Спойлери от реалити предавания

• 77 613
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
А някой има ли скрийншотове на коментарите на Пацовата майка? Аз нейнитр коментари съвсем ги изпуснах...

# 196
В другата тема някой писа, че Ваня разбивала стратегията на Мартина. Това как да го разбираме?

# 197
  • Мюнхен
Гледам и двете предавания, но в момента повече искам да знам дали има спойлери за ИВ кои са тази седмица номинираните и кой отпада?

# 198
  • София
И аз искам да знам за игрите в петък кой ще бие, ако някой знае, да сподели, моля.

# 199
И аз се надявам на спойлер за двете битки в Игри на волярта до края на седмицата.

# 200
  • Другата България
За финала на "Фермата."
Битките са заснети.
В женската повечето точки са за Мартина.
В мъжката.....за Кирил.
Това е предварително инфо, досега каквото беше казано - стана.
Не ми се иска да е вярно, но все пак ще има и гласуване.

# 201
  • Вестерос
Абсурд да спечели някой от тях двамата, абсурд 😡😡

# 202
  • Другата България
Нали финалът е съвкупност от точки - от битки, гласуване на фермери и зрителски вот.
И аз не мисля, че някой от тях ще спечели, и затова разчитам основно на зрителския вот, той е с най-голяма тежест.
Но от битките е това. Според мен е вярно, досега каквото ми беше казано - стана.

# 203
Ако някой от тези спечели, ще приключа с Ферма, с всяка продукция на опосумите.

# 204
  • гр.София
И аз така. Дано зрителския вот има достатъчно тежест, за да промени тази ситуация.

# 205
Офф ако така ще е и един от тез двамата ще е първи, се чудя дали да не зарежа Фермата още след отпадането на Лора и без това е пълен провал.

# 206
Добре са го измислили опосумите, така зрителите ще се активизират " срещу" и ще гласуват повечко . Повече парички за стрина Ирина, благодарение на Кирил и Мартина, отврат.

# 207
  • Вестерос
Нали финалът е съвкупност от точки - от битки, гласуване на фермери и зрителски вот.
И аз не мисля, че някой от тях ще спечели, и затова разчитам основно на зрителския вот, той е с най-голяма тежест.
Но от битките е това. Според мен е вярно, досега каквото ми беше казано - стана.
аз за краен резултат говоря. Ако има пак гласуване на фермери от предни години, вотът ще е за Живка, на хората също.

# 208
А, разбра ли се какво става с Лора? Пада от някой или сама си тръгва? Нали не излизаха сметките със седмиците.

# 209
  • Вестерос
Така и не разбрахме обаче как точно Мартина стана кръстникът, как точно се случи това от началото, първите седмици

Общи условия

Активация на акаунт