🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 166
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Габи миналата година още с първото си стъпване на арената като скочи от гредата и замина коляното. Впоследствие се разбра, че е имала още преди предаването скъсана предна кръстна връзка и не е трябвало да участва изобщо в игри.
Миро скочи от покрива, за да не паднел... Flushed

# 541
Не знам дали сте го коментирали предния сезон това, но на мен цялата ситуация с Миро ми беше много съмнителна. Самият инцидент доста бързо беше ръгнат под килима. Един приятел предположи, че може да е бил пиян на покрива и оттам да е станал сакатлъка, но аз си мисля, че точно от продукцията са се издънили с безопасността. Аз винаги съм се чудила как така се дава на група аматьори да строят, въпреки че удобно почти във всеки сезон има някой строител.

В тази връзка и това с кравата и умрялата й рожба беше тъпо. Не съм специалист, но мога само да предположа, че бременна крава изисква специална грижа и внимание, а не да я ръгнеш при група аматьори, които да полагат грижи за нея. Не казвам, че смъртта нямаше да настъпи и с грижата на професионалист, може би е било необратимо, но със сигурност остава доза съмнение в мен, че некадърността на продукцията допринесе.

# 542
DayInMay
Скрит текст:
SatisfiedScream
Пламен като и каза на Мартина, че се е изложила, тя веднага зае контра, че няма такова нещо, да не признае сакън че е прав. Обаче се усети, че е прав и веднага театрално привика Лора, как гледаше в камерите като и говори, толкова подготвена и беше речта. А пък Лора не я знам тъпа ли е, прави ли се, но само се съгласява.

Много точен анализ и тук за действията на МарЧина. И аз смятам, че "благородната" й постъпка беше вследствие на думите на Пламен. Опита се да го направи деликатно и не съм сигурна, че повечето зрители видяха истинската причина за действията й. Пък и гласът зад кадър нали определи всичко като "благородство" Grinning Kапка синя кръв бликна от МарЧина. Grinning Grinning

https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … kazva-koceto.html

Наказах се да изгледам този епизод на "Животът зад Фермата". Коцето се обяснява на Пламен, че не е редно да го съдят за стечението на обстоятелствата. Тъкмо почнах да натрупвам агресия, появи се Лора и заяви:

"Благодаря ви за подкрепата. Надявам се да я опровергая утре." Weary Scream Smile Flushed

Мина ми ядът. Взех да разсъждавам за образователната ни система. Grinning Grinning
Видяхме, видяхме всичко!! Промива кухото канче на Лорката и обиграно мята белтък към камерите, уж леко небрежно така! Ама тя милата мисли, че ние вънка блеем и пасем трева! Мартина може да заблуди само колосите на мисълта - Любо, Киро и Лори! Противна жена!

# 543
Миналата година във Фермата двама участници напуснаха още в началото поради травми - Миро и Габи. Габи не помня как, но Миро точно при правенето на покрива си нарани крака.  Да не забравяме и счупения крак на Ивайла Бакалова в "Къртицата". Та ИиА никога не са били по безопасността на игрите.
А историята с ,,Романе гориш?,,Същото неглижиране беше.Сеирджии....И късметлии,че досега са минали между капките.

# 544
  • Пловдив
От няколко предавания на формата се заинтригувах, но гледах само откъси. Снощи за първи път изгледах няколко игри. Не знам Мартина как е като човек, но ме впечатли нейното самообладание и съсредоточеност. Съчетано с физическата й форма, наистина я прави страхотен играч на арената.

# 545
Не е точно спойлер, но да не развалям кефа на тези, които нищо не искат да знаят, слагам в скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Лора каза, че е добра в коването и преместиха тази игра на първо място за днес. В промото цепят дърва, което ме навежда на мисълта, че Лори е взела все пак една от игрите.Smiley

# 546
В тази връзка и това с кравата и умрялата й рожба беше тъпо. Не съм специалист, но мога само да предположа, че бременна крава изисква специална грижа и внимание, а не да я ръгнеш при група аматьори, които да полагат грижи за нея. Не казвам, че смъртта нямаше да настъпи и с грижата на професионалист, може би е било необратимо, но със сигурност остава доза съмнение в мен, че некадърността на продукцията допринесе.
Вие видяхте ли го този момент назад във времето, че и Коце беше нахлузил ветеринарна ръкавица и бръкна да "преглежда" кравата?

# 547
Стига бе? Ама защо са го допуснали!

# 548
Дали са на касапина да преглежда кравичката?! Scream

# 549
Вие видяхте ли го този момент назад във времето, че и Коце беше нахлузил ветеринарна ръкавица и бръкна да "преглежда" кравата?
Flushed Сериозно ли!? Ужас.
Относно милата Румянка, е ми не беше адекватно решение бременно животно (едър рогат добитък) да бъде оставено в ръцете на хора, които за първи път стъпват в обор! Малоумно! Ветеринарите също ми се видяха афиф. Има едно предаване "Доктор Пол" по Анимал, или Нат Джео, е той най-редовно изражда теленца. Доста далеч сме. Нито бързина видях, нито нищо. Доктора не може да се сгъне от корем, остави момичето само. После теленцето вместо някакъв масаж да му се направи, те го галеха лекичко. Все си мисля, че имаше шанс, но не случи на вет.

# 550
За теленцето нямам представа, беше голяма мъка.
Не исках дори да го коментирам, когато видях.

Но като цяло, човек би си помислил, че вместо от разумни хора, това предаване е организирано от олигофрени.

# 551
Миро мисля, че имаше строителна фирма, та в тази връзка + македонския произход го направиха участник. Доколкото помня, обяснението беше, че за да не изтърве инструмент (трион?) е скочил, защото в това време отдолу е бил Стоян.
Въртящия чувал и трупите - играта е култова и всеки гледал Фермата си има тактика и знае как да се пази. Теда беше просто супер некадърна.
Мисля, че преди всяка игра им се разяснява и прави нещо като инструктаж, има задължително лекар на терен.
Не съм гледала Къртицата, но смятам, че са си научили урока и за здравето и всякакви болежки И&А подхождат отговорно. Миналата година Стоян доста ги разиграва с крака си, ако помните. Скенери, прегледи и накрая май наистина се оказа, че симулира.
Теленцето не се е обърнало с главата напред, затова се затрудниха в израждането. Но аз не смятам, че такива тъжни моменти трябва да се спестяват. Това е реалността и трябва да се изживее и съпреживее.

Който е гледал Игри на Волята първи сезон помни що е трепане на хора. Поне трима натъртиха крака скачайки от 4-5м височина в бали сено, само дето балите не бяха разкъсани и сеното разстлано, а така цели и краката на играчите попаднаха между балите.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 15:08 от Cafelate

# 552
От този момент е това, но тук не е дадено точно как Коце я "преглежда"
И съжалявам да го кажа, но и това с кравата е режисирано. Пламен казва, че са знаели от самото начало, че има проблем с теленцето.
https://fermata.btv.bg/videos/v-ochakvane-na-kravata-rumjana-da-rodi-1.html

# 553
Лора не е била "парашутистка" в пълния смисъл, дали се познават, не знам, но е била на кастингите със сигурност и едно от основните причини да я изберат най-вероятно е, че при една от ролевите игри на кастинга около 70% от мъжете са я посочили като най-красива там. Simple Smile Мисля, че Цветелина не е минала през кастинг, но каква е причината... Големият проблем е бил малкия избор, не случайно и жените бяха 10, а мъжете 12.

# 554
Ами аз все пак мисля, че е не е за парите Стефан, ще му се просто да остане максимално дълго в играта.
Да бе да

Общи условия

Активация на акаунт