Къде в София - тема 4

• 56 608
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Месарница - една от най-добрите е - Моята Месарница на Цар Асен в центъра, другата е някъде в Лозенец.

Магазини за пуловери и ризи - аутлета на Теодор на Солунска след Ориндж и Андрюс на Солунска.

# 481
Моята месарница има и в Сухата река.

# 482
  • София
Месарница - една от най-добрите е - Моята Месарница на Цар Асен в центъра, другата е някъде в Лозенец.
И за мен това е една от добрите месарници в София,на ъгъла на Цар Асен и Неофит Рилски.Винаги,когато имам възможност купувам от там месо.Но не знаех,че и в Лозенец имат магазин.
В нета няма информация за други обекти на Моята месарница.

# 483
  • софия
Споделям положителните впечатления за месарницата на Н. Рилски.

Добавям и тази на Лесидрен на Дондуков (на ъгъла с Будапеща).

# 484
На Солунска, но между Витошка и Хр. Ботев мисля, че има има магазин на Mason's. А точно до пл. Славейков има магазин на Camel Active

# 485
  • There I was on a July morning
"Партньори" на пазара на Красно село и зад тях - месарница Илиеви.

За хубави мъжки ризи и пуловери - на ул. Алабин, в близост до бул. Витоша - магазин на Андрюс. В момента веригата има намаления до 50 %.

# 486
За пуловери погледнете магазините на Франт,на Алабин и Гр.Игнатиев, до Патриарха.

# 487
В мол Сердика или Цариградско дъ мол - в магазина на Пийк § Клъпенбург има страхотни пуловери и ризи!

# 488
Благодаря ви! Днес минах в аутлета на Теодор, за който ми казахте. Имаше намалени неща. Купих пуловер, дано го хареса! ❤

# 489
  • София
Момичета, къде мога да открия закусвалня, предлагаща мекици? Предпочитани райони са Красна поляна, Овча купел, Красно село, Сердика

# 490
На женския пазар, като идвате от Екзарх Йосиф, на 100-200 метра от началото в ляво има павилион за мекици, пирожки.

# 491
  • София
Срещу пазара Красно село също продават мекици в едно магазинче за закуски, но свършват сравнително бързо, или поне аз рядко минавам там във времето, по което не са свършили. От страната на сладкарница "Неделя" се намира, като се тръгне от сладкарницата в посока бул. Цар Борис ІІІ и се подмине оптиката. След оптиката май има магазин за дрехи и на ъгъла след него е закусвалнята. Как го обясних само! Не знам стана ли ясно. Rolling Eyes

# 492
  • There I was on a July morning
Да, павилиончето е на ъгъла на бул. Гоце Делчев и ул. Кюстендил. Има и още едно - на ул. Княгиня Клементина, до пазара на Кр. село.

# 493
На женския пазар, като идвате от Екзарх Йосиф, на 100-200 метра от началото в ляво има павилион за мекици, пирожки.
Пирожките от тези по соца ли са?
Цилиндрични, мазни и пълнени със сирене.

# 494
  • София
Имаше и с мармалад. Simple Smile Не всички бяха със сирене. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт