Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Плами Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Кротал грабя по много от локума, че е за блага вест!!!! Бързо да изкарате семката и да свършат мъките!
Мако - аз съм твоя шофьор! Точно от 35години шофирам, никога не съм имала нарушение и катастрофа /чукам на дърво/!
Карам бавно, спокойно, плавно, а колата е висока, голяма, с огромна, допълнителна броня отпред, може и лебедката да закачим Laughing, има и шнорхел за водни препятствия, отзад също е подобрено-защитена - абе по-скоро прилича на танк LaughingLaughingLaughing
Аз съм по спазването на правилата и тука се родих с комфортното шофиране. Кара се бавно - основно 40-50км/ч в населените места, а те преливат едно в друго, като по основите артерии е 60км/ч, а на магистрала макс-а е 110км/ч. Тук е екзотика да се види знак "стоп".
Обаче да се кара "градско" в големите градове тук за мен е мисия невъзможна LaughingLaughingLaughing многолентови кръгови, преливащи в други кръгови.... и ако не влезеш навреме в правилната лента се озоваваш мин 20км по-далече от очакваното LaughingLaughingLaughing
Мм не пие никакъв алкохол, никога и той си ми е нощния шофьор Laughing
Той пък се кефи да кара натоварено градско и се разбираме перфектно. Аз му връщам жеста като карам градско в Европа и България, защото той не е карал с дясна дирекция.....
Обичам да пътувам, много ми се хойка, но започнах да се изморявам чисто физически от дълго пътуване......

За финал да се похваля - вчера ми беше контролната мамография и чух прекрасните думи "резултатите ще получите по пощата" LaughingLaughingLaughing

# 226
Браво, Лейди!

# 227
  • при късмета
Калинче, сделка. А за резултатите, много се радвам

# 228
Днес задачата е да чистим градината, че последната буря премаза дори папратите......

# 229
  • при късмета
Ох, сладък Шоколад, купете му една топка, значи Joy
Ние днес ще мързелуваме. Мъжа ми сега се прибира от работа, за него задачка намерих, че ми свърши газта.
Оризовите спагети станаха чудни, по китайски

# 230
Мако - Шоколада обожава топки LaughingLaughingLaughing обаче тази точно /и още няколко из градината/ са му наследство от предишния, който ги беше "изгубил" из къпинака, но този мушмурок си ги намери LaughingLaughingLaughing
Лично неговите са доста по-малки, а тези са за "яздене" LaughingLaughingLaughing Бори се с тях точно като прасе с тиква Sweat Smile

# 231
  • София
ЛЕЙДИ, радвам се за добрия резултат! Hug
КРОТАЛ, хубава новина е отличния резултат от операцията. Желая бързо възстановяване на юнака. Почерпих се за негово здраве. Simple Smile
МА КО, не се съгласявай на рикша. Я представи си, че човекът който я тегли се спъне или стъпи на криво. Лошо МА КО, лошо. Я си върви пешеходно. Stuck Out Tongue Winking Eye А може да дочакаш и времена за телепортиране. Simple Smile
Желая ви хубав ден. Heart

# 232
  • гр.Варна
Ма ко това не е нашето конче Joy Това е от преди седмица в Богота където я заведоха в конна база да се покефи.

# 233
  • София
Неделя. Традицията повелява да се събудя в 4, да се въртя до 5ч, а в 5.10 вече да пия кафе.

# 234
Вале,много уютно при теб! Сега,ако кажеш,че зад елхата има камина,идвам и сядам и да ме чака кой ще на работа.
Лейди,много е сладък куч Шоколад.Кога ще достигне максималния си размер?
Да похваля Мрънч,вече няма семки! Аз доволен!
Хубав ден! На морето вали.

# 235
  • София
Ще те разочаровам, Кроталче.
Когато купихме къщата, пробвахме първите 2 години с дърва. Имахме огромно желание, дървата пукат, романтика.... Не е нашето се оказа по ред причини. Изолирахме къщата с дебела изолация, сложихме хубава дограма и минахме на ток. И сега, преди да си дойдем на село, предния ден, по Интернет пускаме отоплението, бойлер, идваме на топло и уютно. И чисто. 😁
Но, за да не си съвсем разочарована, ще те умилостивя ли с едни мекички и пресен хляб

Радвам се, че младежът е добре! ❤️

# 236
О, Вале, и мен ме умилостиви с последната снимка!

# 237
Добро утро!
Миризмата на мекици достигна чак при мен Kissing Heart А кафето е убийствено Heart Eyes
Какво повече да иска човек в неделя сутрин?!?
Вале Heart
Кротал пожелавам бързо възстановяване! Щом децата са добре - и ние сме добре Kissing Heart
Шоколада е на 4 месеца и половина - висок 30+см и тежи 7кг. Малките породи достигат максималния си размер по-рано. Очаквания размер е до 40см. и 10 кг... Виждала съм майка му на живо - мааалко по-голяма беше. Бащата съм го виждала на снимка /много грозен, с брада Laughing /, но пък той е сертифицирано работно куче, отговарящо на всички стандарти за породата. Шоколада е копие на майката - късокосмест, без брада /надявам се да не му порастне Laughing /. Обаче е взел лютия характер на бащата. Има нисък, плътен глас и лае силно. Ако не го виждаш - представата е за голямо, зло куче. Вчера чука куриер на вратата за доставка - съответно мъника бурно реагира с лай и скокове по вратата - отварям, а куриера от 100м ме привиква да се подписвам LaughingLaughingLaughing Общо-взето не сме свикнали с такова куче и постоянно се изненадваме Sweat Smile

# 238
Като дете, прибрах едно куче бебе и една котка.Намерих ги в едни кочани.Както ги занесох така живееха,той я чака, тя му яде от купата и после му заспива на гърба.Ловна порода се оказа и загадка кой го е изхвърлил.Не лаеше като го доближи някой,но хапеше.Дърпах го,мачках го,снимка имам как съм му захапала ухото и белег на ръката, на осмия път ми удари един зъб,като му дърпах храната.Имаше и брада.Smiley Котката до последно се отчиташе на баща ми с улов.
Вале! При вида на мекиците и миризмата им усетих,ще забравя камината.Пълнолетна съм,не трябва подпис от родител за да се самонастаня до тавата.Обещавам да си мълча и да пускам на време топлото.

# 239
  • при късмета
Добро утро!

Хубава седмица на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт