🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 166
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 375
  • Sunshine state
Аз пък щях, защото
Скрит текст:
уж голямата й семейна дружка Любо не е сред тях, а това е странно отвсякъде.

# 376
Любо дали е още такъв приятел с мъжа и, щом Теда е с Пацо.

# 377
А не мислите ли, че ако се приема такъв етичен кодекс няма да гледаме още по-режисирано предаване.  Втори дубъл. Сега кажи същото, но без думата патка.

Ще се радвам да сме толкова израснало общество и да е неестесвена проявата на словесна агресия, но ние не сме. Нещата са такива, каквито са, кого лъжем като скриваме неприемливо поведение.

# 378
Не е нужно да го скриваме. Показваме го и го санкционираме, а не го поощряваме или неглижираме както се случи.

# 379
А не мислите ли, че ако се приема такъв етичен кодекс няма да гледаме още по-режисирано предаване.  Втори дубъл. Сега кажи същото, но без думата патка.

Ще се радвам да сме толкова израснало общество и да е неестесвена проявата на словесна агресия, но ние не сме. Нещата са такива, каквито са, кого лъжем като скриваме неприемливо поведение.
Ние не сме очаквали да скриват такива сцени, а да санкционират участниците в тях.
Хайде няма нужда да ни бяха изрязали държанието на Киро и Ивайло, за да ни ги представят като готините пичове и сега да са ни любимци.

# 380
Надявам се, че Diavolo чете това и вижда от какво се е спасил.
(И, че го осъзнава, а не е увито в розов захарен памук.)

# 381
Теодора ходела на финес да можела да бяга от народната любов. Joy
Скрит текст:
Това стори е на Ивайло.

# 382
  • при късмета
Ами тогава как засегнати от публикации в медии съдят цялата медия, а не само журналиста, изготвил публикацията? Те да не са по-глупави от ИиА, че не са си вързали гащите?
Правилно си отбелязала, "съдят ги", което се случва в съда. Медията налага санкция на автора, само, ако съда отсъди, че е виновен. И не засегнати, а ищците обичайно са наклеветени, не засегнати или обидени, разликата е много голяма.
И по тази логика трябва да са отговорни БТВ, не продуцентите на предаването, защото са го излъчили. Дори при това положение, обидения не може да осъди нито медията, нито продукцията, а само и единствено обиждащия. Медията и продукцията в случая биха се явили доказателство (излъченото и заснетото), а не първопричина за случилото за случилото се

# 383
  • Разпиляна във въображението
Много фалшво говори Живка. Ужасно, според мен. Чак смешно ми става.

# 384
  • София
Ти ли си диамантът, Кирко? Пускам сълза 🥲

# 385
Кирил май се има за диамант Satisfied

# 386
Ха-ха, Живка ще ме убие.😂😂😂

Киро, ако знае колко повече народа харесва Жоро в сравнение с него "диаманта".

# 387
  • София
Айде сега и мургавата собственичка на салон за грозота да си ходи.

# 388
Кирил и диамант?? Боже не ща да виждам такъв диамант като него. За нищо на света.

# 389
И кирчо ли си говори с дървото?

Общи условия

Активация на акаунт