Къде в София - тема 4

• 56 624
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И при Уайкики е до късмет. Имам и от години, имам и такива които след първото пране станаха на грозни топчици от власинки. И съвсем не е от прането - всички пера еднакво, една и съща програма, един и същи препарат.

# 451
къде мога да намеря красиви (може би ръчно изработени или стъклени) играчки за елха? трябват ми за подарък, т. е. да имат и красива опаковка
благодаря предварително за отговорите!

# 452
  • София
Бубанка на коледните базари трябва да има, този на Народния.

# 453
  • София
къде мога да намеря красиви (може би ръчно изработени или стъклени) играчки за елха? трябват ми за подарък, т. е. да имат и красива опаковка
На немския базар има играчки, обаче не видях дали има опаковки.

# 454
В Метро онзи ден видях стъклени, ръчно рисувани и всяка поставена в картонена кутийка с прозрачен капак. Красиви бяха.

# 455
  • София
От Метро. Също така в Ринг мола при батутите имаше много красиви, но не са опаковани

# 456
  • София

https://sferahome.bg/
Sfera Home
088 837 7857

https://g.co/kgs/ffKWBf

# 457
благодаря ви! Christmas Tree

# 458
Ще попитам и в тази тема - къде в София има банкомати на ДСК, които приемат депозит.

# 459
В The Mall и вероятно в другите молове, където има офиси на банката.

# 460
  • София
Ще попитам и в тази тема - къде в София има банкомати на ДСК, които приемат депозит.

https://dskbank.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0 … D0%B5%D0%B6%D0%B0

# 461
Благодаря, yovanka, но линка ми показва всички банкомати и офиси. Как мога да се ориентирам на кои банкомати можеш да депозираш банкноти (аз явно не се справям)

# 462
  • София
Благодаря, yovanka, но линка ми показва всички банкомати и офиси. Как мога да се ориентирам на кои банкомати можеш да депозираш банкноти (аз явно не се справям)

Цъкни на отметката - Зона за частно банкиране.

# 463
  • София
В клона на банката на бул. Гоце Делчев (между бул. България и ул. Дойран) имат такъв банкомат.

# 464
  • софия
Със сигурност в този срещу Младежкия театър и този при хотел Рила.

Общи условия

Активация на акаунт