Къде в София - тема 4

• 56 611
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Ще излъжа за формата, не съм ги яла, имаше и мекици от различни видове брашна.

# 496
  • София
Момичета, къде мога да открия закусвалня, предлагаща мекици? Предпочитани райони са Красна поляна, Овча купел, Красно село, Сердика

"Мекица и кафе", слагат отгоре сладко или солено, различни видове. Но е на ул. Дедеагач, в Стрелбище.

# 497
"Мекица и кафе" имаше и на Графа, малко след "Св. Седмочисленици".

# 498
  • София
Има ги още, много са вкусни, но са ми малко скъпички, Фабрика Дъга също правят чудесни мекици и имат доставка.

# 499
  • София
Търся алтернатива за зимата (сухи дни), за пастили за смучене като тези Зил Плюс, - без лим. киселина, аск. киселина... прецакващи зъбите Без значение магазинът
Тези са доста добри /и силни/, дори с терапевтичен ефект, но цената им е минусът (към 11лв за 60 бр), а и не са за всекидневно ползване. Освен в един магазин в центъра - не съм ги виждал - но ми казаха че имало и в аптечната мрежа - виждали ли сте ги?
Скрит текст:

# 500
  • София
Къде в района на Красно село, Борово, Бъкстон има поправка на бижута? Имам едно сребърно синджирче, което се скъса. Предполагам, че ще ми вземат пари, колкото за едно ново, но да питам все пак.

# 501
Има в една от преките до базар Красно село, в непосредствена близост до бул. "Г. Делчев" - или е "Хубча", или тази, която е точно на излаза (не съм сигурна). Но информацията ми е поне от 2 години - дано и други се включат да потвърдят, че е още там. Беше нещо около 2 лв поправката.

# 502
  • София
Къде в реален магазин мога да купя типово и ръжено брашно?
Но да не е еко-био, обикновенно типово и ръжено брашно.
Гледах в Кауфланд, Фантастико и Лидл и не открих търсеното.

# 503
Магазин за ядки и зърнени храни, диабетични храни срещу Синагогата – ул. Екзарх Йосиф 19

Също и в Зоя, dm.

# 504
Къде в реален магазин мога да купя типово и ръжено брашно?
Но да не е еко-био, обикновенно типово и ръжено брашно.
Гледах в Кауфланд, Фантастико и Лидл и не открих търсеното.

ХИТ

# 505
  • София
Здравейте, има ли хотел на Летището, на пешеходно разстояние ? Ако няма такъв, бихте ли препоръчали фирма, която предлага опцията за предварителна поръчка на такси в точно определен част.

# 506
  • Пловдив
Здравейте!

Предстои ми пътуване до София и ще трябва да ползвам ГТ два дни насам - натам из града. Кое ми е най-изгодно като варианти при таксуване?
Мога ли да се таксувам с дебитна карта или трябва да си купя пластика на място?
Има ли вариант с еднодневна карта? А хартиените билети отпаднаха ли напълно или са вариант също?

Благодаря!

# 507
Най-лесно с дебитна карта.
Може и  билет от шофьор.
Еднодневната пак е със закупуване на пластика мисля.
С дебитната ако направите 3 пътувания ви таксуват деня като с еднодневна карта - няма да ви вземат повече пари.
Т.е. ако за 1 ден смените повече от 2-3 трансп. средства - това ще ви струва 4 лв. Маркирате картата на автоматите в превозното средство.

# 508
  • София
Здравейте, има ли хотел на Летището, на пешеходно разстояние ? Ако няма такъв, бихте ли препоръчали фирма, която предлага опцията за предварителна поръчка на такси в точно определен част.

Хотел Ибис. По-близо до летището не мисля, че има. https://ibis-sofia-airport.hotelmix.bg/#w

# 509
  • София
Лицензираната таксиметрова фирма за летището е ОК такси. Винаги има наредени отпред и няма смисъл от предварително поръчано.

Общи условия

Активация на акаунт