🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 105
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 285
Че то в сайта им в прав текст е написано, че Ваня “напълно сама си превърнала живота в ад”. От това по-ясно накъде!
Отделно Иван в интервю при Тото разправяше за един друг формат как нагласили да отпадне участник без да нарушат правилата за отпадане, а само сменили вотът да е отрицателен. Също отрече, че имат принос за психическия срив на въпросния участник, а имаха и то много голям. За Васа Ганчева да не почвам, че то е срамно просто. И за личния им живот. Да кажем, че тримцата с Ники Николов не са ми морален стожер. Просто държат правата за формати и си ги правят по вкуса. Ако имаше по-качествена конкуренция, но то за съжаление няма, щяха да си вдигнат летвата.
Ох много интересно ми стана, уж и аз гледах Иван при Тото, ама не съм чула нещо такова. За кой участник мислиш, че са го направили и Иван каза ли директно за кой е ?

Да, за Иван Ангелов от мюзик айдъл.
Аз и за двоен стандарт по темата насилие срещу жени също съм ги хващала в Къртицата 1.
Пакетира се като дебат дали Ваня сама си е виновна, вместо да се реагира недвусмислено. Все едно да се спори агресивна ли била Мара с ножа срещу Поли или Поли нямала чувство за хумор.

# 286
Мара с ножа въобще не беше отчетена от продукцията като нещо нередно, иначе едни бележки за криви палчета 5 дена се обсъждат като нарушени правила.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 12:25 от Нина*

# 287
Че то в сайта им в прав текст е написано, че Ваня “напълно сама си превърнала живота в ад”. От това по-ясно накъде!
Отделно Иван в интервю при Тото разправяше за един друг формат как нагласили да отпадне участник без да нарушат правилата за отпадане, а само сменили вотът да е отрицателен. Също отрече, че имат принос за психическия срив на въпросния участник, а имаха и то много голям. За Васа Ганчева да не почвам, че то е срамно просто. И за личния им живот. Да кажем, че тримцата с Ники Николов не са ми морален стожер. Просто държат правата за формати и си ги правят по вкуса. Ако имаше по-качествена конкуренция, но то за съжаление няма, щяха да си вдигнат летвата.
Ох много интересно ми стана, уж и аз гледах Иван при Тото, ама не съм чула нещо такова. За кой участник мислиш, че са го направили и Иван каза ли директно за кой е ?
Да да, сетих се. Ама каза, че Иван тръгнал по кофти път и сам си развалил репутацията, което само те си знаят дали е така.
Да, за Иван Ангелов от мюзик айдъл.
Аз и за двоен стандарт по темата насилие срещу жени също съм ги хващала в Къртицата 1.
Пакетира се като дебат дали Ваня сама си е виновна, вместо да се реагира недвусмислено. Все едно да се спори агресивна ли била Мара с ножа срещу Поли или Поли нямала чувство за хумор.

# 288
Не точно сам. Отделяха му екранно време като на звезда за сметка на останалите участници, изобщо го допуснаха до участие вместо да го върнат на последния кръг и да му кажат, ако иска да се върне догодина с приемливо поведение. Алкохол в литри му осигуряваха в хотела.
На Сия колко време отделиха и в началото също на Коцето, в това време Мартина си построила фамилна ферма във Фермата без да видим нищо.
Иначе сега като смениха правилата и играта става интересна, темата за поведението срещу Ваня ще заглъхне като всяко чудо за три дни.

# 289
Бях го забравила този Иван Ангелов, беше голям талант. Какво ли се е случило с него, не съм чувала нищичко оттогава. И на мен двамата пакостници ИиА не са ми морален стожер, ама никак. И винаги ги подозирам в манипулации, защото реалното им мислене е далече от възвишените каузи и идеи, които застъпват. За алманаха и старите традиции, които се съживяват във Фермата, е плюс голям, но два месеца ми боде очите това, че в предаване за българщината чужда верига като Лидъл изхранва фермерските гърла. Ами ударете рамо на български вериги и то не от големите, има по-малки. Или пък осигурете направо от производители, направете им реклама......ама печалбата няма да излезе сигур.
А за Ванчето манипулациите си вървят с пълна сила от продукцията. Гласът зад кадър мазничко натъртва, когато трябва. Миналата седмица внушаваше как фермерството на Ваня се проваля, вчера друга песен запя - Ваня излязла победител в схватката с насилниците. Ваня нито си е провалила фермерството, нито е победител. Да, засили Ивайло към ратайството, но Стефан го изпрати вкъщи, а Коцето помогна да е дуелист. Та едни такива внушения и полуистини се пробутват постоянно от страна на продукцията.

# 290
Техните "послания", на И&А са като 25-тия кадър и незабелязано накланят мнението на по-голяма част от хората. А който го вижда и не се люшка в посоката от общи впечатления, често остава нечут и неразбран. Но и доста хора не са слепи и виждат... Тези двамата са абсолютно безчестни и като хора в личните си животи - примери да искаш, и като телевизионери най-вече, което пък е очеизвадно. Но такава употреба на хората за лична изгода, без оглед на това, че сривайки един човек за целите на един скапан рейтинг, може да съсипеш живота му, за мен е непоносима. Затова ви чета, казвам си мнението от време на време, но техни творби няма да погледна! Това е извън моралните ми норми. Дано повече хора го осъзнаят това!

# 291
  • София
Разбира се, че гласът зад кадър манипулира. Дори тук в темата масово се говори, че фермерството на Ваня било провал. А реално каквото зависеше от нея се случи - взе два щайги, което 90% от другите не го направиха, изхвърча точно този, който тя искаше. Задачи тази година няма. Ако това не е успешно фермерство, здраве му кажи Wink

# 292
  • Sofia
Неуспешно е по отношение на атмосферата  вътре. Напрежението между трима ескалира до тотално разделение и изолация за нея, заради отчаяните и ходове.

# 293
  • София
А какво трябваше да аправи? Да им каже на двамата олигофрени, че е тъпа патка (използвам техни думи) и да им даде фермерство за да е спокойна обстановката? Айде по-сериозно...

# 294
За мен Кирил е типичният неудачник, който се е запътил към статус на квартален алкохолик. Вечно е недоволен, все някой друг му е крив, той най-много ги разбира нещата и ако му дадат власт всичко ще е песен. Как пък някакъв си милионер бизнесмен ще разбира повече от него от управление на хора и процеси. Личи си, че няма никакво уважение към йерархията и егото му пречи да вижда по-далече от носа си.

Към Стефан съм с много смесени чувства, хем му се възхищавам за това, което е постигнал и за скромността, хем сякаш не мога да го харесам напълно, защото иска да се хареса на всички.

За мен Живка е абсолютен фаворит, изигра си играта брилянтно и много силно се надявам да стигне до финал.

Относно всички останали, много бързо паднаха маските на приятелството като започнаха извънредните дуели и стана ясно кой какъв е и за какво се бори.

# 295
  • Sofia
А какво трябваше да аправи? Да им каже на двамата олигофрени, че е тъпа патка (използвам техни думи) и да им даде фермерство за да е спокойна обстановката? Айде по-сериозно...

Различни реакции и решения водят до различни резултати. Не мисля , че този, който формулирахте би помогнал.

# 296
Неуспешно е по отношение на атмосферата  вътре. Напрежението между трима ескалира до тотално разделение и изолация за нея, заради отчаяните и ходове.
Всичко започна от двамата идиоти. Кой би се справил на мястото на Ваня, ако от самото начало двама го саботират и обиждат? Снощи например когато Киро я нарече "патка", тези около Ваня я посъветваха да си мълчи, защото е най-лесно, да накараш жертвата да си трае, за да не се създава напрежение край теб.

# 297
Неуспешно е по отношение на атмосферата  вътре. Напрежението между трима ескалира до тотално разделение и изолация за нея, заради отчаяните и ходове.
Да, ама продукцията се погрижи отлично за това. И със спомоществователството на гласчето зад кадър изрисуваха картината, каквато я искаха. В действителност двама човека се разправяха с една жена грозно и в продължение на дни. И никой не направи дори малко усилие да ги възпре. Нали думата на фермера беше закон, нали щеше да има наказания? Не, все едно оставиха Ваня на полето сред глутница вълци.
А самото фермерство е пунта мара. И там правят най-големите внушения, защото ние виждаме откъслечни кадри от тая или оная работа, която вършат. От фермерството на Кирил запомних само рожден ден с участието на Галена и фермери, които си извадиха новите дрехи. Другото беше вечер на забавата, но тя в никакъв случай не беше организирана или измислена от Кирил. Както и идеята за "мостове над реки" не беше изобщо негова, а поръчка от Андрей. Точно Кирил е последният човек, който ще кове мостове в преносен смисъл.

# 298
  • Sofia
С една реплика можеше да обърне ситуацията срещу Кирил, но не се сети.
Хората се държат с нас така, както им позволим. Ваня трябваше отначало да ги постави на място, а не да им се усмихва докато я обиждат. Дори да ги вбеси до степен да и посегнат - щяха да ги изхвърлят на мига.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 12:24 от Karen

# 299
  • София
Еми нали ги наказа да не ядат с групата? И какво получи от продукцията? ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ. Ами това си е нарочен цирк...

Общи условия

Активация на акаунт