Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Взискателен мъж

 • 10 484
 • 302
 •   6
Отговори
# 105
 • Мнения: 4 154
Е, ако ще говорим за достъп, то и Мики Рурк има достъп, ма виж го на какво прилича.

# 106
 • Мнения: 179
Аз пък не виждам нищо лошо в това една жена на 24 да се поддържа. Корекциите съвсем не значат чалга визия. Микроблейдинга няма нищо общо с едновремешния перманентен грим, който седеше като рисувани с молив. Аз си направих и резултатите бяха страхотни, лицето ми стана много по изразително. Веждите са рамката на лицето и когато са рехави или никакви, е много хубаво да се поправят.
0.5 мл хиалурон по никакъв начин не личат, но правят устните младежко бухнали ( тези с фрапиращите огромни устни имат най малко 4 слагания по 1 мл, казвам го, за да добиете представа колко малко е 0.5 мл) Зъбите пък изобщо не са за коментиране- усмивката е най важна.
Разбирам също, че мъжа също се поддържа, спортува, работи и печели добре и без да се замисля, променя нещата, които не харесва в себе си. Защо да не очаква същото и от партньора до себе си? Той е поел ангажимент да финансира подръжката на жена си.
Не я тормози по никакъв начин. Едни абсолютно нормални млади хора са и това, че са създали деца, изобщо не значи, че трябва да спрат да се поддържат.
Говоря в множествено число, но май авторката не ѝ пука особено много как изглежда, щом дори косата не си оправя.
А всички, които ѝ казват да си тръгне...къде да отиде? При лудите си родители? А, забравих, ще остане сама с двете бебета ( защото и голямото е бебе) в апартамента.  Ще му плаща символичен наем до навършване 18 години на децата, защото той също е собственик. Няма да ги има майка му и баба му, да ѝ помагат, а нейната майка и сега не изгаря от желание. Та как ще се издържат с 1200 лв, а после и с 380 и как ще се върне на работа с две толкова малки деца, без никаква помощ от никъде?
Не е невъзможно, винаги има решение, ако мъжа беше някой, който я пребива, заплашва, тормози, но нейният мъж не е такъв. Защо, заради нещо толкова дребно, да си го причинява? На думи в анонимен форум всички са много силни и зарязващи семейство и ипотека при първата обида, ама защо ли в реалността не ми се вярва, че е така

# 107
 • Мнения: 4 154
Да беше прочела, че нямат пари?
Или да вземат от децата да отклонят? По-важно е на мама да се сложат нови цици, тъй щото тати да се фука пред приятелите ергени.
Да ви имам ценностната система. И такива хора правят деца.

# 108
 • София
 • Мнения: 6 165
А кой точно ще плати тази абсолютно нормална поддръжка? Защото те пари нямат, а с нейните пари от майчинството покриват всичко. Освен тя да продаде тялото си или поне 1 бъбрек, че да й бухнат младежки устните!?

# 109
 • Мнения: 324
Ами то няма лошо да си направи интервенциите, ако и тя ги иска. Да бъде притискана да направи нещо, което не й е на сърце, ми се струва прекалено.
То и аз си направих вежди, ама защото аз така съм решила. Направила съм го за себе си. И аз ще си тегля последствията от алергичната реакция, която получих Wink
Никой не я съветва да си стои неподдържана. До тук коментарите, които изчетох са да има самоуважение. Тя може да се харесва с неоправена коса, може да няма време да я оправи. Дай да я разпънем на кръст за това.
Викаш щом не я пребива и заплашва, всичко е цветя и рози. За мен да ти повтарят постоянно как трябва да си коригираш циците, защото са малки, да си оправиш косата, защото е скучна и т.н., си е тормоз. Той си я е избрал и сега е тръгнал да я коригира. Лъха на любов и уважение от всякъде.

# 110
 • Мнения: 5 518
Хората имат право да се издокарват както искат. Ако искат дори да се правят на чучела. Аз нищо естествено не виждам нито в микроблейдинг, нито в изкуствени мигли, нито в изкуствените коси и цици. Просто си личи, че са фалшифи, а за мен, по-красиво нещо от естествената красота, и дори естествените дефекти на човек - няма.
Ключовият момент тук, обаче е, че един льольо е решил да вади душата на жена си да си прави корекции, за които нямат възможност да плащат, нито пък тя реално иска да прави.
За мен, това се нарича тормоз.

# 111
 • Мнения: 179
"Проблема е че опитах, казах му че се е запуснал, започна сериозно да тренира, казах му че не ми харесват двете му големи бенки на челото, отиде и ги махна, казах му че искам да учи, почна да слуша аудио книги и почна да учи, не мога да се оплача от размера тъй като няма проблем там, исках да спре да излиза с приятелите си спря, исках да ми направи нова спалня направи ми, взима доста добра заплата, оплаках се от дерматита му, взе си козметика за него. Това е че ако аз му вкарам комплекс, той търси по най-бързия начин да го коригира. Плюс тва постоянно му се кефят момичетата по баровете ама то е лесно щато сш на 20 без деца и мама и тати дават пари, да изглеждаш перфектно. Хиляди пъти му казах край тръгвай си, не те искам, събиране на багаж, не та не тогава става разумен, грижовен, извинява се. Бил правил всичко за нас да сме добре, щастливи, искал да ме глези едва ли не с тези неща, той дори ще ги плати."

Това са думи на авторката. Този мъж буквално прави каквото му каже. Искала дом- взели ипотека, има дом.  Искала е още сто неща от него и ги е получила. Не че нещо, но аз не бих се оплаквала от такъв мъж, камо ли пък да го гоня. Да, цици няма да си сложа, ако нямам желание, но бих се опитала да изглеждам по добре, щом той има желание. Не може само тя да изисква. Тя два пъти спомена, че и за детето много помага. Ами с каква съвест ще лишиш децата от такъв баща?

# 112
 • Мнения: 324
Авторката спомена, че тези изисквания са в отговор на неговите за циците и косата, за да види той колко е неприятно.
Скрит текст:
Надявам се оправянето няма да е с нови цици?
Не разбира се, от къде ще дойдат толкова пари, на нас сега едва ни стигат пък цици. Да не говорим колко съм му говорила, че могат да предизвикат рак и те изяждат отвътре, както и да е. Бих си оправила само зъбите, аз се харесвам. И всички май ме разбрахте погрешно, за това какво съм искала, никога не съм му търсила кусури, буквално в караниците ни се хващах за каквото и да е само да види колко е грозно отношението и критиките му, а не че найстина искам да изглежда еди си как си, даже по-добре да изглежда зле и да не го заговаря всяка малка пикла.
Да бе, с каква съвест ще лиши децата си от такъв баща. Само си представям с каква ценностна система ще израстнат. Може би най-важно ще са им корекциите.

# 113
 • Мнения: 5 518
Ще сравняваме учене, трениране и 2 бенки с изкуствени цици ли? Но това, че тя също "му вкарва комплекси", е също толкова токсично и също е тормоз.
Абе грозна картинка като цяло. Пази Боже..

# 114
 • По света и у нас
 • Мнения: 465
Момиче за да си размърда дупето мъжа, трябва да престанеш да го обгрижваш и да плащаш всичко. Да се надяваме ще се се освести малко и ще позабрави или поотложи корекциите ти. На 24 нямаш нужда от нищо, не се почвай от сега че след 10 години ще приличаш на плондир от филъри.
Какво е инвестирал точно в теб? Сперма за 2 бебета ли? Егати. Ти си ходи на фитнес, няма лошо, ще си свалиш килцата и ще се стегнеш, и после започваш да си гледаш лесното.

# 115
 • Мнения: 4 154
Абсолютно съм ЗА поддръжката в каквито количества и качество иска и може да си позволи човек, само че, както и авторката пише - като мама и тати кихат пари, е много лесно.
А и не забелязах мъжът да е направил някакви особени жертви за нея. Ходил бил на фитнес, учел, изкарвал пари - ми и тя е ходела, учела и печелела - преди децата.
Чуя ли, че майка няма време да си навие косата на ролки, вече ми е ясен профилът на мъжа.

# 116
 • Мнения: 10 433
Аз пък нищо красиво не виждам в изкуствените рибешки устни или мигли тип ,,Мики Маус,,.И на авторката може също да не и харесва.
Не всяка жена мечтае да изглежда ,като плеимейтка....да не кажа друго...

Естествената красота  подчертана с лек грим е най-доброто нещо .Според мен.
Едно е да се поддържаш,съвсем друго е да се направиш на маймуна.

А в този случай семейството има едно дете и чака второ,майката едва ли мисли точно за нови цици в момента...и казва,че излишни пари няма.Какъв е този баща,който вместо да мисли как ще посреща разходите за второто дете,мисли за цици и устни.Ами несериозно е някак си,безотговорно е..
Нормалните мъже се притесняват как ще мине раждането ,как ще се възстанови жената,как ще е детето,ей такива неща...

За зъбите съм съгласна.Важно е за здравето.

Тя споделя,че вършела всичко,гледала детето,ходела по площадки,а той и правел забележки,че се обличала като лелка.
Ами с какво да ходи на площадката- с високи токчета ли?Как ще търчи след детето?
Там не е мястото да си показваш циците и тоалетите.

Той ходел на фитнес,излизал с приятели ергени..
А тя с детето и бременна с второ,натоварена с битовизмите...
Човек,като създаде две деца си променя начина на живот и се съобразява с тях.
Ама той май продължава по старому...

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 11:29 от -veni-

# 117
 • София
 • Мнения: 6 165
Има разлика дали става дума поддържана и грижеща се за себе си жена. Това винаги е красиво и естетично, дори да не е перфектно.
Когато това се сравни с жена, която моделира външния си вид с пластична хирургия, често след няколко интервенции нещата стават гротескни.

# 118
 • France
 • Мнения: 6 365
Да резюмирам ситуацията - за да не стане "касичка" на родителите си, мацето се е набутала при дядото и бабата на гаджето и оттогава му се върти на пета и пърха с мигли. И на 24 се е забатачила с кредит и почти 2 деца, и завижда на бездетните си набори. Изключително недалновиден бизнес план за живота, но каквото сам си направи човек...

# 119
 • Мнения: X
Българското Барби.Чудото на платичната хирургия.Бременни да не отварят..
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт