🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 185
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 525
Ами специално за новата арена на Фермата са можели да осигурят някои леки сглобяеми конструкции, които да покриват като навес по-опасните съоръжения в дъждовно време. Люлеещата се греда е опасна дори в сухо време, също и по онези мрежи могат да се подхлъзнат, ако са мокри. Вчера Лора не беше убедителна като цяло, ама ако не се беше нанизала на въжето още в първата минута, можеше пък да е по-убедителна. А тя хем се удари, хем сигурно се и изплаши.

# 526
Ами специално за новата арена на Фермата са можели да осигурят някои леки сглобяеми конструкции, които да покриват като навес по-опасните съоръжения в дъждовно време. Люлеещата се греда е опасна дори в сухо време, също и по онези мрежи могат да се подхлъзнат, ако са мокри. Вчера Лора не беше убедителна като цяло, ама ако не се беше нанизала на въжето още в първата минута, можеше пък да е по-убедителна. А тя хем се удари, хем сигурно се и изплаши.
Ами да. По един сглобяем навес като тези, които опъват над щандовете за бира на открито, изобщо не струва много пари.
Ако я е заболяло по-сериозно, съвсем нормално е да се уплаши. Най-естествена човешка реакция. Поставете се на нейно място. Ако се ударите или се порежете, вероятно спирате каквото правите.

# 527
А дали Мартина не си запази Лора миналата седмица за себе си, за да има опция слаба жена ... както мъжете - Коцето?

# 528
Миналата година във Фермата двама участници напуснаха още в началото поради травми - Миро и Габи. Габи не помня как, но Миро точно при правенето на покрива си нарани крака.  Да не забравяме и счупения крак на Ивайла Бакалова в "Къртицата". Та ИиА никога не са били по безопасността на игрите.

# 529
Лора- Защо? Защо? Защо? Joy- оф само при мен ли като я гледам в лице и имам чуството, че ще се пръсне?
Как и викаха?- Бухтичката....
Не и е за първи път и явно дебелее лесно. Тук е още пò
Скрит текст:

# 530
Миналата година във Фермата двама участници напуснаха още в началото поради травми - Миро и Габи. Габи не помня как, но Миро точно при правенето на покрива си нарани крака.  Да не забравяме и счупения крак на Ивайла Бакалова в "Къртицата". Та ИиА никога не са били по безопасността на игрите.
Мдаа, случката с Ивайла на нищо не ги е научила, макар че тогава яко се клатеше под краката им.

# 531
Е, все пак от "опровергая" до оправдая има един моден бранд, доста муцки пред и зад камера, няколко околосветски обиколки и мазератито на гаджето, всичкото това след кинтите на тате. Който вместо да влага в предходното, да беше вложил в образованието на дечицата.
Детенцето е образовано, моля!
Скрит текст:

# 532
Явно бащата на Лора е дал солиден хонорар на И и А за да я вземат от третия път. 🤔.

# 533
Миналата година във Фермата двама участници напуснаха още в началото поради травми - Миро и Габи. Габи не помня как, но Миро точно при правенето на покрива си нарани крака.  Да не забравяме и счупения крак на Ивайла Бакалова в "Къртицата". Та ИиА никога не са били по безопасността на игрите.
Стига бе! Head Band
И тия са оставени да организират още предавания?
Hands Thumbsdown

Ама не е луд този, който яде баницата.

# 534
Лора- Защо? Защо? Защо? Joy- оф само при мен ли като я гледам в лице и имам чуството, че ще се пръсне?
Как и викаха?- Бухтичката....
Не и е за първи път и явно дебелее лесно. Тук е още пò
Скрит текст:
Лорчето освен с бухтичките, прекали и с опитване на сладкото, което вариха известно време. Поразвали хубавата си фигура и това също ѝ пречи на арената.

# 535
  • Варна
Не съм съгласна. Лора е много слаб играч и няма шанс дори и за една битка.
Да видим Мартина ще иска ли песни, когато играе със Живка, щото предния път не искаше.

# 536
Лори явно гледа от Любо как се дере като излезе на арената. В промото крещи "аааааааа"... Доста абсурдно изглежда. Надявам се да не си съблече и горнището надъхвайки се 😂

# 537
  • Другата България
Това образование е ясно, съвсем друго имах предвид.

# 538
Явно бащата на Лора е дал солиден хонорар на И и А за да я вземат от третия път. 🤔.
Във фейса прочетох за трите квоти за участие във Фермата: първата е за платилите участие, втората е за близки на продуцентите и третата е за простосмъртни.......не знам дали е истина, но ми се струва доста близко до реалното положение...

# 539
Освен, че теренът и гредите по които бягат са мокри в същото време и дъждът ги брули в лицето и става ужас. Наистина трябва да има навес при такива условия, но явно сеирът им е по-важен от безопасността.

Общи условия

Активация на акаунт