🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 195
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 435
Мартина и Кирил тотално са забравили, че на финала, до който така “газят”, има зрителски вот, наглите им сури ще бъдат посмачкани, ако ги видим там.
Честно да ви кажа, аз понеже загледах за пръв път сезон, ама гледам как правилата се променят в движение, не съм много сигурна, че няма да нагласят нещата така, че да спечели този, който Продукцията си е решила.

А вие много лесно прощавате за пет добри думи като чета тук... Човек направил 100 глупости, "блесне" с едно изречение и айде - ма той май е готин! Да, бе! Свинята лебед не става, най-грубо казано.

# 436
  • София
Еее да бе, ще има бунт 😀

Псевдо-съпричастността на Мартина може ли да я пропуснем. Много семпла женица.

# 437
Ако няма гласуване от другите фермери и зрителите, съвсем ще излязат от рамките на формата.
Мартина е  противна. Вчера едно показа и каза за Лора, днес пак й е "майка". Бляк

# 438
Ох това Лорче... непораснало и податливо.  И тия... страх те е, от какво се притесняваш. Довършиха я "приятелите" - Марта и ЛюПчо

# 439
Любо дали е още такъв приятел с мъжа и, щом Теда е с Пацо.
Е как пък разбрахте ,че са заедно.От къде изскочи тази клюка

# 440
  • на село
А възможно ли е да не знаем нещо за финала - да няма зрителски вот?

А, не, това вече ще е пълна гавра със зрителите и края на предаването.

# 441
Отборът на злобните и нискочелите е уникален, все едно с конкурс са ги събирали. Първа кукичка за деня и те почват да пръскат злоба и обиди на секундата. Наистина ли са толкова тъпи или гневът ги заслепява, Живка, която играе целия сезон, която те обвиняват, че играе и не е искрена постоянно, сега е искрена и наистина смята, че Жоро е номер едно. Или че дори Жоро й вярва. За чий Живка би играла този образ, ако не вярва, че ще бъде одобрен, тези изобщо ползват ли си главите за нещо различно от това да ги вирят...
А Лора наистина е дете, другите смятат че хората на 24 просто още са деца, но тя ментално наистина е дете, давам й 15-16 реални. Grinning

# 442
Тя Лора и на 30 пак ще е същата вероятно. Дано се намери кой да я отглежда цял живот

# 443
Жоро, Жоро поне го играй една идея по-реално 😁😁 Голем образ е той.

# 444
Joy Ех, Жоркааа, ех, Коцьооо как въртиш очи. Като мишка в трици. Дали ще се върже?

# 445
Тя Лора и на 30 пак ще е същата вероятно. Дано се намери кой да я отглежда цял живот

О, ще се намери и то не един, за това нямам притеснения. Simple Smile Навън тя има достатъчно други силни аргументи, за да няма проблем в живота, рязането и цепенето е за дърварите. Grinning

# 446
Жоро да не пресоли манджата, Коцето нещо взе да се ослушва...

# 447
Коцето не знам, ама Любчо се хвана 😀😀

# 448

О, ще се намери и то не един, за това нямам притеснения. Simple Smile Навън тя има достатъчно други силни аргументи, за да няма проблем в живота, рязането и цепенето е за дърварите. Grinning
Така е, но тия аргументи дето тя ги има , ги имат и други , плюс и малко акъл.
Късмет й желая, не си направи добра реклама с участието си.

# 449
Много ме дразнят с тия курбани вече. Аман, бе! Много грозно звучи.
И със Стефан Швейцарията ме дразнят. Те така и не разбраха какво имаше предвид Ивайло като го нарече така. Хем им го обясни. Изобщо не е тъп Ивайло. Агресивен - да. Но не и глупав.
Лора виж - да. Еманация на наивността и глупостта. Даже и приятелството й толкова чини. Накъдето я духне вятъра - там. И май най-големият й зор в момента е, че си пада по Любо, а не й стиска да го каже в прав текст.

Общи условия

Активация на акаунт