А и той е лисица, няма да го преметнат толкова лесно. В пиесата "Мнимият болен" само Ваня прояви артистизъм, Жоро хич, затова ще е провал. Дано Георги не предизвика съдбата и да се натресе на по-неудобен от Коцето. Обаче и той само сееше закани, а накрая се нареди на опашка за най-дефицитната стока - едно коце.
Но пък и съдбата си знае работата - кръвожадното Коце, което с радост гонеше кокошки и козички, за да им кръцне главите, сега попадна в аналогична ситуация - сите мъже го гонят като козичка, да го "обезглавят" на арената.
На Кустев заканите са толкова нелепи. По принцип мен жестоко ме дразнят всякакви термини от военния и машинен живот, вкарани в такива състезания - "мачкам (танк, валяк?)" "давай, машино", "разбий ги" и подобни. Особено това мачкане вече наистина ме разсмива - голям зор да мачкат нещо. Еми, мачкайте грозде, поне нещо хубаво да излезе!
Кустев е разнообразил с терминология от ъндърграунда
- рязане на глави, за да подхожда на манталитета.
Щвейцарията не харесва Лора, гласува я и така ще не ще застана в скромната агитка на Господарката. Мартина вярно можеше и да се разходи по Арената, така че арогантното ѝ поведение не ме учуди. 

Kапка синя кръв бликна от МарЧина.

Мъжете от друга страна ежедневно ги наричаме мишки и това не е случайно. Не знам това за добро или зло е, но на мен ми е объркващо и смущаващо.Препоръчани теми