🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 185
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 480
Накрая да не стане Живка да "резне главето на Марта". 🤔🤦‍♀️

# 481
Озвучаващата , уж водеща,  десетина пъти  се обръща към героя на епизода  с  Марти, но нито веднъж не е споменавала  за  Раличка, Жоро,  Пламката, Чефо Simple Smile
Лорчето е много маломощно физически и умствено ,  слабо  като психика и отдадено на глупостта си.
Мартитоооо мачка на арената , но защо така пропуска фермерския вот и напълно  забравя за зрителския.  Ясно и изказано поне стана , че с Киро Диаманта си импонират и " много си приличат".  
Треторазрядният, пробвал изяви по севлиевски сцени и един път в софиийско кьоше , на палет дори се качи, но уви не мога да го оценя .  Знам , че ще му слушаме безумните монолози до безкрай ( т.е докато не се омете) .Това е неговата сцена и ние зрителите на предаването щем не щем ще се "наслаждаваме" на вече така очерталия се  придворния  шут на козметичката.  Кръщава детето си , чете нежни писма от съпругата , сля се с природа и дърво и пак се чудя как 40 негови  години са минали напразно.

# 482
  • София
Браво на Мартина, че нашляпа самозабравилото се детенце, което много бързо забрави за мама и премина в другия лагер, където е прикоткаха с мили думи как щяла да мачка?! 😃 Ахахах, сериозно?
Още вчера писах, че Мартина ще я смачка, така и стана. Все пак трябва да се отдаде дължимото на Лора, че се раздава и има по-добра двигателна култура от Цвети, но няма психика горката. През половината време ревеше и се тръшкаше. Но не е толкова слаба, просто срещу Мартина изглежда голяма разликата, защото Мартина е наистина силна и се вижда нагледно. Няма нещо, което да не може да прави или да и куца. При другите жени дуелисти все съм виждал елемент на който да се затруднят, дори и когато печелят убедително. Но при Мартина от началото на сезона досега не съм видял подобна слабост.
Хареса ми също така как Мартина даде хендикап утре на Лора да си избере игра в която мисли, че има най-голям шанс и евентуално да я спечели, да не е на нула. Много малко хора биха направили подобен жест.
Демонстрациите на Арената обаче можеше и да си ги спести. Според мен те не бяха насочени срещу Лора, а срещу останалите три жени, за да ги наплаши още повече.

Жоро какви театри върти ама както казаха и И/А много аматьорски изиграно. Наш Любчо обаче се хвана. 🤣
Май Жоро не си е сецвал кръста истински, защото тези чупки, които правеше са абсолютно невъзможни. Никакъв шанс няма да му мине номера според мен.

Стефан и той уж не е за парите, сега и той почна да крои планове как да придърпа Коцето следващата седмица, хех. Има това право разбира се, но ми се иска дуела да е мъжки тази седмица и Коцето да си заминава, а не да гледаме за 1234 път Ваня.
Според мен Коцето би избрал Любо за свой съперник, а пък Ваня би се прицелила в Ралица.

# 483
  • София
Ами аз все пак мисля, че е не е за парите Стефан, ще му се просто да остане максимално дълго в играта.

# 484
Гласът зад кадър нарича дуелистките с умалителните "Лори" и "Марти", все едно са кученца😁
Лори изглежда увлечена по Любчо, а Пацко по Живче 😁

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 06:50 от dany_nik

# 485
На Стефан трябва да му дадат 50 бона само заради това, че опука оня келеш. Ако това го беше направил Цоньо например, обикновен човек който наистина би си променил живота с наградата аз лично щях да пратя някой лев в дарителска сметка за него, вместо да пускам SMS-и за гушките на онея двамата главочи. Андрей е ебати противния водещ, ако остане сам ще трябва да ходи да поправя покриви за да не стои гладен.

# 486
Лорчето е просто поредната ,ххх на брой грешка на кастинга.
Нямам против нея,но тя всъщност е едно голямо дете,което не и е мястото там.По добре да бяха вкарали 25-30+ годишни с изградени харектери/умения .Участници който да покажат нещо.
При Лори видяхме,че просто е пълнеж.Безличен пълнеж от който не видяхме абсолютно НИЩО

# 487
  • Велики Преслав
Аз пък вобще не мисля, че е грешка. Трябва да има 2ма -3ма палячовци, които да създават интриги и интерес. В случая, доста покоментирахме Лора, така че явно не е грешка.

# 488
Аз пък въобще не мисля, че е вътре с кастинг.

# 489
Лора е едно много объркано девойче, дето не знае Живка ли й е майка, Марта ли й е майка, Любо баща ли й е Joy Както ги приказва, че е смела, че е силна, личи си, че сама не си вярва.

А Марта се покза в целия си блясък колко е противна и надменна. Но признавам, силна е на арената, Любака няма шанс срещу нея Joy

# 490
  • Велики Преслав
Оставам с впечетление, че Марто е бащата, Живка майката 🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 07:39 от Васил Василев

# 491
Оказа се, че брат ми е работил с бащата на Лора и няма да изненадам никого с това дето ще кажа. Каза, че не познава Лора лично, но баща й е известен с това, че пази нея и сестра й много ревностно. Общо взето сам казвал, че всяка връзка на момичетата минава през неговото одобрение. И да, доста е заможен, така че няма да се изненадам, ако Лора изобщо не е минавала през процеса на кастинг. Та някой дори май сподели, че женицата на Иван е промотирала дрехите на Лора месеци преди Фермата да се снима, така че enough said.

Аз не съм по конспиративните теории с шапка от фолио на главата, но е очевидно, че във всеки сезон има няколко участника, които изобщо не са случайни и имат отношения с Иван и Андрей.

Но да добавя, че с инфото за Лора не исках да се хваля кого познавам, дето познава, а да кажа, че сълзите на Лора около Любо по-скоро може да са от страх, че бащата хич няма да одобри завъртането й около Любчо.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 08:01 от Oliboo

# 492
  • Велики Преслав
Ще стане като с плеймейтките, кастинга се минава със се*с

# 493
МарЧина , какъв грандиозен провал ...и като майка на неориентираното Лори , и като дон Корлеоне🙂
Сал един Кирчо й стиска палци, резил😁
Не можа да използва инерцията, акъла е кът. Опитала е да компенсира с татуировки и силикон, но зимно време й е трудно да изпъкне с тия якета и дъждобрани😁 И феновете се разотидоха.

# 494
Хората дали се усещат вече, че тяхната "кралица" всъщност е обикновена проста женица с беден речник, но с голямо самочувствие. Или само Пламен започна да получава проблясъци...

Мартина на арената се държа много просташки. Но аз лично, от нея друго не съм и очаквала. С Кирил много добре се събраха и са си лика прилика - злобари и завистници до дъното на душата си. Само че Мартина се въздържа малко да показва злобата си, докато Кирил изцяло се е открил...Joy На масата постоянно се подиграва на хората, които говорят.. Аз чак такава злоба не съм срещала никога. Не знам, този човек изобщо има ли приятели?

Лора на арената много се изложи. Като малко дете само хленчеше и мрънкаше. Няма психика. Личи си начина й на възпитание от километри. Изглежда, че е расла в саксия и сега не знае как да се справи със ситуациите, пред които е изправена. Няма и никакъв усет за хората. Всеки я манипулира както си иска. Тя е от хората, които трябваше да си отидат много по-рано за да си запази добрия образ и да си направи добра реклама за бизнеса. Защото да стигнеш почти до края носи риск да се изложиш много жестоко, както се случва с едно 70-80% от участниците във всеки сезон.

С филма "Коцьов курбан" много се забавлявам. Коце боце мислеше, че ги е надхитрил, но като гледам няма да му се размине. Много е смешно как всички му се точат. Но си го заслужава. Подмолно човече, което само се нагажда според ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт