Плами

Кротал грабя по много от локума, че е за блага вест!!!! Бързо да изкарате семката и да свършат мъките!
Мако - аз съм твоя шофьор! Точно от 35години шофирам, никога не съм имала нарушение и катастрофа /чукам на дърво/!
Карам бавно, спокойно, плавно, а колата е висока, голяма, с огромна, допълнителна броня отпред, може и лебедката да закачим
, има и шнорхел за водни препятствия, отзад също е подобрено-защитена - абе по-скоро прилича на танк 

Аз съм по спазването на правилата и тука се родих с комфортното шофиране. Кара се бавно - основно 40-50км/ч в населените места, а те преливат едно в друго, като по основите артерии е 60км/ч, а на магистрала макс-а е 110км/ч. Тук е екзотика да се види знак "стоп".
Обаче да се кара "градско" в големите градове тук за мен е мисия невъзможна

многолентови кръгови, преливащи в други кръгови.... и ако не влезеш навреме в правилната лента се озоваваш мин 20км по-далече от очакваното 

Мм не пие никакъв алкохол, никога и той си ми е нощния шофьор

Той пък се кефи да кара натоварено градско и се разбираме перфектно. Аз му връщам жеста като карам градско в Европа и България, защото той не е карал с дясна дирекция.....
Обичам да пътувам, много ми се хойка, но започнах да се изморявам чисто физически от дълго пътуване......
За финал да се похваля - вчера ми беше контролната мамография и чух прекрасните думи "резултатите ще получите по пощата"

А може да дочакаш и времена за телепортиране.

А кафето е убийствено
Котката до последно се отчиташе на баща ми с улов.