Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Обикновен или разтворим аспирин.

# 271
Здравейте, искам само да споделя, че в DM освен WNW, има и цял щендер с палитри на BH Cosmetics. Изненадах се много приятно. Купих хайлайтър на WNW, както и една сянка на Catrice, която отдавна чаках да внесат. Доволна съм, много Relieved

Може ли да снимаш сянката на Катрис? Благодаря предварително!
Здравей, чак сега видях въпроса и снимах сенките. В интерес на истината отидох за зелената, но взех и розовата.
Не можах да уловя добре цвета на суоч, но в интернет има добри снимки. Зелената е със златисто-жълти частици. Другата е по-скоро пепел от рози със сребристи частици. Доста пигментирани са на живо.

Скрит текст:

# 272
На моя клепач са нетрайни.Но цветовете са супер ,бляскави и наистина пигментирани.

# 273
Bobchita, аз съм винаги с основа, много ми е мазен клепача. Явно затова са добре при мен Simple Smile

# 274
  • Стара Загора
Ново Лили в Стара Загора на мястото на Техномаркет до голямата Била. Разделено е помещението и до него има Пепко. Прикачвам нови за мен продукти и малко от магазина. По-просторен е и има голям рафт с Yves Rocher. От декоративната козметика не видях L'oreal, Max Factor, NYX и Flormar.

Много се радвам, че има тестери на новите натурални парфюми Colabo. В другите 2 Лилита нямат, та сега пробвах на кожа три от пет и са чудесни! И този месец са намалени на 24 лв.

Скрит текст:

# 275

Обикновен, не разтворим.

# 276
В първата поръчка имах каталог и мостри,  втората още я няма.
За маската сега ползвам този аспирин
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 16:26 от Poppyflower

# 277

Обикновен, не разтворим.
Дала съм отговор, а не задавам въпрос.
Маските за лице ги правя и с двата вида аспирин.

# 278
Благодаря момичета 😀 Само съм слушала за тези маски, сега идва ред да ги пробвам 🤗

# 279
Аз бях късметлийка да си получа поръчката от Лили скорострелно, 80лв беше стойността, но нямах никакви мостри вътре. Стиснати са си Simple Smile

# 280
Едната ми поръчка беше за 88,другата за 40 и в двете имаше мостри и брошури.

# 281
Поръчките ми бяха 200 лв обща стойност, един каталог (първата), без мостри. Номерата бяха  с 50, дойдоха миналата седмица, но аз не съм поръчвала особено популярни неща и вероятно не са били от липсващите. Доволна съм, нямам забележки.

# 282
От моята поръчка няма и помен основно козметични продукти за 40лв...

# 283
Здравейте, намаленията от Адвент календара на Лили дрогерия само за конкретен продукт ли се отнасят или за целия посочен бранд?

# 284
  • Варна
Само за конкретен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт