Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изневяра. И живота след това.

 • 10 473
 • 296
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 5 003
Успокой се и помисли как ще ти бъде най- изгодно да разрешиш ситуацията. Като няма любов поне се постарай да не си на финансова загуба.

# 16
 • Мнения: 1 141
Както винаги става в такива теми, изказват се всякакви предположения, кроят се развръзки, анализират се характери, без дори да познаваме хората.
Авторът най-добре познава жена си и само той знае иска или не да продължи. Егото е наранено, да, но да помисли, и то много трезво, ще го бъде ли този брак. И чак тогава да взема решение.
Ако това е начин на живот на съпругата, изборът е лесен. Ако е инцидентно и съжалява, защо да не се даде втори шанс.

# 17
 • Мнения: 2 743
Е колко да е инцидентно, все пак става въпрос за любовник, не за еднократна изневяра. Не че има голямо значение де, ама пак си е съществена подробност. Докато той бачка, тя вероятно се занимава с децата, свободно време + финансова осигуреност и резултата е на лице. Често се случва за съжаление, а за магарето дето осигурява всичко това е крайно неприятно, щото преебавката е двойна. Заслужава си единствено заради децата да се опита да се закърпят нещата, щото кой каквото иска да си говори, но децата имат нужда от двама родители в семейството. Сега вече той до колко присъства е отделен въпрос, но пак си има значение.

# 18
 • Агент под прикритие
 • Мнения: 11 013
И защо? Има стотици двойки, за които не са проблем подобни отношения.
Естествено, че има. Те по-голямата част от изневеряващите в тия стотици двойки разчитат именно на това. Най-често защото няма къде да отидат, след като ги "натирят"... Grinning

# 19
 • Мнения: 90
Поговорете спокойно, ако мислиш, че има шанс да я вземеш и да оправите нещата - дерзай, но ако ще подлгаш под съмнение всичко, което прави, а то е неизменно при липсата на доверие- няма смисъл да тормозиш и себе си , и нея. С натякване и караници също няма да има съществен резултат. Познавам хора изневерили, простили и продължили заедно, но става въпрос за еднократна забежка, а оставам с впечатлението , че случаят не е такъв. Все пак много зависи и какъв човек си.

# 20
 • соросоиден либераст
 • Мнения: 11 836
Единствения добър път, който можеш да хванеш е този към това да я разбереш. Тръгни по него, ако някъде по този път осъзнаеш, че не си способен, значи е ясно

# 21
 • Мнения: 2 321
Ще падна! Ако жена напише подобна тема, веднага ще й кажат да разкара мръсника, като му вземе жилището, децата и сериозна издръжка.

# 22
 • Мнения: 3
Привет отново,

благодаря Ви за мненията и на мъжете и на жените, много разностранни, което прави задачата ми още по трудна. А и този въпрос "Децата иначе твой ли са ?" почва да подбужда други съмнения, може би да проверя и ако се окаже, че не точно, то всичко е ясно.  До сега бях сигурен 200% че са мой.
Далеч съм от мисълта да обвинявам или нещо подобно, опитвам се да се поставя от другата страна за да разбера причините, и някак си да да простя, предимно заради децата, (едното е малко). Да поясня не става въпрос за еднократна забежка, а за месеци, през които е имало много секс.

Но съм сигурен в няколко неща:


* След толкова лъжи, не мога да повярвам и на една дума, всичко е под голямо съмнение.
* Не мога да я погледна със същите очи, както и да я докосна както преди.
 
Май ми е ясно на къде вървят нещата

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 15:43 от Most

# 23
 • СИ
 • Мнения: 1 734
Ще падна! Ако жена напише подобна тема, веднага ще й кажат да разкара мръсника, като му вземе жилището, децата и сериозна издръжка.

Ми да. Ти не знаеш ли? Ако жена изневерява, то за това си има основателна причина. Щото мъжът ѝ е мухльо и въобще не я заслужава. Ако мъж изневери, това е само защото е курвар и въобще пълен боклук. А плащането е най-малкото което заслужава.         Smile

# 24
 • Мнения: 11 561
Мост, звучиш интелигентно и усещаш как трябва да постъпиш. Последния ти пост звучи като, че ти си осигорявал всички блага, а тя е била домакиня с достаъчно свободно време явно. Ако е наистина така - картинката е ясна и колкото по-скоро се махнеш, толкова по-доре ще е за теб. Децата няма да загубят баща си, все ще се разберете как да съвместявате гледането им с майка им. Ако тя обаче работи и допринася за благото наравно с теб, може би е добре да попремислиш още малко и най-вече: да бъдеш честен със себе си и да видиш знаците,които явно си пропуснал. И най-важното: не се самобвинявай!

# 25
 • София
 • Мнения: 5 629
Понякога мъжете, осигурявайки материалното, си мислят, че осигуряват "всичко", а то далеч не е това, или дори най-важното. Трябва баланс, на това какво един човек допринася, и на това какво получава. Иначе е лесно да се намери някой, който да изпълнява дефицитната роля.

Като едно малко дете. Може да му осигуриш храна, дрехи, играчки, телефони и всичко друго материално, но ако не му обръщаш внимание, не му отделяш време, и да, не му създадеш ред, дисциплина и цели, това дете не само няма да е доволно, а вероятно ще ти се качи на главата.

# 26
 • Мнения: 524
Не даваш достатъчно подробности, с които да се прецени дали си заслужава да сте заедно. Ти я обичаш, ама май по навик. Обичана жена не ходи по чуждо. Разбит си, сякаш не си предвидил, че дистанционния брак има такива странични ефекти. Семейството живее заедно. Такива бракове    са по-зле и от развод - хем живеете сами, а нямате право и да сте с други хора. Говори си с нея какво я е накарало да се отдалечи от теб и ако мислиш, че може да го промениш си дайте шанс. Ако тотално е забравила за теб, поне може да си спестиш разходките до България вече.

# 27
 • Мнения: 5 003
Една жена, ако изневерява, значи не обича мъжа си. При мъжете може би не е точно така. Мое мнение, разбира се.

# 28
 • соросоиден либераст
 • Мнения: 11 836
Ще падна! Ако жена напише подобна тема, веднага ще й кажат да разкара мръсника, като му вземе жилището, децата и сериозна издръжка.

Ми, аз не бих

За да разбереш дали искаш да напуснеш човека си или просто си обиден- трябва да минеш по пътя на разбирането ... Ако не успееш, значи не искаш повече да си с него

Иначе това е огромно предателство и не знам дали може да се прости

Но може да се разбере, евентуално

# 29
 • Мнения: 605
За мъж или за жена точно за изневяра не бих съветвала веднага да се развеждат при наличие на деца. Много хора преодоляват и това. Виж алкохол, насилие, хазарт - там трябва да се бяга и заради децата. Ама че някой боцнал встрани - не.

Общи условия

Активация на акаунт