Къде в София - тема 4

• 56 619
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, къде мога да намеря коледни донъти. Преди време такива се предлагаха в Дънкин донътс, но те вече не работят в България.

# 466
  • София
Вижте Take a cake дали нямаха и донъти.

# 467
  • софия
Circles имат много вкусни донъти, но не знам дали ще правят коледни.

# 468
  • София
Търся нещо за зимна дреха - подплата... гледах поларите в Какаду на Сливница, но не ми допадна качеството а и нямаше по-тънък.
Има ли някъде кашмирена вълна, по-тънка, понеже имам една но е дебела за целта. Поне 30-40см ширина.

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 21:55 от Starrydream

# 469
  • над кукувичето гнездо
Ако работят в Тапетия на К. Величков и Т. Александров или в Мини макс. В Карпет макс правят ликвидационна разпрожба, но не е ясно какви наличности имат. Така поне беше август.

Иначе, в Бриколаж, Практикер и пр.

# 470
Здравейте,
къде мога да намеря разнообразие от стелки на Dr. Scholl's?

Търся от целите им стелки, в които има и гел, но и поддръжка за крака. Категорично не от малките им силиконови вариации, които се слагат под петата или под пръстите.

Най-голямата ми надежда - Ремедиум - изобщо не ги предлагат. Гугъл резултатите ми показват само лимитирани модели, които не ме устройват.

# 471
  • София
Здравейте,
къде мога да намеря разнообразие от стелки на Dr. Scholl's?

Търся от целите им стелки, в които има и гел, но и поддръжка за крака. Категорично не от малките им силиконови вариации, които се слагат под петата или под пръстите.

Най-голямата ми надежда - Ремедиум - изобщо не ги предлагат. Гугъл резултатите ми показват само лимитирани модели, които не ме устройват.

DM!

# 472
Последно имаше голям асортимент в Лили, конкретно това на Симеоновско шосе, но не знам дали е така във всеки магазин.

# 473
За много години !
Къде има месарница, в която продават прясно и хубаво месо ?

# 474
  • София
За коя част на София търсиш месарница?
Съседи са доволни от "При Кирето" - до метростанция Г.М.Димитров, срещу Раковата болница.
В Младост 1, на пазара все има опашки пред месарницата.
Но ако си на другия край на града - не знам.

# 475
Център, Красно село

# 476
  • София
Месарници Бозмов, имат сайт и адресите на всички месарници. Месо и шунки, салами, заготовки... само от там  пазарувам.

# 477
Кирето има магазин и на Христо Ботев до спирката на трамвая на пл. Македония

# 478
На Красно село има магазин за месо на Партньори - даже с/у тях има и магазин за карантии, пак техен.

# 479
Здравейте! ММ има имен ден скоро и искам да му купя дреха. Утре ще обикалям по центъра около Солунска, Графа, тоя район. Моля ви, дайте ми идеи за магазини, в които да намеря качествени мъжки пуловери и ризи. Сещам се само за Бенетон, който е на Витошка, ще проверя там.

Общи условия

Активация на акаунт