Кауфланд - тема 52

• 57 071
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
  • shumen
Долче,пипнах ги сухите пасти и ми се видяха сухи.Затова не ми харесаха и не взех.

# 61
  • София
Отбих се в Кауфланд за бърз пазар. Много съм доволна, че любимият ми хляб със семена тази седмица е на промоционална цена 1.59лв. И шоколада Ion също. Взех с лешници.
На излизане участвах в една томбола на някаква фирма и спечелих дамски парфюм. Мирише хубаво и е траен.

Скрит текст:

# 62
Идвам да похваля влагоабсорбиращите торбички (за които писах преди около 2 седмици). Сложихме на 20-ти  в една стая с петна от мухъл и изчезнаха 5-6 дни по-късно. Другото петно, което беше на много недостъпно място и доста по-тъмно, е изсветляло значително и е с 50% по-малък размер (май и то ще изчезне). Естествено, ще обработим стените и с някакъв препарат, но все още издирвам такъв без белина...🤔 Трудна задача се оказа това...

# 63
  • СОФИЯ
Може ли линк или снимка на тези торбички.

# 64
Торбичката е в кутията, на дъното е събраната вода:
Скрит текст:

# 65
  • СОФИЯ
Не, как изглежда като артикул в магазина. На руло ли са напр. И къде стоят. Как да ги разпозная.

# 66
Taка изглеждат опаковките на торбичките-пълнители, но едва ли са останали...

# 67
Аз не съм купувал от Кауфланд и не мога да ги сравня, но съм вземала от Джъмбо и са добри.

# 68
  • оттам, откъдето започва България
dolce miele, радвам се, че си доволна. Simple Smile

rebus99, от Джъмбо също съм вземала, но ми е далеко и затова сега ги заредих от Кауфланд.

# 69
  • София
Отзиви за хлебопекарната в Кауфланд за 99.99лв? Днес ми направи впечатление, че само една беше купена. Може предните дни да са купени повече, но днес само една
Добра ли е, заслужава ли си да се купи?!

# 70
Не винаги може да се прецени по търсенето. В двата филиала, в които ходих, никой не поглеждаше кутиите и торбичките влагоабсорбатори и залежаваха. Не знам след края на седмичната промоция каква им е съдбата и дали ги прибират. САННЯ, може да си провериш.

# 71
Може ли снимка на пълнителите за влагоабсорбатор от Джъмбо? Цена, грамаж?
Соул, не преценявам по търсенето. А по предлагането. При нас явно ВИНАГИ зареждат по няколко бройки и такова залежаване на влагоабсорбаторите с торбички няма...Даже преди не можех да се добера до тях...но е така и с други стоки. Този път бяха заредени от предишната вечер и така се доредих. Смешно малко място бяха оставили за тях. Иначе да, ако не знаеш какво търсиш, не са особено забележими и може и да залежат, ако има заредени достатъчни количества...🙂

# 72
  • оттам, откъдето започва България
dolce miele,
Скрит текст:
от Джъмбо лично аз пълнители не помня да съм купувала.
Джъмбо имаха (скоро не съм ходила) много видове влагоуловители на ниски цени, така че не ми се налагаше да купувам пълнители, а направо купувах влагоуловител с по 2 пълнителя.
Реших да потърся, след като ти ме попита и намирам този влагоуловител, който съм ползвала преди, но цената със сигурност не е толкова висока. В Джъмбо бяха на най-ниски цени.
Ето, това е:   http://jumbo-online.bg/vlagouloviteli/8999-Vlagoabsorbato … html   
Просто не знам какво се случва с цените. Thinking

# 73
Благодаря! Е, ако са 2х400 грама, цената не е толкова зле. Кауфландският влагоабсорбатор беше кутия+ 2 броя пълнители по 450 гр всеки или 3 броя пълнители за 5,99 лв.

# 74
Аз само от Джъмбо си купува. Ама 3 бр сини...ама на каква цена не помня. Не повече от 7 лв.

Общи условия

Активация на акаунт