Августови бебета 2022

• 22 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Неизвестна, за връзка с бебето ми е много рано още. То още не знам дали има бебе... Миналия път се видя само плоден сак... Може би ще се поуспокоя едва след третия месец. Не че след това не може да стане нещо лошо, но първият триместър нали е най-рисков, още съм на тръни. Като чета колко момичета имат мисед в 11 г.с... Освен това и аз имам една бременност, която прекъсна в 5 г.с.

# 556
Нямам други деца.
Мои приятелки казват, че любовта и привързаността идват с общуването с детето.
За сега само се моля да  им е добре при мен и да си седят на топличко колкото им е нужно за да се развият като здрави дечица.

# 557
Здравейте, момичета, включвам се плахо към вас. Имам детенце на 4ри годинки, на 31г. съм, втора бременност ми е това, последна М на 13.11, закъснение 6 дни. Имах зацапване, което е силно казано кафяво, по скоро бежаво, но ту го има, ту не. Днес минах първи преглед, имаме сак в матката, за сърдечна дейност е рано, но си имам и киста в левия яйчник, което повече ме притесни. Лекаря каза, че може да е от бременностга, преди 2 месеца я нямаше, понеже правих преглед, преди да започнем опитите, изписа ми Дуфастон, за да спрем растежа й и витамини, на 26ти ще ида пак, за да опитаме да чуем сърчице. Очаквах да се успокоя след прегледа, а аз се напрегнах повече и този път няма да чета в интернет. Успех на всички и август с бебечета. ❤

# 558
Kremsi знам че е много опасно летене със самолет в първите месеци,даже моят доктор ми забранява.
Неизвестна 16 аз имам дъщеря на 8г вначалото докато да видя теста,бях притеснена,мислех че не е момента,обаче след като му чух сърчицето,треперя да е всичко наред и да гушкам здраво бебче.
Охх момичета с това гдене какво да се прави,много е зле положението,моля се скоро да свърши,нищо не ми се яде вече.

# 559
Милото, ако всичко е на ред с мойто бебче, дай Боже, разликата с първото ми дете ще им е 16 години 😊

# 560
Аз имам син, който скоро ще стане на 5г. Много е свикнал с мен, не знам как ще свикне, че цялото внимание няма да е към него. Аз още не мога да се зарадвам от притеснение дали вс този път ще е ок, може би след 4я месец.

# 561
Аз имам син почти на 8 години. Страшно много иска братче или сестричка и беше двигателната сила да се решим с баща му. Все още не сме му казали новината, но определено сме намислили той да разбере първи и сам да съобщи на близките ни. Дано всичко е наред 😊

# 562
Нашето момиченце става на 7г. този месец. Ще имат 7,5г. разлика, че и малко отгоре.
Аз също бях с първата бременност по- развълнувана. Сега знам вече какво ме чака,но пък една приятелка ме окуражи,че не само негативни,но и положителни неща има с две деца. Тя има син на 8г и две близначета момченца на 3г. Та щом тя се справя...

# 563
  • София
Здрасти,
Не знам откъде да почна, но ако не го кажа някъде, ще се побъркам. Почнахме да правим опит за второ сравнително скоро. С първата бременност имах болки 3-4 дена преди очакваната дата за цикъл, сега пак нещо такова се случи. Боли ли ме, няма ли кървене, втасала е работата. Трябваше в петък да ми дойде, цикълът ми е точен 26-7 дена и явно съм с ранна овулация, че да усещам нещо 3-4 дена преди датата. И два положителни теста правих, ама още не вярвам, дет се вика. Сряда ще ходя да ми кажат дали е на правилното място. Калкулаторите дават 28.8.22 за предполагаем термин. Баткото става на 4 на 21.1. Всички сме болни вкъщи, той беше най-зле, някакъв градински вирус, лепнат за мен и още не мога да се порадвам ли, да се плаша ли. Да не говорим, че преди 9 дена бяха при моята АГ за микробиология и цито. Направи ми ехограф и каза, че яйчникът ми тоя месец две яйца отделил… Веднъж на 100 се случвало… И познайте как съм сега… Таа да видим, докато не видя какво сме сготвили Simple Smile не искам и на никой в обкръжението да казвам, но откачам. Аа да Simple Smile на 34 съм (все още Grinning ) и живея и работя в София.

# 564
Здравейте на всички, тази вечер съм изпаднала в дълбоки мисли и една от тях е свързана с фризьор.. Чувала съм разни неща, че не е хубаво да се подстригва бременна жена, боядисва и т.н.Та какво мислите за тези процедури, затъжила
 съм се, защото имам спешна нужда от боядисване и освежаване на нещото на главата ми, таа какво мислите вие?
На маникюр ходих вече, имах разлика в усещането парише ми на ноктитедокато ми пилиха лака, което е странно до сега не ми се е случвало. И мисля да не спирам с ноктите, или не е полезно..

# 565
Здравейте на всички, тази вечер съм изпаднала в дълбоки мисли и една от тях е свързана с фризьор.. Чувала съм разни неща, че не е хубаво да се подстригва бременна жена, боядисва и т.н.Та какво мислите за тези процедури, затъжила
 съм се, защото имам спешна нужда от боядисване и освежаване на нещото на главата ми, таа какво мислите вие?
На маникюр ходих вече, имах разлика в усещането парише ми на ноктитедокато ми пилиха лака, което е странно до сега не ми се е случвало. И мисля да не спирам с ноктите, или не е полезно..

С първата бременост съм ходила постоянно на фризьор,подстригване и боядисване(всеки месец боядисване) и нищо му няма на детето. Според мен това че сме бременни не ни прави болни,една жена трябва да се поддържа. За мен лично е въпрос на избор,но ми е странно примерно да съм руса и да имам три пръста корен. Ако при мен всичко върви наред няма да спра посещенията при фризьор и сега ☺

# 566
Аз единствено мисля да мина на безамонячна боя, имам бели коси и не си представям вариант без боядисване. На маникюр също ходя. Според мен за фризьора единственото логично би било евентуално вредно действия на амонячни бои, подстригването смятам за суеверие.

# 567
  • София
Не ходя на маникюр. С предната бременност не се подстригвах, защото прекалено много слушах други хора. Ще си се подстригвам сега, същото е и боята. Ще мина на безамонячна.

# 568
И аз утре отивам на фризьор, да ми олекне. Влиза ми в очите и е безформена. Боите ще гледам да понамаля, но аз и не съм с фрапиращи цветове - слагам близки до естествения ми цвят, за покритие на някой друг бял косъм. Със сигурност ако е боя, ще е безамонячна. Другия вариант е да мина на хубава и изчистена къна. Спряла съм се на Cultivators, ще проуча, но мисля, че би трябвало да е ОК.
Не ходя на маникюр, дори вече рядко се лакирам. Покрай всичките трансфери намалих всякакви химии.

# 569
  • Пловдив
Ходех си на маникюр,боядисвах се,аз рядко се подстригвам.Сега пак ще си продължа да си ходя.

Общи условия

Активация на акаунт