🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 199
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 495

Кустев как ги разбира само ...
Тоя неграмотник забрави как се изложи като кифладжия. Да си готви там манджите и да не се прави на много умен.

# 496
Аа, Пламен получи проблясъци колко е гадна Кралицата. А, когато преди Марта мачкаше и колеше хората от другия отбор, Пацо си траеше и си бяха аверчета. Сега, когато злобата се обърна срещу тях самите, взеха да „прозират”... класика! Пацо вече се о*ра, късно е, либе, да си чистиш имиджа...

# 497
Ваня не получи нито един глас, от което съдя, че всички там я искат вън или с подвита опашка, ще я гледаме и отново на дуел. Говори лошо за тях, не (само) за нея. Стефан го разбирам, че иска на дуел с Костадин и ако така стане, ще съм за него. Още повече, че такъв дуел ще е доста равностоен. За сеира бих се радвала Любо да отпадне от Коцето, но със жребий преди това няма голяма вероятност да оцелее и да стигне до ситуация да избира сам срещу кого да е на редовен.
За Лора мога много хубави неща да кажа, но поведението преди, по време и след дуела не е едно от тях.
И аз мисля, че Мартина демонстрира срещу агитката на Лора, но показа също, че й липсва емпатията, която твърдеше, че има. На физическата й подготовка се възхищавам, но няма привлекателните за победител на публиката качества.
Кирил доказа, че и без съдействието на Ивайло може да се излага. Жалко за положения труд през целия сезон и добрите изяви за имунитети. Ако на Ваня зорлем й занулиха постиженията, той сам падна под нулата.
Георги с кръста много ме разсмя и монтажът беше разкошен - Ваня много естествено отигра сценката, не й трепна глас и мускул. Погледите и физиономиите на Георги и Коцето - като за комедия.
Живка само с патетично предположение, че уж Георги е най-интересен на зрителите, подлуди Кирил, за което голямо браво.

# 498
Чак вчера даваха малко повече от интрижките на Мартина. На мен ми беше интересно да видя образа ѝ и как е стигнал до дон Корлеоне. Защото реално нищо не видях от нея. А ми е интересна, защото хем ми харесва силата, и физическа, и психическа, умението да нагажда нещата в своя угода, хем не ми харесва надменността и твърдата убеденост колко по-добра е от всички. Исках да видя повече от бащицата на готините.
Коцко кой ли ще го прилапа, много искам да видя как го изпращат. Да пусне една сълза на прощаване тоз образ безподобен. И защо го обвиняват него? Те си го вардеха с цената на всичко - здрави мъжаги, пък бъзливи. И сега, като сал един Коцко им остана им стана тъжно.
Искам вече мъжки дуели да гледам. То всяка седмица жени се елиминират. Нали са голямата работа, да стягат бицагите и да излизат на дуел. Аз не им разбирам мрънкането да останат още ден, два часа, половин час повече. Ако не ходиш по дуели, като Ваня, а минаваш между капките какво значение има кога си излязъл? Не си финалист.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 20:22 от Iseis

# 499
Аз мисля, че никой не беше откровен в това кого иска на финала.

# 500
За Кирил диаманта какво и да кажа ще е малко Confounded
Мартина, да не я дават много отблизо, че децата ще сънуват кошмари.
Поведението и на арената, типично за нея с нищо не ме изненада. Това показва колко колко и е приятелка Лора.
Искам я срещу Живка и да си тръгне преди финала с подвита опашка.
Лора- Защо? Защо? Защо? Joy- оф само при мен ли като я гледам в лице и имам чуството, че ще се пръсне?
Как и викаха?- Бухтичката....

# 501
  • София
Според мен пък повечето бяха откровени кого искат от срещуположния пол.
Жоро и Ралица наистина се харесват. Жоро не харесва Ваня и Живка. Рали пък другите я обиждат.
С Ваня само Стефан не се е карал и да я нагруби.
Живка и преди беше казвала още доакро Виктор беше вътре, че само Виктор и Пламен биха ѝ липсвали наистина и ги харесва. Пламен, пък не харесва Ваня и Рали, а между Живка и Мартина избира Живка не за първи път. Предният път имаше негативи, Мартина му се сърди после, че не избра нея за фермер.
Кирил и Мартина наистина си симпатизират.
Лорчето има чувства към Любо.
Коцето според мен не си каза истината.

# 502
Браво на Мартина, че нашляпа самозабравилото се детенце, което много бързо забрави за мама и премина в другия лагер, където е прикоткаха с мили думи как щяла да мачка?! 😃 Ахахах, сериозно?
Още вчера писах, че Мартина ще я смачка, така и стана. Все пак трябва да се отдаде дължимото на Лора, че се раздава и има по-добра двигателна култура от Цвети, но няма психика горката. През половината време ревеше и се тръшкаше. Но не е толкова слаба, просто срещу Мартина изглежда голяма разликата, защото Мартина е наистина силна и се вижда нагледно. Няма нещо, което да не може да прави или да и куца. При другите жени дуелисти все съм виждал елемент на който да се затруднят, дори и когато печелят убедително. Но при Мартина от началото на сезона досега не съм видял подобна слабост.
Хареса ми също така как Мартина даде хендикап утре на Лора да си избере игра в която мисли, че има най-голям шанс и евентуално да я спечели, да не е на нула. Много малко хора биха направили подобен жест.
Демонстрациите на Арената обаче можеше и да си ги спести. Според мен те не бяха насочени срещу Лора, а срещу останалите три жени, за да ги наплаши още повече.

Жоро какви театри върти ама както казаха и И/А много аматьорски изиграно. Наш Любчо обаче се хвана. 🤣
Май Жоро не си е сецвал кръста истински, защото тези чупки, които правеше са абсолютно невъзможни. Никакъв шанс няма да му мине номера според мен.

Стефан и той уж не е за парите, сега и той почна да крои планове как да придърпа Коцето следващата седмица, хех. Има това право разбира се, но ми се иска дуела да е мъжки тази седмица и Коцето да си заминава, а не да гледаме за 1234 път Ваня.
Според мен Коцето би избрал Любо за свой съперник, а пък Ваня би се прицелила в Ралица.
Съгласна съм за Мартина, тия демонстрации са по-скоро  към останалите жени  ,а не към Лора. Тя Лора си е изпята песен какво да я плаши преди да си тръгне Grinning

# 503
Не забравяйте, че Мартина се подсмихваше и на проблемите на Цветелина на арената, докато тя получаваше кураж от Живка и Георги, тоест от "враговете". Също тя беше първата, която правеше психоанализи на Пламен и му слагаше доста обидни етикети, когато беше прокуден. Те за това и с Кирил толкова се харесват, защото и неговото истинско мнение за Ивайло се видя, когато започна за всички да става ясно, че Ивчето няма никакъв шанс срещу Стефан, изведнъж Кирил почна да говори как арогантността на Ивайло му е в повече. Същата арогантност, дето уж, толкова харесваха в групичката.

Според мен, ако Мартина е на финала, няма да получи подкрепа от фермерите. Дори Теодора дето се създаваше впечатление, че й е близка казва, че подкрепя Живка, а името на Мартина май не спомена. Като цяло Винету би се подиграла на всичко и всеки. На такива нищо не трябва да се доверява, какво остава да ги считаш за приятели. Аз имам подозрение, че Пламен й е споделял доста неща за живота си извън Фермата и именно тези работи Мартина използва срещу него при #БележкаГейт. Много неприятно.

# 504
  • Асеновград
Киро продължава да се излага , на всяка дума която  Ваня каже,  той веднага започва да дърдори глупости , и другият умник Урко поклаща глава в знак на съгласие.
Лора не се справи на дуела, то ако ставало с рев и хленчене .....
Марта тази женица , много грозно поведение на арената с тези демонстрации , цигански колела.....голям резил. Най хубавото беше ,че зад нея застана само този мизерен ,, интелектуалец,, .
Искам Ралица да е с Мартина на дуел и да си е прати вкъщи , най силната сред жените. Така ще е по сладко , не с Живка ,а с Ралица или Ваня.
Жоро малко прекали и той с умните му стратегии.
Хареса ми как Пламен и го каза на Мартина , наистина много се изложи.

# 505
Гледайки Кирил се чудя, нужно ли е на един човек да влага толкова емоции и енергия, за да злобее, да говори обиди и да наранява ( засега не физически) друг човек.
И другото, което и Хепи Ванче каза и аз отдавна повтарям - тези хора си пилеят времето в злоба, вместо да се наслаждават на възможността, която им е дадена.

# 506
  • София
Лора не е толкова зле на дуела, сега ще си тръгне с подвита опашка, а ако се беше изправила по-рано на дуел с някоя по-слаба, щеше да си знае, че е победила поне една жена. Сия, Деси, Цвети и Краси щеше да ги разбие. С Теди щеше да има равностоен дуел.

# 507
  • Бургас
Коцето според мен не си каза истината.
Коцето отново  се чудеше как да извърти, че да не засегне никой от двата лагера  и въобще да скрие реално какво мисли  - затова едно прощално поощрение за Лора му се сторило удачно.

# 508
Така е, но Лора си плати членския внос да е в голяма група и сама си ограничи опциите за дуел с шанс за победа.

# 509
То не сме и очаквали Лора да стигне до финала, та пак много се задържа с нейните възможности. А и тя е влязла да се рекламира дрешките, не да побеждава, така че си постигна целта.

Общи условия

Активация на акаунт