Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изневяра. И живота след това.

 • 10 893
 • 296
 •   1
Отговори
 • Мнения: 3
Здравейте Мами,

съжелявам, че се намесвам във вашето женско пространство, но бих искал съвет от вашата женска гледна точка.

Женен мъж съм с две деца. Наскоро разбрах, че съпругата ми която много обичам си има любовник, (по стечение на обстоятествата и доста болезнени подробности). Работя в чужбина, но се прибирам често (почти всяка седмица). Знам, че ще си помислите че и аз съм изневерявал, тя също си е мислила това - НЕ СЪМ. Сега съм тотално разбит, не знам на кой свят съм. Не знам да се боря ли за семейството, струва ли си усилията ? Ще се радвам да споделите вашето мнение и ако сте минали през подобно нещо как се развиха при вас нещата ? Как бихте постъпили?   

Благодаря прдварително.

# 1
 • волно калдъръмче
 • Мнения: 5 825


Първо, разсъди трезво. Виж събититята отстрани съвсем неутрално. В реда на нещата ли е да става така? После помисли как да нагласиш нещата в своя полза. И не забравяй, че имаш преимущество. Ти я познаваш най-добре, или поне така се предполага. Разбрал си вече, че само "обичам те" и материална сигурност не ти вършат особена работа. Върни се и си вземи жената. Другият вариант го знаеш - предаваш се и тя е свободна.

# 2
 • Мнения: 3 113
Не съм мама, но ще ти отговоря. Първо се успокой, нека емоциите да утихнат, остави за по късно генералните решения. Разбирам колко ти е гадно, аз също се трепя от работата и ако моята се фраска зад гърба ми бих го приел тежко. Като се успокоиш след няколко дни/седмици, ще прецениш дали можеш да я търпиш, дали може да поправите нещата. Имай предвид, че ако не можеш да го приемеш с времето става все по нетърпимо и раздялата е единствено решение. Лошо за децата и за всички в картинката, но не си ти отговорен за това. Не допускай оправдания от рода на ти не ми обръщаш внимание, приемаш ме за даденост и подобни. Всички кръшкачи ги използват, но това не оправдава такава постъпка. Успех.

# 3
 • Агент под прикритие
 • Мнения: 11 249
Тук няма много какво да го мислиш, авторе. Once a cheater, always a cheater. Тя току-що е сложила край на ангажимента ти към нея.

Надявам се, че децата ви не са твърде малки, но дори и така, нямаш основателна причина да останеш с нея. Жалко за тях (децата), те нямат никаква вина за това, че майка им няма достойнство.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 11:45 от Хитър Потър

# 4
 • Мнения: 5 461
Връзките от разстояние често имат подобна развръзка.
Станалото е факт. Сега следва да се успокоиш и да помислиш трезво над нещата.
Искаш ли да си с тази жена? Можеш ли да преглътнеш изневярата? Защо се е стигнало до нея - заради постоянното ти отсъствие от дома, заради което следва тя сама да се справя с всички семейни задължения и с децата; заради липсата на редовна интимност и време само за вас двамата; заради битови проблеми ... ?
Причини има много. Голяма част от тях могат да са свързани с работата ти в чужбина и отсъствието ти, пък макар за теб да е окей да се виждате всяка седмица за кратко.
Говори и с нея, чуй гледната й точка. Тя смята ли да продължи с тези отношения с другия мъж? Защо се д стигнало до там? Какво й липсва във вашата връзка за да го търси другаде?
Много хора са прощавали изневяра и са оправяли отношенията си. Много и не са прощавали. Всяка ситуация е индивидуална.

# 5
 • Мнения: 11 825
Като по-млада, бях доста по-крайна и драма-куин.
Бих си тръгнала на часа. Сега, бих порасъждавала сериозно - над това, дали егото ми е наранено и иска отплата и дали душата ми отдавна е знаела, че нещата не са толкова идеални, но си е мълчала.

# 6
 • Агент под прикритие
 • Мнения: 11 249
Причини има много. Голяма част от тях могат да са свързани с работата ти в чужбина и отсъствието ти, пък макар за теб да е окей да се виждате всяка седмица за кратко.
Ама ти сериозно ли се опитваш да му пробуташ това? Grinning

Когато не получаваш нещо вкъщи, никой не те спира да си го търсиш навън. След като се разделиш с човека, разбира се...
Сега ще излезе и той виновния за това, че е отсъствал...Joy

# 7
 • Мнения: 739
Свободен си да вземеш решение, дали да продължиш сам без нея или да останеш в позицията на търпящ и следващи изневери и лошо отношение към теб. Изневеряващите жени са много нагли, остави я известно време и гледай само какви ще ги натвори по твой адрес. Ти ще си виновен за всичко, а тя едвам е издържала в семейството. Как иначе ще излезе от долнопробната ситуация.
Зоабиколи се с приятели и не бързай с решението си. То ще си дойде естествено.

# 8
 • Мнения: 486
Няма смисъл да продължаваш - ако ти продължаваш да работиш в чужбина само ще те гризе ежедневно съмнението...

# 9
 • Мнения: 5 461

Когато не получаваш нещо вкъщи, никой не те спира да си го търсиш навън. След като се разделиш с човека, разбира се...
Сега ще излезе и той виновния за това, че е отсъствал...Joy
И защо? Има стотици двойки, за които не са проблем подобни отношения. По пътя на логиката ние не знаем те от кои са. Да йе говорим, че авторът сам пише, че жена му също го е подозирала в изневяра.
И, не, не изкарвам него виновен. И двамата имат вина.

# 10
 • Мнения: 1 326
Борбата трябва да е и от двете страни. Тя да прекрати връзката, ти да успееш да простиш. С две деца не бих бързала да се развеждам, ако съм мъж пък съвсем, ще се притеснявам за режима за виждане с децата.

# 11
 • София
 • Мнения: 6 515
За една изневяра винаги има причина. Не е въпросът да се търси вина, а да се установи дали има решение. Ако и двамата искат да намерят такова.

# 12
 • Мнения: 14 056
Децата иначе твои ли са? Smiling Imp

# 13
 • Мнения: 7 509
Децата иначе твои ли са? Smiling Imp
У, че си зла Trollface

Авторе, вие сте разделени. Официализирайте го.

# 14
 • Варна
 • Мнения: 93
Много неща могат да се напишат и кажат...въпроса е ти сам да усетиш в себе си какво е решението...разума може да ти казва много неща, но има някой основни въпроси на които трябва да си отговориш: Можеш ли да простиш наистина, а не само на думи? Можеш ли да погледнеш на тази жена по същия начин? Можеш ли да й вярваш отново? Можеш ли да я докоснеш така, както докосваше твоята жена преди случилото се? и още и още....иначе, когато има за какво (говоря като усещане) борбата винаги си заслужава....иначе няма да сте първите, нито последните..."И това ще мине!!!"

Общи условия

Активация на акаунт