Промоции на книги - тема 12

• 51 894
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
И моите. 14 бр. - с наложен платеж, поръчани в полунощ.

# 631
  • София
Колибри са пуснали на 3 лв всичките си книги от 5 лв. Общо взето нищо интересно.

# 632
Да, за съжаление както очаквах.

Честит празник, дами, намирайте книгите, които ви носят радост на душата!

Надявам се Озон или Ориндж поне да дадат скоро някоя добра книжна (пък и не само) оферта.

# 633
Допълнителни -8% в Озон с код gift8 на вече намалени плодукти.

# 634
  • Бургас
Колибри са пуснали на 3 лв всичките си книги от 5 лв. Общо взето нищо интересно.

Тъкмо сега ги разглеждам. Някой дали ще препоръча нещо интересно.

# 635
  • София
От всички книги, които Колибри са пуснали на 3 лв, не искам нито една дори и гратис Laughing
Получих смс за поръчката ми от Сиела, трябва да дойде днес.

# 636
  • Бургас
Аз си харесах само книгата на Джордж Елиът.

# 637
Някъде сякаш срещах добри отзиви за книгата на Оливие Бурдо - „В очакване на Боджангълс“, но с доставката не си заслужава само нея да поръчам.
За Озон съм харесала книги, които изглежда са с преордър в момента, така че още не съм направила поръчка там. Но благодаря за споделения код за допълнителна отстъпка, ако се сетя за нещо намалено, заслужава си, а много ми харесват и мини пъзелите им от серията Black Sea (с които напр. може да се допълва поръчката, за да се хване БД).

# 638
  • в сърцето на един мъж...
И моята поръчка от сиела дойде

# 639
Поръчах нещо от Озон, дойде за един работен ден, имам подарък малък пъзел - хора с народни носии и разделител за книга със същата стилистика. Simple Smile
Днес и аз на мейл получих кода за намаление -8% 8ми март, но... карай да върви Wink

# 640
Те Озон предвидливо са махнали почти всички намаления, които стояха до вчера и сега тия 8% ще си останат за тях.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 21:08 от CoCo`Milk 🥥

# 641
Така и не успях да наглася поръчка с днешния код, но видях, че на Колибри в Озон правят оферта на някои книги, написани от жени, с 25% отстъпка, би следвало да добавя към тях и днешния код, но не съм пробвала, че сред тях нямаше книга, която да ме интресува сега. Не съм сравнявала същите на каква цена са на сайта на Колибри, но в Озон поне може да се хване над по-малка сума БД.
П.п. Coco`Milk, докато гледах разни комбинации тъкмо така ми изчезнаха изведнъж разни уж текущи намаления.

# 642
Да, нещо шмекеруват от Озон, вчера "Силата на кучето" беше - 15%, че искам да си я взема, днес не ми показва намаление.

# 643
Защо да шмекеруват? Беше обявено, че е до вчера промоцията покрай 3 март.

# 644
Честит празник!
От Colibri за 3 лв. мисля, че си струват и може би ще поръчам повечето:

В очакване на Боджангълс
Краят на самотата
Часовниците в стаята на мама
Сайлъс Марнър/ Повдигнатият воал
Но и аз
Сърце на вятъра
Но-Уи
Осемлистната роза
История на любовта