🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 104
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 270
Голяма хубавица е Теда, няма що. Сбръчкана, като стафида, по-възрастните от нея изглеждат по-добре. Красив - грозен, това си е субективно усещане, моето схващане за човек се променя според поведението му. Той и Пацата го раздава хубавец, обаче пипето му никакво го няма. Аз такъв мъж не поглеждам. Това няма значение, не са на ревю, други качества трябва да демонстрират и в това най-добре се справят Живка и, колкото и да не ми се иска, не мога да кажа на черното - бяло, Мартина. Играят си играта, своята, от ден едно и до сега. От останалите току някой се събуди, че другите го будалкат. И от мъжете Георги. Моите уважения към Стефан, интелигентен човек, надскочил дребнавите човешки недостатъци, но му липсва мааалко твърдост и мъжество. Вчера добре нареди всичко, хубаво каза на Ваня да не влиза в тона на Киро, ама на Киро защо нищо не каза? Вярно “убий простака с мълчание”, но можеше поне коментар да направи. В същото време само той отиде лично да им каже, че така не се прави първата вечер, когато плюха Ваня. Никой друг от мъжете. Но, видя, че толкова ниско не може да слезе и ги заряза. И все пак, една идея повече твърдост не му е излишна.
Коцьо е оцветил гащите в кафяво май. Вече му е ясно, че дойде момента да го жертват за себе си “силните”. Много е смешен и жалък.

# 271
От цялата работа Кирил май най-много пострада - имиджа му е отрицателен. То е ясно че и наградата няма да вземе, според мен се прецака с влизането във Фермата. Ванчето ще й потръгне бизнеса, но забелязвам, че вече не толкова позитивна, много хейт се изсипа срещу нея. Дори и да не работи, не е единствена като гледам - Кръстникът (Марта) по цяла ден се спотайва и лежи. Киро просто съсипа цялото предаване, заедно с онзи смешник Ивайло , без тях щеше да е много по- приятно за гледане! Жалко!

# 272
  • София
Аз пък вече не искам никой да коригира Киро. Нека се олее! Не искам да се сниши до финала и хората да забравят какво прасе е! И ако случайно попадне във финала, зрителите да го накажат с отрицателен вот! Тогава ще го заболи повече.
На Киро хич не му пука какво ще му каже Стефан или някой друг. Никой не е достоен в неговите очи. Така че не виждам смисъл някой да се хаби да се занимава с него. Ако си спомняте, Стефан се опита да му каже някои неща, но явно без резултат. Нека да продължава да потъва в собственото си блато!

# 273
Аз така и не разбрах как настина стана такъв фактор
Нито веднъж не дадоха и не показаха с какво го спечели!Да шушукаше ,после като мишка гледаше от страни  какво се случва и си траеше.Никога не показа характер и позиция.
Не успях да разбера как ги спечели и какво я направи лидер на групата

# 274
Не знам кой от тях какви доходи има, но на Кирил останах с впечатление, че парите наистина му трябват. Не че не са му излишни 100 000 лв, а направо си му трябват. Ужасно се прецака, а се вижда, че към момента, който излъчват още не се е усетил колко зле се поставя. Моето обяснение е, че той в живота не получава достатъчно критика или я игнорира. В началото и за Георги така мислех, но той се коригира и се адаптира, докато Кирил дерайлира. Живка също се поправи след сриването на Георги и като я натисна Мартина за без банския. Извъртя се пак, че всичко е стратегия, но реално не повтори грешка. Кирил сигурно чак навън е видял в какви Л.йна е затънал, но се съмнявам, че ще си признае вината.

# 275
Добро утро на всички. Гледам Андрей по БТВ в Преди обед и останах шокирана от малумнито му мислене.
Десислава го пита мн политкоректно относно сцените разиграли се между Ваня, Киро и Иво и отговора на Андрей че видиш ли българите сме много честни, леко невъзпитани и емоционални хора и заради това така се получило от страна на Киро и Ивайло. С впечатлението което останах той не вижда нищо неправилно и лошо в поведението на тези двама примати. Знаете ли преди 8 години напуснах България и живея в страна където такова поведение не се толерира и подобно нещо не можеш да видиш по телевизията а кому ли в праймтайма. Работя и с малтретирани мъже и жени и мога да ви кажа, че тези двамата К и И имат доста от признаците на мъже които малтретират.

Фермата от седмици не я гледам само вас чета и ми е достатъчно

# 276
  • София
Видях го Андрей при Деси и превключих на друга програма. Сега гледам предаване за ремонти и дизайн.

# 277
Че то в сайта им в прав текст е написано, че Ваня “напълно сама си превърнала живота в ад”. От това по-ясно накъде!
Отделно Иван в интервю при Тото разправяше за един друг формат как нагласили да отпадне участник без да нарушат правилата за отпадане, а само сменили вотът да е отрицателен. Също отрече, че имат принос за психическия срив на въпросния участник, а имаха и то много голям. За Васа Ганчева да не почвам, че то е срамно просто. И за личния им живот. Да кажем, че тримцата с Ники Николов не са ми морален стожер. Просто държат правата за формати и си ги правят по вкуса. Ако имаше по-качествена конкуренция, но то за съжаление няма, щяха да си вдигнат летвата.

# 278
Аз съм виждала в италианския Биг Брадър да гонят и за по-малко. Имаше една ситуация, където имаше участник, който се е борил с биполярност, ако не се лъжа и една от участничките си позволи да го нарече нещо от сорта на шизофреник и я накараха да си събере багажа. Общо взето и там стават диви скандали и излагации , но определено има линия на много лични обиди, която не се прекрачва, а Италия дори не е някоя супер политически коректна държава даже.

# 279
И аз го гледах, но по скоро си мисля и се надявам да е продуцентски трик за генериране на смс-и на финала. Не вярвам да има нормален човек, който да оправдава подобно поведение.

# 280
По темата "Ивайло" да питам - жена му наистина ли беше писала, че се възхищава на малко от качествата му? В смисъл, не е като Ивайло да показа пълен чувал с качества, особено такива, които човек да оценява и след държанието му, но това жена ти да го напише в ефир, ми е малко прекалено. Особено когато наричаш въпросната "богиня". Thinking

Да, каза го. И аз се позачудих, но предвид капацитета на възлюбения й, реших, че явно и тя няма да е някой нобелов лауреат. Grinning

Хахахаха.. Мерси! Стори ми се, че чух добре, но не намерих никаква логика. Grinning

Беше написала" това е едно от малкото качества, на които се възхищавам в теб" или нещо от сорта, и на мен ми стана чудно Simple Smile

# 281
Аз пък вече не искам никой да коригира Киро. Нека се олее! Не искам да се сниши до финала и хората да забравят какво прасе е! И ако случайно попадне във финала, зрителите да го накажат с отрицателен вот! Тогава ще го заболи повече.
На Киро хич не му пука какво ще му каже Стефан или някой друг. Никой не е достоен в неговите очи. Така че не виждам смисъл някой да се хаби да се занимава с него. Ако си спомняте, Стефан се опита да му каже някои неща, но явно без резултат. Нека да продължава да потъва в собственото си блато!
Ама то вече няма и кой да го коригира, защото времето за "любов" и подкрепа свърши. Но тъй като е мишка и той, вече изразява негативното си мнение пред камерата, хахах. Ивайло е навън, няма друг, с когото да се надъхват взаимно. Сал на една Ваня ще се репчи, защото тя не е достоен опонент за неговите грубости. Жалка история и много жалък човек. Непрекъснато иска да става фермер, трета седмица поред, а когато се изложи с евтиния си цирк и нареди уж приятеля си за ратай, защо не пожела да е на негово място в обора, да отиде на дуел и да се пробва отново да е фермер. Защото не му стиска, защото и храна не може да докара, понеже му куца елементарната обща култура и алманах, който не отвори да прочете и научи нещо.

# 282
  • София
Много ми е интересна играта на Живка, ето това е един човек, който мисли и знае, че това е една игра. Всеки път ми любопитно със смяната на правилата как ще се нагоди.

За мен тя искрено харесва Лора, няколко пъти преди каза, че разговорите с нея са ѝ много приятни и с удоволствие работи с нея. От гледна точка на това с излизането, то не остана време. Вече от приятелска гледна точка ѝ е все едно дали някой ще остане още 5 дни. Мисли си за играта и кое ще ѝ е изгодно. Това е и рационалното мислене.

# 283
Любо как оплакваше Ивайло пред Кирил и Мартина, че си е отишъл заради глупостта на Коцето. Аз ли бъркам, ама другия застрашен беше баш Кирил, пак от техните. Значи той по- не му е мил

# 284
Че то в сайта им в прав текст е написано, че Ваня “напълно сама си превърнала живота в ад”. От това по-ясно накъде!
Отделно Иван в интервю при Тото разправяше за един друг формат как нагласили да отпадне участник без да нарушат правилата за отпадане, а само сменили вотът да е отрицателен. Също отрече, че имат принос за психическия срив на въпросния участник, а имаха и то много голям. За Васа Ганчева да не почвам, че то е срамно просто. И за личния им живот. Да кажем, че тримцата с Ники Николов не са ми морален стожер. Просто държат правата за формати и си ги правят по вкуса. Ако имаше по-качествена конкуренция, но то за съжаление няма, щяха да си вдигнат летвата.
Ох много интересно ми стана, уж и аз гледах Иван при Тото, ама не съм чула нещо такова. За кой участник мислиш, че са го направили и Иван каза ли директно за кой е ?

Общи условия

Активация на акаунт