Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изневяра. И живота след това.

 • 9 770
 • 290
 •   5
Отговори
# 45
 • Мнения: 4 977
Явно не е толкова заета, щом има време за любовник. Направо се разплаках колко е труден животът на домакинята.

# 46
 • Мнения: 9 376
Разбира се, като се обвържеш с две деца всяка жена първо се грижи за собствените си нужди, емоции, и желания ...

Опс, забравих къде пиша - в този форум бая съфорумки за нищо го нямат това да гледаш сама две деца + къща и домакинство. И разбира се шеметна кариера да постигаш. Е, колко е то, всеки мъж го може по две.

# 47
 • Мнения: 12 869
Ако животът е толкова труден, как вмества любовника? Thinking

# 48
 • Мнения: X
Автора писа, че жена му си е мислела че и той изневерява, така че какво и защо се е случило и кой е крив и прав си знаят само те двамата. Като цяло, ако човек не може да приеме изневяра, раздялата е най-добрия вариант.

Във форума всеки път мъж като каже че е осигурил нещо на жената, която му е родила и отглежда децата му, а тя не го оценява като мъж и следва нападане на жената от съфорумките колко е неблагодарна. Много интересно мислене, особено от жени. Когато единия гледа децата, другия трябва да вади парите, нарича се разделение на задълженията, точно както и при варианта двамата работят и заедно гледат децата. Третия вариант, жена универсален войник/магаре, просто показва че жената не е уцелила точния и не е за препоръчване.

# 49
 • Мнения: 12 869
Често който изневерява, очаква и другия да прави същото. Wink

# 50
 • Мнения: 3 841
Преуморена домакиня няма как да има любовник. Не става въпрос за благодарност, а за елементарен морал.

Аз познавам три двойки, които останаха заедно след подобна любовна авантюра. И на трите не им се получи много успешно. Официално са женени, живеят като съквартиранти, а при едните дори се появиха проблеми с психичното здраве пре наранения партньор.

# 51
 • соросоиден либераст
 • Мнения: 11 836
Ако и тя иска да сте заедно- идете на семейна терапия и работете за връзката и семейството

# 52
 • Мнения: 686
Аз имам един приятел, който плава по корабите... ами тоя човек почти след всяко плаване си сменяше гаджето, защото тя се хванала с някой друг, докато го нямало. Накрая намери една по-сериозна, сега и дете имат, не са женени - да видим...
Веднъж ми разправяше как тръгнали за кораба (той не отплува от Варна де, качват се на самолет и оттам тръгват за кораба, който обикновено тръгва от различни държави - където ги пратят). Тръгнали цял самолет моряци, ама нещо се развалил самолета и се наложило да се върнат в къщи.
Половината се развели тогава.
Другата половина може би са се обадили от летището, че ще си идват, де.

Така че, човек, щом си избрал такава професия - няма каква жена да намериш дето да те чака. Щом се прибраш почти всяка седмица може би си шофьор или нещо подобно, но и почти всяка седмица да е - 2 дни да те има и 10 дни да те няма, коя жена ще те чака, тя да не е монахиня. Човещина е.
Или си затваряй очите, или се разделяйте и си виждай децата като си идваш, пък си я карай като ерген инак.

# 53
 • Мнения: 97
Както казаха по-нагоре, Вие познавате дамата и може да прецените сам как да процедирате, независимо от всички съвети.
Аз съм прощавала изневяра (да речем паралелно поддържана връзка), преглътнах болка, обида, разочарование, всичко. За известен период уж всичко беше наред, докато не стана ясно, че човекът отсреща отдавна не изпитва чувства към мен. В конкретната ситуация, според мен, е нужен откровен разговор. Ама трябва и двете страни да са на 100% честни към другия.

# 54
 • Мнения: 12 869
Доста неуважително мнение към жените изказа Крис, но така е, покрай сухото гори и мокрото - след разни случки някои мъже няма да могат да повярват, че всички жени не изневеряват, щом мъжът тръгне за някъде и останат без надзор. Sunglasses Например авторът няма да има доверие на следващата си приятелка, дори тя да е напълно надеждна. Той винаги ще се съмнява в нея.

# 55
 • Мнения: 8 393
Пътувам непрекъснато и една от причините да не искам сериозна връзка/семейство е точно, че не вярвам да се получи. Не мисля, че хора с коренно различно ежедневие могат да са щастливи заедно, защото нито един от Вас не разбира проблемите на другия.
В случая не виждам перспектива - дори да се разберете да и да не се стигне до раздяла, всеки път, когато отсъствате, ще се чудите пак ли кръшка.

# 56
 • Мнения: 3 001
Колко от вас са преживели изневяра тип паралелна връзка? Простили и заживели щастливо?
Най-лесно е да кажеш поговорете и решете..То така се говори. И с един разговор минава, а доверието се връща и се забравя..
Не, че няма много семейства минали и преминали. Но аз не познавам такова, което е загърбило.  Познавах де едно, но след 10г се повтори ситуацията.

Да останат семейство заради децата е най-лошата услуга, която могат да им направят! Ако не изгладят по между си нещата. Родителите са модел за отношения. Ако няма топлина и приятелство между тях на какво ще ги научат?!
С развода бащата ако има желание остава баща!

Моят съвет към автора е да си даде време. Не бързай с решения. Това, че работиш в чужбина, може би е за добро ( каквото и да се случи), няма да е такъв стрес за децата ако е раздяла. А иначе ви дава време сами да си отработите емоциите и съответно после да разговаряте ..

# 57
 • Мнения: 22 882
Грозна история.
Понякога за някои изневери има оправдания, но понякога няма.

Трябва да говориш с нея. Ще си търсиш причините.
Но почтените хора не правят така както жена ти прави.

Пусни днк тест дали тези деца са твои, да си сигурен.

# 58
 • Агент под прикритие
 • Мнения: 10 995
Понякога за някои изневери има оправдания, но понякога няма.
За наличието на посредствена ценностна система и липсата на достойнство никога няма достатъчно добро оправдание. Simple Smile
Нещо повече - когато "простиш" на такъв, ти му показваш нагледно, че може да повтори, ако иска, и може да се измъкне от отговорност за последиците от действията си и тогава.

# 59
 • волно калдъръмче
 • Мнения: 5 686
Много моралисти, много нещо.

За някой може да е по-важно да не изневерява на себе си. Ако е имало време, когато жена за жена ти "обичам те" и парички, са били достатъчни, значи сега са дошли други времена. Жената е преосмислила приоритетите си и давайки си сметка, че не е особен фактор в живота ти, поема сама, макар и с брак. Реално тя Е сама, документално може и да не е все още. И като почнете с това "претрепвам се от работа, а тя...". Жените също ходят на работа, деца гледат и къщи въртят, но не са се оплакали от това. Крепят там това, което сте им оставили, докато не видят, че животът им може да бъде друг.

Общи условия

Активация на акаунт