🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 185
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 465
Кирил и да не беше толкова голям помияр, пак щеше да ми е писнало от него. Всеки епизод трябва да му слушаме вербалната алкохолизирана помия на тоя, егати. Все едно други хора няма във Фермата, че само него гледаме 2/3 от епизодите в последните три седмици.

# 466
Усетих се. Но детето е с позитивен тест и не мисля много, акъла ми е другаде.
Бързо да се оправяте♥️

# 467
  • София

Фермата - сезон 7 
епизод 69 (30.11.2021) 

# 468
Благодаря ви на всички. Тя е безсимптомна. Ама си ме тресе. Аз съм на тест утре.
Гледам с детето фермата. Питаше ме защо Мартина скача като маймуна и дразни Лора като уж я харесваше. А де. Какво да отговориш?

# 469
Горкото Лори, жал ми е за нея. То бива наивност... Чак пък толкова.
Мартина с такова удоволствие я бие на арената и се гаври.
Ма то от чиста майчина любов, да не си помисли някой, че каката се е*ава!
 Тц, никогиш!!

# 470
Хареса ми коментара на Пламен относно "представянето" на Мартина на дуела. Не беше хич майчинско. И освен това ми се стори искрен на масата като говореше за Живка и за качествата й на победител.
Кирил можеше да ни го спестят. Постоянно дудне, успоредно с Ваня или Ралица като се изказват по някаква тема. Изключително просташко. За мен част от коментарите му можеха да се отнесат и към неговото разменяне на любезности с Мартина и как се посочиха взаимно. Двоен аршин.

# 471
Тя Лора и на 30 пак ще е същата вероятно. Дано се намери кой да я отглежда цял живот
Подозирам че истинският цвят на косата ѝ би трябвало да е много много рус... Как се поддаде на манипулацията на Живка хахаха и си повярва. Не може на малкия пръст на Мартина да стъпи. Предаде си групата, а после олеле и плаче и се тръшка. Предателката утре вън.

# 472
И аз си го помислих това за русото. Нищо, че и аз съм руса.
Мартина я би безапелационно днес. Има защо да треперят от нея. Тя и някои мъже би била. Само физиката й говори сама по себе си. Ама и психиката й е корава.

# 473
Тъмно кестенява е естествения цвят косата на Лора.

# 474
  • Варна
Лора е наивна по детски. Харесвам я, но не ми е фаворит за победител.

# 475
Лора е причината Ивайло да иде на дуел. Щото уж не я беше страх и уж си подбираше позиция на втория дуелист.... Е, получи каквото си пожела.
Не ми хареса, че дуелистите се избраха с жребий. Искаше ми се да има по още една игра за имунитет за мъже и за жени. С жребия стана скучно. Ама то пък с игри за имунитет беше ясно кои двама ще спечелят...
Тъмно кестенява е естествения цвят косата на Лора.
Писах "би трябвало". Знам че не е руса. Това за истинския цвят на косата е популярен виц

# 476
Причината Ивайло да иде на дуел изобщо не е Лора. И всички много курназ мъже, барабар с Марта,  все бутаха Лора. А самите те се снишаваха.

# 477
Точно пък Лора в случая нямаше вина и щеше да е нечестно спрямо нея да отиде на дуел без да има право на имунитет.

Мартина колко е великодушна. Чак пуснах една сълза. Иска да даде една игра на Лора да не плаче детето.  Прилича ми на котка, която си играе с мишката преди да я изяде.

# 478

Кустев как ги разбира само ...

# 479
Дааа. Като се сетя как скачаше като гащат петел като резнаха неговата глава, смешки.

Общи условия

Активация на акаунт