Августови бебета 2022

• 22 175
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Не е проблем, слагай всичко. Успех!

# 421
Здравейте, днес по мои изчисления  бях 6г.с+5 дни. Чухме и видяхме две сърчица. Леко се успокоих, защото нали имах въображаеми болки в гърдите и те изчезнаха, а съм без симптоми. Док. каза, че било рано за симптоми може би към 8-ма  седмица ще се появят, а може и да съм късметлийка и да нямам.
Виждам, че коментирате докторите в Пловдив. Виждала  съм в "Зачатие" да коментират докторите мъж  и жена семейство Даскалови като страхотни професионалисти.
Много посинявам от Оксапар  (турски Клексан ). Наистина ли само отляво и отдясно мога да си ги бия и то само до нивото на пъпа?
Всичко ми е синьо и нямам място Sad

# 422
  • Асеновград
HrisMartinova мисля че не е проблем, и аз си слагам сутрин и вечер и в дена на прегледа пак мисля да ползвам.

Joy Joy Бравооо много се радвам! Честито за двете сърчица! За Даскалови и аз съм чувала добри отзиви, също много хвалят Амалиеви, три от бившите ми колежки са раждали при тях и бяха много доволни, те си имат частен кабинет.

Medelin13 за болничния има още една комисия след тези 180 дни, първо имаш 2 седмици от личния лекар, нали имаш и 45 дневен преди термин и 180 дни от комисия, и това което остава се покрива от другата комисия ама те като те видят в 9-тия месец с корема няма как да ти откажат. Поне по спомен като са го обсъждали в счетоводната тема така беше, и сестрата на мъжа ми ми каза, тъй като и тя от началото почти е била в болничен заради близначките. Макар че може и до 3-тия месец да е ходила на работа, ти сега ако излезеш няма май да остане много за покриване то вече два месеца са минали, мисля че ще ти стигнат тези 180 дни. Ако бъркам някой да ме поправи за болничния.

# 423
HrisMartinova мисля че не е проблем, и аз си слагам сутрин и вечер и в дена на прегледа пак мисля да ползвам.

Joy Joy Бравооо много се радвам! Честито за двете сърчица! За Даскалови и аз съм чувала добри отзиви, също много хвалят Амалиеви, три от бившите ми колежки са раждали при тях и бяха много доволни, те си имат частен кабинет.

Medelin13 за болничния има още една комисия след тези 180 дни, първо имаш 2 седмици от личния лекар, нали имаш и 45 дневен преди термин и 180 дни от комисия, и това което остава се покрива от другата комисия ама те като те видят в 9-тия месец с корема няма как да ти откажат. Поне по спомен като са го обсъждали в счетоводната тема така беше, и сестрата на мъжа ми ми каза, тъй като и тя от началото почти е била в болничен заради близначките. Макар че може и до 3-тия месец да е ходила на работа, ти сега ако излезеш няма май да остане много за покриване то вече два месеца са минали, мисля че ще ти стигнат тези 180 дни. Ако бъркам някой да ме поправи за болничния.

Благодаря за отг Simple Smile сега като ги сметнах, наистина ще ми стигнат тия 180, ако 45 не влизат в тях. Само дано всичко е наред 🍀

# 424
  • Пловдив
Здравейте.Минах прегледа.По нейни сметки съм в 6 с.Всичко е нормално,иска пак да ида след две седмици.Не се чу сърце,но тя ми го показа.Сега се притесних.Чудя се дали да не ида при друг.

# 425
Здравейте.Минах прегледа.По нейни сметки съм в 6 с.Всичко е нормално,иска пак да ида след две седмици.Не се чу сърце,но тя ми го показа.Сега се притесних.Чудя се дали да не ида при друг.
Не се филмирай, всичко ще е наред. Не е хубаво толкова често да те бърникат а и ултразвука не бил особено безвреден за бебето. Аз бих те посъветвала да проявиш още седмица търпение. Знам, че е трудно и искаме да знаем, че всичко е наред, но истината е че винаги ще се притесняваме. Дали е в матката, дали има ембрион, дали бие сърцето, дали няма увреждане...ужасно е, но няма как. Ще се справим😉

# 426
  • Пловдив
Не се филмирай, всичко ще е наред. Не е хубаво толкова често да те бърникат а и ултразвука не бил особено безвреден за бебето. Аз бих те посъветвала да проявиш още седмица търпение. Знам, че е трудно и искаме да знаем, че всичко е наред, но истината е че винаги ще се притесняваме. Дали е в матката, дали има ембрион, дали бие сърцето, дали няма увреждане...ужасно е, но няма как. Ще се справим😉
Тя ме гледа на коремен ехограф ,но видяхме тупкащо сърце.Знам,че трябва да съм спокойна ,💖❤

# 427
Аз по моя календар, миналата седмица на прегледа, бях 5+5 г.с. и не се видя нищо освен плоден сак, но лекарят ми беше абсолютно категоричен, че няма как да се види друго толкова рано, да ви кажа и аз се притеснявам доста. Като гледам, повечето вече сте видяли ембриончета. Според вас да се притеснявам ли?

# 428
  • Пловдив
Мони, аз съм на същата "гара".По цикъл се падах в понеделник 5+4 и се видя само плоден сак.В петък пак ще ходя, но каза че и в петък е рано.Той го няма де.Ходих на друго място посочено от него.Разчитам, на това че каза че е рано и другата седмица ще се види.Дано не е кухо яйце, че ще ми е второ, а това не е никак случайно...

# 429
Мони, аз съм на същата "гара".По цикъл се падах в понеделник 5+4 и се видя само плоден сак.В петък пак ще ходя, но каза че и в петък е рано.Той го няма де.Ходих на друго място посочено от него.Разчитам, на това че каза че е рано и другата седмица ще се види.Дано не е кухо яйце, че ще ми е второ, а това не е никак случайно...

Ето я моята снимка, не е като да не се вижда нищо вътре, но ембронче няма..

# 430
  • Пловдив

И моята така 🤔 Оф, не знам.Дано наистина е рано.Все пак на 24.11 трансфер, на 13.12 какво да се види.. 🥴

# 431
Момичета , не се притеснявайте. Не си гледайте календарите в приложенията, има огромно разминаване от тях, няма как приложението да знае кога е била овулацията ви . Аз бях така с първата бременност с доста късна овулация а лекарите ме побъркваха, че нещо изостава , съответно и термина ми беше според последния цикъл и от там ми дойде седмица преносване, което не е било никакво преносване… Не се ръководете по ориентировачни дати. Сега съм с по- ранна овулация и за това толкова рано видях двете чертички и силно покачване на хормона, според стойностите на който вече съм в 4-5 седмица, а според приложението днес трябваше да ми дойде.

# 432
Ами права си, но все пак цикълът ми е 31 дни, винаги е бил така, може би веднъж в годината да има отклонение и едва ли ще е точно сега.

# 433
Именно, а гестационните седмици се засичат на цикъл от 28 дни.

# 434
Момичета, не се притеснявайте!
Не е само при вас така, моето сакчке изглежда на 100% като вашето. 6с+0дни.

Аз се опитвам да съм  положително настроена след вчерашния преглед. Каквото има да става, ще стане, след една седмица вече ще е ясно! С негативни мисли и притеснения не си помагаме а и нищо не можем да променим! Горе главата и другата седмица и ние ще се отчетем с ембриончета.

Вие засичали ли сте овулация в предходния цикъл?

Общи условия

Активация на акаунт